marți, 29 ianuarie 2008

Atletism >> Atleţii suceveni au obţinut trei locuri doi şi un loc trei la Grand Prix-ul „Distrigaz Sud” de la Bucureşti


Sport



Anca Balanuca În acest week-end, la Bucureşti, s-a desfăşurat Concursul Naţional de Sală „Grand Prix – Distrigaz Sud”. Competiţia s-a desfăşurat pe probe combinate – seniori, tineret şi juniori categoria I, a II-a şi a III-a.

În Sala de Atletism a Complexului Naţional „Lia Manoliu” au fost prezenţi şi atleţii pregătiţi de antrenorul Toader Flămând, care au avut o comportare bună, aceştia având şanse destul de mari de a obţine medalii la Campionatele Naţionale din luna martie.

La 800 m plat, Anca Bălănucă a terminat pe locul doi, ea parcurgând distanţa în 2’15’’. Tot la 800 m plat, dar la băieţi, juniorul Andrei Trofin a ocupat locul trei în 2’01’’. Andrei Trofin a obţinut astfel cel mai bun timp din acest an la juniori II, după spusele antrenorului Flămând.

La 1500 m plat Gheroghe Vasile a ocupat locul secund, după ce a realizat un timp de 4’02’’, în timp ce, la fete, Ionela Bordeianu a venit pe acelaşi loc doi, cu 4’52’’.

“Sunt mulţumit de rezultatele obţinute la acest Grand Prix. Anca Bălănucă, Andrei Trofin şi Vasile Gheorghe au realizat timpi foarte buni, care în aceste moment ne îndreptăţesc să sperăm la medalii la Campionatele Naţionale din luna martie. În continuare trebuie să ne pregătim la fel de serios şi rezultatele nu vor întârzia să apară” a declarat antrenorul Toader Flămând.

0 comentarii: