luni, 3 decembrie 2007

Volei. Divizia A2 – Est >> CSMU LPS câştigă şi intră în cărţi pentru play-off


Sport



CSMU LPS Suceava – Niro Guard Bucureşti 3 – 1 (22-25, 25-20, 25-23, 25-17)

volei Meci foarte greu pentru suceveni deşi în faţa lor s-a aflat o echipă sub valoarea adversarei de sâmbăta trecută, Ştiinţa Bacău. Întâlnirea avea o importanţă majoră pentru viitoarea configuraţie a clasamentului, acolo unde CSMU LPS are şanse să acceadă în fazele superioare. La Bucureşti, în meciul tur, Niro Guard s-a impus cu 3-2 astfel că elevii lui Victor Pancu aveau nevoie de o victorie cu 3-0 sau 3-1 pentru a depăşi formaţia bucureşteană în clasamentul Diviziei A2-Est.

Meciul a început foarte bine pentru gazde, astfel că, la mijlocul primul set, sucevenii conduceau cu 16-11 iar adversarii nu arătaseră nimic. Având în componenţă jucători cu experienţă oaspeţii au jucat excelent şi au revenit pe tabelă câştigând primul set cu scorul de 25-22.

Momentul critic a fost depăşit de voleibaliştii suceveni abia în setul doi, Petrariu şi Giurcă şi-au intrat în mână, Andrei Sasu a avut câteva reluări surprinzătoare la mingea a doua şi scorul a devenit 1-1 la seturi, după 25-20 în favoarea gazdelor.

Setul trei a fost momentul cheie al întâlnirii. Scorul a fost echilibrat până spre final, când calmul tinerilor voleibalişti suceveni a învins experienţa bucureştenilor. Gazdele s-au impus cu 25-23 iar în setul patru elevii lui Pancu au jucat dezinvolt şi au câştigat manşa într-o manieră categorică, 25-17.

La finalul partidei, Victor Pancu era foarte mulţumit de prestaţia jucătorilor lui. Pentru CSMU LPS au jucat: Petrariu, Giurcă, Sasu, Orăşanu, Semeniuc, Prodan, Cucuruseac, Chitic, Rusu, Ursachi şi Ilaş.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Piatra Neamţ. Pentru CSMU LPS umrează trei întâlniri dificile cu Constanţa, Galaţi şi Târgovişte.

0 comentarii: