marți, 29 ianuarie 2008

Directorul combinatului de celuloza si hartie Suceava, mort intr-un accident de avion

Directorul combinatului de celuloza si hartie AMBRO SA Suceava, Eric Rossman, a murit, marti la pranz, dupa ce avionul particular de mici dimensiuni in care se afla s-a prabusit intr-o padure, in apropierea localitatii sucevene Siminicea, la aproximativ 10 kilometri de orasul Suceava. Omul de afaceri francez, in varsta de 31 de ani, era singura persoana aflata la bordul avionului, pe care il si pilota, anunta Antena 3.

Prefectul judetului Suceava, Orest Onofrei, a anuntat ca avionul se afla in proprietatea omului de afaceri, care pilota avionul si se afla singur la bord.

La randul sau, directorul aeroportului Suceava, Mihai Asmarandei, a declarat, pentru Antena 3, ca avionul de agrement, la bordul caruia se afla omul de afaceri francez, efectua un zbor de antrenament.

Eric Rossman era nepotul unui cunoscut magnat francez, Bernard Rossman.

Echipele speciale s-au deplasat de urgenta la fata locului, unde au demarat cercetarile. Ambulanta si serviciul de descarcerare au intervenit la locul accidentului.

Persoana care a anuntat serviciul de ambulanta si a vazut accidentul a declarat ca motorul avionului s-a oprit si aeronava s-a prabusit cu varful in pamant. In urma impactului cu solul, pilotul a murit strivit.

Avionul de tip Polaris FK 14 nu a explodat in urma impactului cu pamantul.

0 comentarii: