marți, 5 februarie 2008

Reclamaţii şi întrebări online la Garda Financiară Suceava



Garda Financiară Suceava are începând din această săptămână un site propriu pe internet, care poate fi accesat la adresa www.gardafinanciarasv.ro.

Potrivit spuselor comisarului şef al GF Suceava, Ionuţ Vartic, contribuabilii, dar şi orice persoană fizică, au posibilitatea să acceseze acest site atât pentru a adresa întrebări cu privire la funcţionarea acestei instituţii, cât şi pentru a depune reclamaţii legate de eventuale nereguli financiare.

„Am vrut să realizăm acest site pentru a fi mai aproape de contribuabili, dar şi pentru a surprinde anumite activităţi economice ilegale în timp real, prin comunicarea lor direct online”, spus Vartic.

El a adăugat că toate petiţiile şi reclamaţiile care vor fi depuse prin intermediul acestui site vor fi înregistrate în mod oficial şi vor fi verificate de comisarii financiari.

Comisarul şef al Gărzii Financiare consideră că prin această metodă de a depune petiţii şi reclamaţii, contribuabilii suceveni vor economisi timp, în condiţiile în care nu trebuie să se mai deplaseze până la sediul acestei instituţii.

De asemenea, tot prin intermediul noului site al Gărzii Financiare Suceava contribuabilii pot adresa întrebări legate de legislaţia în domeniul economic, la care vor răspunde atât comisarii Gărzii Financiare Suceava, cât şi şeful acestei instituţii, Ionuţ Vartic.

0 comentarii: