marți, 29 ianuarie 2008

Handbal. Juniori >> Final de sezon pentru Juniorii I


Sport



Echipa masculină de handbal Juniori I, reprezentând LPS Suceava, a participat la sfârşitul săptămânii trecute la cel de-al doilea turneu de sală din cadrul sezonului regulat. La capătul a trei zile de competiţie, elevii lui Petru Brînduşe au încheiat turneul găzduit de Sala Sporturilor din Vaslui cu un bilanţ echilibrat: o victorie, un egal şi o înfrângere.

În primul meci, disputat vineri, handbaliştii suceveni nu a reuşit decât un rezultat de egalitate, în compania celor de la LPS Focşani, scor 26-26, antrenorul Petru Brînduşe punând acest semieşec pe seama celor şase ratări de la 7 metri înregistrate de elevii săi pe parcursul partidei.

Confruntările de sâmbătă au consemnat singura înfrângere pentru LPS Suceava, scor 17-27, în faţa grupării CSŞ Bacău, pentru ca în ultima zi a turneului, formaţia suceveană să dispună cu scorul de 26-20 de lanterna roşie a clasamentului, LPS Botoşani.

În urma acestor rezultate, juniorii pregătiţi de Petru Brânduşe au încheiat sezonul pe locul 5 al clasamentului, cu 7 puncte din 12 partide.

0 comentarii: