vineri, 15 februarie 2008

Rugbi. Divizia Naţională >> Primele amicaluri


Sport



Constantin Vlad antrenor rugby Rugbiştii suceveni continuă antrenamentele fără antrenorul principal, Constantin Vlad. Tehnicianul echipei CSM Bucovina, se afla începând de pe 8 februarie în cantonament la Snagov, cu Naţionala de tineret a României.

Constantin Vlad este plecat de o săptămână în cantonament cu “stejăreii”, în acest interval reuşind să dispute şi un joc de verificare. Din păcate, reprezentativa U20 a României a pierdut în faţa formaţiei Dinamo Bucureşti cu scorul de 9-46. Chiar şi aşa, Constantin Vlad s-a declarat mulţumit de jucătorii săi, înfrângerea în faţa “câinilor” fiind explicată şi prin faptul că cele două echipe se afla în perioade diferite de pregătire.

În ceea ce priveşte echipa sa de club, Constantin Vlad a declarat că rugbiştii suceveni se pregătesc normal. Începută de mai bine de două săptămâni, vizita medicală a sucevenilor nu s-a încheiat nici până în momentul de faţă. Chiar dacă în acest interval, la cabinetul de cardiologie s-au prezentat 24 de jucători, încă 4 componenţi ai echipei locale sunt aşteptaţi să îşi facă analizele.

CSM Bucovina, ar fi trebuit să participe la sfârşitul săptămânii la un turneu organizat de Politehnica Iaşi. Starea precară a terenurilor de joc şi desfăşurarea unei competiţii similare la Baia Mare i-a determinat însă pe organizatori să anuleze ediţia din acest an a memorialului.

În aceste condiţii, CSM Bucovina şi Poli Iaşi se vor întâlni săptămâna viitoare în două partide amicale: miercuri la Iaşi şi sâmbătă la Suceava.

0 comentarii: