marți, 29 ianuarie 2008

Un tânăr din Dumbrăveni a ajuns de la discotecă aproape în comă alcoolică la spital neştiind că a suferit un accident de circulaţie


Actualitate



Un tânăr din comuna suceveană Dumbrăveni s-a îmbătat atât de tare în noaptea de sâmbătă spre duminică, la discoteca din localitate, că nu ştia cum a ajuns accidentat la spital. Potrivit IPJ Suceava, duminică , în jurul orelor 02.45, la Spitalul Judeţean Suceava a fost adus P. Constantin, în vârstă de 21 ani, din comuna Dumbrăveni, cu diagnosticul: „fractură cominutivă treimea medie gamba stânga cu deplasare”, necesitând pentru vindecare circa 30-35 zile îngrijiri medicale. Acesta emana un miros puternic de alcool, declarând verbal că nu cunoaşte împrejurările în care a suferit leziunile, amintindu-şi doar că a ieşit din discoteca din comuna Dumbrăveni, după care nu mai ştie ce s-a întâmplat. I s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au demarat cercetările, astfel s-a stabilit că victima a fost adusă la spital de trei cunoscuţi, care au declarat verbal că nici ei nu cunosc împrejurările în care a fost accidentat. În urma verificărilor s-a constat că cel în cauză a fost victima unui accident de circulaţie al cărui autor a părăsit locul faptei, fiind identificat ulterior în jurul orei 13.30.

În urma anchetei s-a stabilit că în jurul orei 01.30, B. Costin, în vârstă de 39 ani, din comuna Dumbrăveni, posesor al permisului de conducere pentru categoriile B şi CE din anul 1999, conducea în interiorul localităţii de domiciliu, pe D.N. 29, autoutilitara marca Dacia 1307, iar la km. 14+520 metri a accidentat victima care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Conducătorul auto este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală gravă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea Poliţiei.

0 comentarii: