marți, 5 februarie 2008

Grav accident de circulaţie pe „Doi Grăniceri” din municipiul Fălticeni


Actualitate



Detaşamentul de pompieri Fălticeni a intervenit duminică, după- amiază cu o autospecială şi un modul SMURD pentru salvarea a şase persoane, în urma coliziunii unui autoturism, marca Volvo cu un autoturism marca Ford, la sosirea gărzii de intervenţie fiind încarcerate două persoane, două erau scoase, iar alte două persoane au fost acroşate de pe trotuar în urma impactului.

Potrivit IPJ Suceava, la ora 15.30, pe strada „Doi Grăniceri” din municipiul Fălticeni, B. DUMITRU de 30 ani, localnic, posesor al permisului de conducere categoria „B” din anul 1999, în timp ce conducea autoturismul marca „Volvo V 40”, datorită neatenţiei în conducere a pătruns pe contrasens, după care a pierdut controlul direcţiei urcând pe trotuarul din partea stângă în direcţia lui de mers unde a lovit 4 pietoni, a acroşat un pom ornamental, apoi a fost proiectat în autoturismul marca „Ford Fiesta” condus de L.VASILE de 72 ani din comuna Fântâna Mare, posesor al permisului de conducere categoriile „A,BE,CE,DE”, oprit regulamentar.

Izbitura a fost una deosebit de puternică, rezultând decesul lui M. ION, de 62 ani din comuna Moţca, judeţul Iaşi, pieton şi al lui C. MARIN, de 60 ani, din comuna Balaci, judeţul Teleorman - pasager în auto „Volvo V 40”, rănirea gravă a B. LUCICA de 45 ani, localnică - pasageră în „Volvo V 40”, D. SILVICA de 57 ani, din comuna Baia – pieton, precum şi rănirea uşoară a lui G. IONEL, de 28 ani din comuna Boroaia, pieton, R.NICULAI de 44 ani, localnic, pasager, şi a primului conducător auto.

Conducătorul auto B. DUMITRU şi pasagerul C.MARIN nu purtau centură de siguranţă.

Potrivit IPJ Suceava, în jurul orei 18.05, B. DUMITRU a acceptat să i se recolteze probe de sânge, iniţial refuzând testarea cu aparatul etilotest.

0 comentarii: