luni, 25 februarie 2008

Vătavu, în topul voturilor la funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei de tineret a PD-L


Politica



Vatavu Marius Secretarul general al organizaţiei judeţene Suceava a PD-L, Marius Vătavu a reuşit să obţină cele mai multe voturi la alegerile din cadrul organizaţiei de tineret, care au avut loc la Bucureşti, la finele săptămânii trecute şi să devină vicepreşedinte la nivel naţional. Marius Vătavu a reuşit să atragă un număr de 383 de voturi, cele mai multe pentru funcţia de vicepreşedinte, în condiţiile în care au fost 10 posturi scoase la bătaie. Celelalte fotolii de vicepreşedinţi ai OT-PD-L au fost ocupate de Aurelian Chiriac (339 de voturi), Daniel Cristian Florian (348 de voturi), Dan Constantin Neagu (351 de voturi), Florentin Adrian Oprică (349 de voturi), Cristian Darius Pintilie (353 de voturi), Dorin Sava (354 de voturi), Răzvan Stan (336 de voturi), Ştefan Bucur Stoica (345 de voturi) şi Bogdana Ţiţei (336 de voturi).

Cum era de aşteptat, fata cea mică a preşedintelui Traian Băsescu, Elena a fost aleasă în funcţia de secretar general al OT-PD-L, cu 377 de voturi, în timp ce contracandidaţii săi au obţinut doar 6 voturi, respectiv - Bogdan Boza 2 voturi, iar Cosmin Călin Petruţ doar 4 voturi.

Votul de la finele săptămânii trecute a consfinţit o primă victorie a parlamentarului european Monica Iacob Ridzi în organizaţia de tineret, aceasta neavând nici un contra-candidat.

La Congresul tinerilor democrat-liberali au fost prezenţi 774 de delegaţi.

0 comentarii: