luni, 25 februarie 2008

S-a aruncat de la etajul II, pentru a scăpa de violatori



O minoră în vârstă de 17 ani a fost nevoită să se arunce de la etajul II al unui bloc din municipiul Suceava, pentru a scăpa de doi indivizi care au sechestrat-o şi au violat-o. Adolescenta a reuşit să scape fără nici o fractură şi s-a dus direct la Poliţie, unde a povestit tot coşmarul prin care a trecut.

Mama victimei a fost la un pas de a face infarct, la scurt timp după ce a aflat de nenorocirea prin care a trecut fiica ei.

Vineri seară, în jurul orei 23:20, judiciariştii Biroului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi de Ana Maria C., dintr-o comună limitrofă oraşului Gura Humorului, despre faptul că a fost victima unei infracţiuni de viol, faptă petrecută într-un apartament de la etajul al II-lea al unui imobil din cartierul George Enescu (strada Aleea Zorilor).

Minora, aflată în stare de şoc, le-a mărturisit oamenilor legii că a fost obligată să întreţină raporturi sexuale cu doi indivizi, scăpând de aceştia doar după ce a sărit pe geam.

Ana Maria C. a fost dusă imediat la spital de poliţişti, medicii apreciind că adolescenta nu a suferit leziuni grave, având doar un traumatism minor la gamba stângă.

Între timp, judiciariştii s-au dus şi la apartamentul cu pricina, însă, aici, nu au mai găsit pe nimeni, suspecţii fiind daţi în urmărire.

La aflarea veştii că fiica ei a fost violată, mama Anei Maria C., externată de aproximativ o săptămână de la Cardiologia Spitalului Judeţean Suceava, a fost la un pas de a face un infarct.

Au închis uşa şi au obligat-o să facă sex cu ei

În urmă cu două zile, adolescenta a fost audiată din nou de anchetatori, Ana Maria C. povestind cum a fost dusă în apartamentul cu pricina de un consătean de-al ei, nebănuind nimic din ceea ce avea să se întâmple.

În apartament, povesteşte tânăra, se aflau şi cei doi tineri pe care minora îi acuză de viol.

Ana Maria C. susţine că, după ce a băut un suc şi a stat de vorbă cu consăteanul ei, a vrut să plece, însă tinerii au închis uşa şi nu au lăsat-o, obligând-o să facă sex cu ei.

Consăteanul victimei, care nu a întreţinut raporturi sexuale cu aceasta, le-a spus poliţiştilor că i-a fost frică să se împotrivească violatorilor, întrucât ştia că aceştia sunt violenţi, mai ales că în acea seară consumaseră băuturi alcoolice.

Suspecţii, în spatele gratiilor

Lăsată singură de violatori într-una dintre camerele apartamentului, minora nu a mai stat pe gânduri, a deschis geamul şi a sărit. Deşi distanţa până la sol era 6-7 metri, tânăra a scăpat fără nici o fractură, reuşind să fugă din zonă şi să se ducă la Poliţie.

Judiciariştii au reuşit în numai câteva ore să dea de urma unuia dintre suspecţi, Bogdan Zuziac, în vârstă de 26 de ani, din comuna Şerbăuţi, acesta fiind reţinut şi arestat preventiv în cursul zilei de sâmbătă de către Judecătoria Suceava.

Ieri, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au reuşit să-l reţină şi pe al doilea suspect, Marius Hapenciuc, în vârstă de 30 de ani, tot din comuna Şerbăuţi, şi acesta fiind arestat preventiv de Judecătoria Suceava.

Nu recunosc nimic

Surse din rândul anchetatorilor ne-au mărturisit că nici unul dintre suspecţi nu a recunoscut că ar fi violat-o pe minoră, susţinând că sunt nevinovaţi.

Dacă Zuziac a spus că nu a întreţinut relaţii sexuale cu Ana Maria C., Hapenciuc a declarat că a făcut sex cu minora, însă cu consimţământul acesteia.

Nici unul dintre ei nu a putut explica de ce tânăra a sărit de la geam.

Poliţiştii suceveni continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au avut loc faptele.

0 comentarii: