vineri, 12 octombrie 2007

Urmăriţi penal pentru o „căsătorie” falsă


Actualitate



Patru suceveni sunt urmăriţi penal după ce au fost depistaţi că au uneltit o falsă căsătorie. Potrivit IPJ Suceava s-a dispus începerea urmării penale faţă de P. Gheorghe, de 40 ani, din comuna Horodnic de Jos, pentru săvârşirea infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale, I. Virgil, de 50 ani şi I. Aurel, de 25 de ani, ambii din comuna Horodnic de Sus pentru instigare la fals material în înscrisuri oficiale şi B. Mărioara, de 28 ani, din comuna Voitinel pentru uz de fals.

În cursul anului 2005, pentru a beneficia de o locuinţă în Portugalia unde lucrau, una din condiţii fiind ca ei să fie căsătoriţi, I. Aurel a solicitat şi obţinut un certificat de căsătorie, deşi „soţia” B. Mărioara se afla în Portugalia.

Aceasta a revenit în România, iar pe data de 5 septembrie 2007 uitând că certificatul de căsătorie este fals a întocmit documentele necesare pentru eliberarea unei cărţi de identitate, după numele de „căsătorie”, fiind depistată de către lucrătorii Serviciul Public Comunitar local Rădăuţi. Toate cele patru personaje implicate în falsa căsătorie au recunoscut faptele comise.

0 comentarii: