duminică, 15 iunie 2008

Ambulanţă, lovită de un şofer prea grăbit


Actualitate




ambulanta accident O ambulanţă care transporta la Spitalul Judeţean Suceava un pacient în regim de urgenţă a fost implicată într-un accident de circulaţie, petrecut vineri la prânz în faţa Primăriei Suceava. Şoferul unui autoturism marca Hunday, în vârstă de 33 de ani a lovit frontal o autospecială a Serviciului de Ambulanţă Suceava. În urma impactului asistenta care îngrijea pacientul aflat în maşina sanitară a suferit un traumatism toracic, necesitând îngrijiri medicale.

În scurt timp, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii de la Circulaţie, anunţaţi de martorii accidentului prin serviciul 112. În urma primelor cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că vinovat de producerea accidentului se face şoferul autoturismului Hunday, care nu a acordat prioritate Ambulanţei.

Ziua de vineri s-a dovedit de-a dreptul ghinionistă pentru lucrătorii Serviciului de Ambulanţă Suceava. După ancheta efectuată de poliţişti, maşina sanitară a fost tractată de la locul accidentului de o altă Ambulanţă, un autoturism ARO vechi. Din nefericire şoferul “piesei de muzeu” a rămas fără combustibil chiar în faţa Primăriei, încurcând întreg traficul rutier preţ de câteva zeci de minute. Acesta a fost nevoit să alimenteze maşina cu benzină dintr-un PET spre amuzamentul dar şi nemulţumirea colegilor de trafic.