marți, 5 februarie 2008

La cocktail-ul PDL, de la tort la „tăierea” caracatiţei


Politica



vi_iordache_v04 Cocktail organizat duminică, după ce primarii liberali din Suceava şi Fălticeni, Ion Lungu şi respectiv Vasile Tofan, au anunţat că vor candida pentru un nou mandat, dar din partea PD-L a fost unul plin de „evenimente culinare”.

Pentru început democrat-liberalii au început cu „dulcegării” oferindu-i primarului Sucevei un tort pe care scria „Bun venit acasă, domule primar Lungu!”, după care s-a trecut la...lucruri serioase: tăierea unei caracatiţe.

Au venit şi reacţiile. PSD Suceava a criticat gestul democrat-liberalilor locali privind tăierea unei caracatiţe, despre care au spus că este „Caracatiţa social-democrată”. Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Virginel Iordache, a apreciat că atitudinea PD-L faţă de PSD este demnă doar de triburile din pădurile ecuatoriale, fără credinţă în Dumnezeu, care dansând în jurul focului, aduc ofrande zeilor.

Acesta a declarat că de data asta, ofranda a fost caracatiţa. Liderul PSD a mai menţionat că PSD pe care PD-L vrea să-l detentaculeze, va aduce săptămânal în atenţia opiniei publice câte o surpriză neplăcută pentru membrii marcanţi ai democrat-liberalilor suceveni. Virginel Iordache a precizat că social-democraţii vor arăta cine a întins tentaculele şi a subliniat că afacerile pedeliştilor vor fi demne de serialul italian „La Piovra-Caracatiţa”.

0 comentarii: