duminică, 9 martie 2008

Patru accidente de circulaţie au însângerat şoselele ţării


Video



Nenorocirile s-au ţinut lanţ în ultimele 24 de ore pe şoselele din toată ţara.

Trei oameni au murit şi alţi zece au fost răniţi în urma unor accidente cumplite, petrecute în Neamţ, Suceava, Timiş şi Prahova. La Piatra Neamţ, un tânăr care nu avea permis de conducere a ajuns în comă la spital, pentru că s-a urcat la volanul unui camion fără să ştie să îl şi controleze. A intrat direct într-un tir.Pompierii de la descarcerare s-au chinuit 20 de minute să-l elibereze pe tânăr din cabină. Nu mai mişca şi avea nevoie de ajutor, aşa că a fost dus în grabă la spital.

Tragedie şi în judeţul Suceava, unde un bărbat şi fiul său au plecat pe un drum fără întoarcere. Din cauza încărcăturii şi a vitezei, Dacia în care se aflau a intrat în balans, a derapat şi s-a zdrobit de un copac.

Şi în Timiş, un om a murit şi alţi şase au nimerit la spital, după ce autoturismul în care s-au înghesuit a zburat într-o vale adâncă. Cinci ambulanţe au ajuns la faţa locului.

Şirul ororilor s-a încheiat pe DN1, între Sinaia şi Buşteni. Aici două maşini s-au ciocnit frontal şi trei oameni au fost răniţi. Din cauza accidentului, circulaţia pe DN 1, între Braşov şi Bucureşti, s-a blocat pe ambele sensuri.