luni, 3 martie 2008

Santa Fe * * * *


Proaspăt inaugurată, Pensiunea Santa Fe este amplasată la doar câteva minute de centrul municipiului Suceava, într-o zonă ferită de zgomotul şi agitaţia urbană si vă întâmpină cu un design contemporan, materiale armonios îmbinate şi un caracter unic, simplu dar energic.

Pensiunea Santa Fe oferă oaspeţilor săi toate serviciile unui hotel de patru stele: 10 camere duble, dotate cu ecrane plasma, aer conditionat şi toate facilităţile cuprinse în standardul de patru stele, piscină, saună, baie de aburi şi sală de fitness. Fiecare din spaţiile noastre de cazare este dotat cu un mobilier modern, util şi comfortabil, aer condiţionat şi o cameră de baie utilată conform nevoilor unui oaspete.

Pentru cei sosiţi în Suceava în special pentru afaceri, Santa Fe a pregătit servicii Internet, Fax precum şi multiple facilităţi dedicate.
Santa Fe oferă şi alte servicii suplimentare, la cerere. Oaspeţii pot fi preluaţi de la Aeroportul Internaţional Suceava sau de la gările de tren sau autobuz.

Fie că preferaţi bucătăria românească sau cea internaţională, restaurantul de patru stele este pregătit chiar şi pentru cei pretenţioşi în ce priveşte specialităţile culinare.
Meniul vă pune la dispoziţie o gamă largă de delicatese culinare din carne şi peşte, deserturi fine, vinuri alese şi un personal cu înaltă calificare care vă vor transforma masa împreună cu partenerii de afaceri sau cu prietenii, într-o sărbătoare.

Oraşul Suceava face parte din vechile oraşe ale ţării. Prin complexitatea şi caracterul divers al elementelor componente, specifice structurii urbane, prin păstrarea lor de-a lungul veacurilor, prin tradiţiile de bază în arhitectură, prin caracterul de continuitate, ca şi prin monumentele înnoirii sale, istoria oraşului Suceava, atât cea trecută, cât şi cea prezentă, este direct legată de istoria ţării.
Desigur, creaţiile arhitecturale, ca şi întreaga cultură urbană a Sucevei s-au realizat în decursul veacurilor într-un cadru general dat, care îşi are limitele sale geografice, etnice şi de timp.

Iata cateva obiective turistice:
Mănăstirea Sfântul Ioan cel Nou (UNESCO)
Mănăstirea Mirăuţi
Mănăstirea Zamca
Biserica Sfânta Inviere
Biserica Sfântul Dumitru
Biserica Sfânta Vineri
Biserica Sfântul Ioan Botezatorul
Biserica Sfântul Andrei
Biserica Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena
"Complexul Muzeal Bucovina" compus din:
Muzeul de Istorie
Muzeul Etnografic "Hanul Domnesc"
Muzeul de Ştiinţele Naturii
Cetatea de Scaun a Sucevei
"Curtea Domnească" Suceava
Muzeul Satului Bucovinean
Planetariul Suceava
Cetatea Şcheia
Fondul Memorial Cultural ce include:
Casa memorială "Nicolae Labiş", Mălini
Casa memorială "Simion Florea Marian", Suceava
Casa memorială "Eusebiu Camilar", Udeşti
Casa memorială Solca
Casa muzeu Bilca
Complexul Muzeal "Ciprian Porumbescu", Stupca

Va asteptam!

Facilitati:
Incalzire
Monumente
Sala de mese
Trasee
Tv
Acoperire Cosmote
Acoperire Orange
Acoperire Vodafone
Acoperire Zapp
Animale de companie
Cicloturism


Pentru informatii privind tarifele de cazare si rezervari va rugam sa folositi datele de contact de mai jos:
Persoana de Contact : Receptia
Telefon fix : 0330 10 11 91
Telefon mobil : 0749 20 22 40
Adresa : Str. Gavril Tudoraş (fostă Dornelor) nr. 36
E-mail : rezervari@pensiuneasantafe.ro