luni, 25 februarie 2008

Violator de bătrâne, căutat de Poliţie



Judiciariştii Serviciului de Investigaţii Criminale Suceava încearcă să dea de urma individului care, în noaptea de vineri spre sâmbătă, a violat o bătrână în vârstă de 82 de ani din comuna Dolhasca.

Victima, internată în spitalul din Fălticeni, le-a povestit poliţiştilor că violatorul i-a intrat în casă şi, profitând de neputinţa ei de a se apăra, a obligat-o să întreţină raporturi sexuale. Octogenara, care locuieşte într-o casă izolată din satul Probota, nu le-a putut oferi prea multe indicii anchetatorilor, întrucât nu vede şi nici nu aude bine.

Întrucât în ultimul an, la Dolhasca, au fost înregistrate mai multe infracţiuni de viol, ale căror victime au fost, în general, femei în vârstă, anchetatorii nu exclud ca autorul să fie unul şi acelaşi.

La începutul acestei luni, o altă bătrână din localitate, de data aceasta în vârstă de 90 de ani, a fost victima unui viol, fapta petrecându-se după un scenariu asemănător celui descris anterior. Autorul, identificat ulterior în persoana unui bolnav psihic din localitate, a năvălit în casa bătrânei, după lăsarea întunericului, şi a violat-o.

Oamenii legii au demarat deja procedurile pentru internarea violatorului într-un spital de neuropsihiatrie, unde să fie ţinut sub strictă supraveghere.

0 comentarii: