marți, 5 februarie 2008

PD-L îl susţine pe liberalul Ion Lungu pentru că nu avea candidat propriu la primărie

Lovitură de teatru




Sprijinul PD-L pentru primarul PNL de Suceava, Ion Lungu, a fost motivat, ieri, de preşedintele şi de prim-vicepreşedintele organizaţiei municipale Suceava a PD-L, Dan Gospodaru şi Cristian Irimie.
Gospodaru a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că Ion Lungu “a venit şi a solicitat sprijinul PD-L, iar noi am decis să-l sprijinim”.
Prim-vicepreşedintele Irimie a explicat că PD-L nu şi-a propus să aibă un candidat propriu şi pentru că, din sondajele de opinie pe care le-a efectuat în municipiul Suceava, a reieşit că primarul liberal este cel mai bine plasat, a decis să-i acorde tot sprijinul ca să obţină un nou mandate. “Merită să mergi la joc cu câştigătorul. Nu credeţi că ar fi util pentru oraşul ăsta ca două formaţiuni care au acelaşi program politic să se susţină reciproc şi să aibă un singur candidat, chiar dacă vor avea două rânduri de consilieri care să-l sprijine? Cu ce majoritate ar face în Consiliul Local, PD-L şi liberalii pot să joace tontoroiul pe PSD”, a declarat Irimie.
Cei doi lideri democrat-liberali au arătat că sprijinul partidului lor i-a fost acordat lui Ion Lungu atât ca preşedinte al organizaţiei judeţene Suceava a PNL, cât şi în cea de candidat al liberalilor la un nou mandat de primar, pe care acesta le avea duminică, la momentul în care a apărut alături de senatorul Gheorghe Flutur.
Ion Lungu nu a putut fi contactat telephonic, până la ora difuzării acestei ştiri, pentru a da lămuriri suplimentare.

0 comentarii: