luni, 3 decembrie 2007

Suceava a îmbrăcat haină de sărbătoare


Actualitate



bradCâteva mii de suceveni au participat, sâmbătă seara, în centrul municipiului, alături de primarul Sucevei, Ion Lungu şi alte oficialităţi, la festivitatea de inaugurare a iluminatului de sărbători şi a bradului de Crăciun, asistând şi la un foc de artificii prilejuit de sărbătorirea Zilei Naţionale.

Momentul aprinderii luminilor din bradul de Crăciun amplasat pe esplanada din centrul municipiului a fost precedat de un spectacol folcloric susţinut de Ansamblul „Ciprian Porumbescu” din Suceava.

Ulterior, în timp ce fanfara oraşului intona „O brad frumos” s-au aprins luminile din brad, dar şi ghirlandele cu lumini amplasate pe străzi.

Sucevenii prezenţi în număr mare în centrul oraşului au putut admira apoi un foc de artificii organizat cu prilejul Zilei Naţionale a României.

Fanfara oraşului a susţinut un program de colinde, iar mulţi dintre cei aflaţi în zonă s-au fotografiat lângă bradul de Crăciun sau au admirat fântâna arteziană care, printr-un joi de lumini, imită o fântână arteziană în funcţiune.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a participat sâmbătă, la redeschiderea patinoarului artificial din municipiu, după finalizarea unei investiţii de 820.000 de lei ce a presupus, în principal, schimbarea modului de realizare a gheţii, fiind folosită o instalaţie ecologică.

1 comentarii:

Anonim spunea...

poate ca instalatia ecologica e pentru compensarea consumului bradului. Cel din Bucuresti consuma intr-o zi cat 20 de garsoniere intr-o luna.

Ionut Parausanu
EcoMagazin