duminică, 15 iunie 2008

Revine-Florconstruct şi NTS-Rich Club în semifinale

La mijlocul acestei săptămâni s-au disputant meciurile din ultima fază a grupelor turneului play-off al Campionatului Municipal de Fotbal ediţia 2007-2008. Pe terenul din complexul Conacul Domnesc faţă în faţă s-au aflat cele mai bune formaţii ale celui mai popular turneu de minifotbal din Suceava.


În primul meci al zilei, toate cele patru jocuri s-au disputant în aceeaşi zi, s-au întâlnit echipele NTS şi Adicost. Mai insipraţi şi mai valoroşi, cei de la NTS s-au impus cu scorul de 8-4 câştigându-şi astfel dreptul de a juca în semifinale.


Cel mai “tare” joc al ultimei runde din turneul play-off al competiţiei fotbalistice municipal s-a disputat între formaţiile Revine şi Ambro. Pentru Ambro meciul avea caracter decisiv, în cazul în care nu învingea, gruparea condusă de Costel Buta pierdea şansa de a evolua în semifinale. Deşi a condus cu 1-0 prin golul marcat Iriciuc, Ambro nu a putut face faţă formaţiei Revine condusă în teren de Ovidiu Ciobanu şi Mihai Guriţă, la care s-au adăugat Marius Lup, Doru Gugeanu, Mitică Juncănaru, Radu Podaru, Vasile David şi Iliuţă Trandafir excelenţi jucători de minifotbal. Mihai Guriţă a egalat, meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1 şi Revine va juca în semifinalele Campionatului Municipal.


În penultimul act al competiţiei fotbalistice municipal sucevene vor mai juca Florconstruct, care a învins cu 10-2 pe Adistal şi Rich Club, care deşI a cedat cu 4-3 în faţa echipei Interconti, a avut câştig de cauză deoarece Interconti a folosit un sportiv suspendat de Comisia de Organizare a turneului.


Aşadar, miercuri 16 iunie de la orele 18.00 şi 19.00, se vor juca semifinalele Campionatului Municipal de Fotbal se vor întâlni Revine şi Florconstruct, respective Rich Club şi NTS.