luni, 3 decembrie 2007

Burse in Germania pentru tinerele cadre de conducere din sectorul public in anii 2008-2009


Fundatia Robert Bosch este una dintre marile fundatii independente politic din Germania, asociate unei companii. Ea ofera unui numar de 25 de tineri romani, bulgari, cehi, maghiari, polonezi si slovaci, cadre de conducere din administratia publica, din institutii publice si din institutii active social, burse pe o perioada de noua luni in Germania.

Scopul sederii lor este cunoasterea vietii si muncii in Germania, stabilirea unei retele de contacte personale si acumularea suplimentara de experienta spre o calificare profesionala, si in stransa legatura cu Uniunea Europeana. Stagiul este insotit de perioade de seminarii.
Bursa include o suma lunara, suplimente pentru soti si copii, costuri de transport si asigurari, asistenta intensa si posibilitati de calificare. Anul de bursa incepe in septembrie 2008 si se incheie in mai 2009. Termenul limita de depunere a candidaturilor este 7 decembrie 2007.
Informatii suplimentare legate de conditiile de participare si formularele de candidatura se gasesc pe internet la adresa www.goerdeler-kolleg.de.

0 comentarii: