luni, 25 februarie 2008

De pe motocicletă, direct la spital



Doi tineri cu vârste între 17 şi 19 ani au ajuns, ieri după-amiază, la „Urgenţele” Spitalului Judeţean, după ce motocicleta pe care se aflau s-a izbit violent de un autoturism Dacia, în intersecţia străzilor Zamca şi Mărăşeşti din municipiului Suceava. Odată cu cei doi, ambulanţierii au transportat la spital şi o tânără în vârstă de 19 ani, pasageră în autoturismul Dacia. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 16:30, poliţiştii de la Circulaţie încercând acum să stabilească împrejurările în care a avut loc coliziunea.

Şoferul autoturismului Dacia, Petru C., în vârstă de 21 de ani, din Salcea, le-a povestit poliţiştilor că venea din direcţia Turnu Roşu şi se îndrepta spre hotelul Zamca, în momentul în care, în intersecţia semaforizată, o motocicletă pe care se aflau doi tineri s-a izbit puternic în maşina sa. Şoferul Daciei spune că a trecut regulamentar pe culoare verde şi aruncă vina asupra conducătorului motocicletei. Acesta din urmă, un tânăr în vârstă de 17 ani, Ştefan I., din Mitocu Dragomirnei, susţine că şi el a trecut pe verde, poliţiştii urmând acum să stabilească care dintre cei doi minte. Totuşi, Ştefan I. va trebui să le răspundă poliţiştilor şi de ce a condus motocicleta, dacă nu avea permis de conducere.

Potrivit medicilor de gardă de la Unitatea de Primire a Urgenţelor, nici unul dintre cei trei tineri nu a suferit leziuni foarte grave, însă vor avea nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate de cadrele Serviciului Poliţiei Rutiere Suceava.

0 comentarii: