vineri, 12 octombrie 2007

HANDBAL. LIGA NAŢIONALĂ » Handbaliştii suceveni mai vor două puncte de la Pandurii Tg. Jiu


Sport



CS UNIVERSITATEA SUCEAVADuminică, la ora 11, tribunele Liceului cu Program Sportiv din Suceava vor fi din nou pline. Handbaliştii Universităţii Suceava joacă acasă, pentru etapa a V-a a Ligii Naţionale, cu Pandurii Târgu Jiu, şi întră în teren ca favoriţi. Echipa antrenată de Leonard Bibirig şi Petru Ghervan revine în faţa suporterilor după egalul 27-27 făcut săptămâna trecută la Baia Mare şi revine cu fruntea sus. Universitarii suceveni mai au în spate, până acum, două victorii preţioase realizate în faţa echipelor Baumit Dinamo Bucureşti şi Izometal Timişoara, din primele două etape, şi după „nebunia” de acasă, cu Steaua Bucureşti, în faţa căreia au pierdut la numai un punct diferenţă. Din patru meciuri disputate până acum în Liga Naţională, oaspeţii sucevenilor de duminică au acumulat numai două puncte după ce i-au învins etapa trecută pe handbaliştii de la Romvag Caracal.

Lotul sucevean este întreg şi sănătos şi, ca atare, confruntarea cu Pandurii Tg. Jiu nu poate fi abordată decât prin prisma unei victorii. „Înfrângerea este exclusă. După prestaţia Universităţii Bucovina de la începutul campionatului nu putem jigni adversarul şi publicul cu un altfel de joc decât cel practicat până acum. Oricare altul ne-ar dezonora cartea de vizită”, a declarat Mihai Chira, purtătorul de cuvânt al clubului sucevean.

Extrema Universităţii Suceava, Adi Mitrea, ocupă locul 5 în clasamentul golgheterilor din Ligă, marcând în patru etape nu mai puţin de 26 de goluri. Liderul topului „Aurel Bulgariu” este alt sucevean, Alexandru Gheorghe Irimescu, pivotul de la HCM Reşiţa. Aflat anul acesta într-o poftă nebună de a da goluri, Ghiţă al nostru a marcat până în prezent 32 de goluri.

0 comentarii: