duminică, 15 iunie 2008

La Fălticeni, PSD a depus două sesizări la adresa PD-L


ALEGERI 2008




Organizaţia judeţeană a PSD a sesizat Biroul Electoral Municipal Fălticeni că PD-L continuă campania electorală şi în ziua alegerilor. Social-democraţii din Fălticeni au reclamat faptul că mai mulţi reprezentanţi ai partidului îndemnau electoratul să voteze candidatul PD-L. La Birou Electoral Municipal Fălticeni a fost depusă o altă sesizare legată de consilierii locali aleşi ai PD-L care discută cu alegătorii în preajma secţiilor de votare.

Preşedintele BEM Fălticeni, Maria Pascariu, a declarat că au fost depuse două sesizări privind modul în care se desfăşoară alegerile. Aceasta a mai spus că PSD a depus o sesizare prin care reclamă că membri ai PD-L continuă campania electorală şi îndeamnă alegătorii să voteze candidatul democrat-liberalilor. Maria Pascariu a explicat că în acest caz trebuie sesizat preşedintele secţiei de votare respective.

În municipiul Fălticeni, unde se desfăşoară al doilea tur de scrutin pentru alegerea primarului, erau înscrişi pe listele complementare şi 11 cetăţeni ai Uniunii Europene din Grecia, Italia şi Germania, rezidenţi în municipiu.

De remarcat este că în municipiul Fălticeni, mai mulţi dintre alegători au venit la vot direct de la Biserică, după slujba de Rusalii, având în mână crengi de tei.