luni, 25 februarie 2008

Volei >> Pasă neagră pentru voleiul sucevean


Sport



volei masculin CSMU LPS Suceava – Ştiinţa Bacău 0 – 3 (21-25, 14-25, 18-25)

Sâmbătă, 23 februarie, în sala de sport din cadrul complexului „Unirea”, formaţia locală de volei masculin CSMU LPS Suceava a întâlnit, începând cu ora 11.30, gruparea Ştiinţa Bacău, într-un meci contând pentru faza secundă a Divizie A2-Est.

Aşa precum s-a anticipat, formaţia suceveană, alcătuită în majoritate din jucători aflaţi la vârsta junioratului, nu a putut face faţă unui adversar valoros, aflat în lupta pentru accederea în eşalonul superior.

Sucevenii au început partida cu Vasile Moşuc pe banca tehnică, antrenorul Victor Pancu fiind plecat într-o delegaţie la Bistriţa, în încercarea de a transfera doi jucători valoroşi la Suceava. Tinerii voleibalişti bistriţeni intenţionează să urmeze din toamnă cursurile Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din Suceava şi să contribuie totodată la consolidarea lotului formaţiei locale de volei.

Primul set a fost unul echilibrat, echipa suceveană provocând numeroase bătăi de cap oaspeţilor, atât prin aşezarea în teren, cât şi prin ambiţia de care a dat dovadă. Deşi au mers cap la cap în prima parte, juniorii gazdelor s-au pierdut pe final, permiţându-le băcăuanilor să câştige setul la patru puncte diferenţă, 25-21.

Pe fondul unei căderi inexplicabile şi a unor greşeli copilăreşti ale sucevenilor, formaţia oaspete a câştigat fără probleme şi următoarele două seturi, 25-14, respectiv 25-18, impunându-se astfel cu scorul general de 3-0.

CSMU LPS Suceava: Petraru, Moroşanu, Giurcă, Chitic, Prodan, Ursache, Maxim, Rusu, Semeniuc şi Cucuruzeac.

Ştiinţa Bacău: M. Cartacuzencu, G. Cartacuzencu, manda, Şova, Tîrîlă, Malnar, Paraschiv, Iagăm şi Lazăr.

Partida a fost arbitrată de cuplul: Lică Şofron (Piatra Neamţ), Constantin Atodiroaie (Iaşi).

0 comentarii: