duminică, 15 iunie 2008

FC Cetatea >> Victorie în amicalul cu Ceahlăul


Sport




cetatea Cetatea Suceava – Ceahlăul Piatra Neamţ 1-0

Cetatea şi-a deschis seria meciurilor amicale din această vară cu o victorie, scor 1-0, în compania celor de la Ceahlăul Piatra Neamţ. Desfăşurată la Rădăuţi, într-un context în care componenţii ambelor loturi se aflau oficial în vacanţă, întâlnirea avea să reunească pe gazon două echipe lipsite de nume sonore. Dacă din tabăra suceveană au absentat câteva piese de bază precum Nicolau, Celpan, Cojenel sau Ungureanu, jucători plecaţi din localitate pe parcursul vacanţei, nemţenii s-au prezentat la meci cu o formaţia secundă a clubului, în încercarea de a onora pe ultima sută de metri invitaţia organizatorilor.

În aceste condiţii, atenţia spectatorilor s-a îndreptat spre Mihai Guriţă şi Mihai Filip, fotbalişti ce au debutat sub culorile grupării de pe Areni. Un alt jucător care a atras simpatia microbiştilor rădăuţeni a fost Daniel Bălan, fundaşul de ocazie al Cetăţii reuşind să marcheze pe finalul jocului singurul gol al întâlnirii, cu o execuţie de efect, după ce, cu câteva minute înainte, a ratat o lovitură de pedeapsă.

În absenţa antrenorului principal Marian Pană, plecat în concediu în Turcia, formaţia suceveană a fost condusă de pe banca tehnică de Nae Grosu, care a testat pe parcursul meciului mai mulţi juniori aflaţi în vederile echipei mari pentru viitorul sezon.

Cetatea a aliniat următoarea formulă de start: Roheţki – Apetri, Filip, Zaharie, Golofca, Homneac, Onciu, Moldovan, Guriţă, Ailenei şi Colban. După pauză au mai intrat: D. Bălan, Halip, Leuciuc, Breniuc, Plămadă şi Amariei.