marți, 24 iunie 2008

Hoţii i-au intrat în casă pe geamul de la baie

Bijuterii şi bani


Casa unei bătrâne de pe strada Griviţei, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a fost călcată de hoţi în timpul zilei, aceştia intrând în locuinţă pe geamul de la baie, care a fost lăsat deschis de proprietară. Aceasta din urmă, Nectara I., în vârstă de 84 de ani, a reclamat furtul la poliţie duminică după-amiază, spunându-le oamenilor legii că hoţii au acţionat în acea zi, între orele 10:15-12:10, timp în care a lipsit de la domiciliu.

Din locuinţa bătrânei, hoţii, rămaşi încă neidentificaţi, au furat suma de 600 de lei, un telefon mobil şi mai multe bijuterii din aur, în greutate de aproximativ 61 de grame, valoarea prejudiciului fiind de circa 4.450 de lei.

Judiciariştii câmpulungeni nu exclud varianta ca indivizii care i-au golit casa de bani şi bijuterii bătrânei în vârstă de 84 de ani să fie aceiaşi cu cei care, vinerea trecută, între orele 7:00-13:00, au spart locuinţa unei femei din comuna Mănăstirea Humorului şi au sustras dintr-un dulap suma de 500 de lei şi mai multe bijuterii din aur, precum şi două haine de piele.

„S-au dispus în ambele cazuri măsuri specifice în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.