luni, 12 ianuarie 2009

FOTO Reunirea lotului lui „U”, printre daramaturi si moloz



Pe un frig naprasnic si intre daramaturile vechiului stadion „Ion Moina”, lotul Universitatii Cluj s-a reunit astazi pentru un antrenament lejer. Pe un teren inghetat complet, antrenorul Gheorghe Mihali si-a pus elevii la alergari usoare si la o „miuta”.

„Sunt optimist si sper sa facem un retur bun, ne asteapta o perioada grea, stiu ca jucatorilor nu le place aceasta perioada, insa trebuie sa ne adaptam. Este foarte frig, terenul este inghetat, jucatorii depun eforturi duble. Am 25 de jucatori la dispozitie, dar as mai vrea un portar. Bad m-a dezamagit inca o data prin lipsa lui de la reunirea lotului si sigur va suporta o amenda pentru ca nu vad ce explicatie ar putea da”, a declarat Gheorghe Mihali, antrenorul echipei.

„U” Cluj va pleca in cantonament in data de 19 ianuarie la Campulung Moldovenesc, unde va sta in pregatiri pana in 31 ianuarie.

"U" s-a reunit fără Băd

Atacantul Flavius Băd a lipsit de la primul antrenament din 2009 al Universităţii Cluj. Motivele absenţei sunt necunoscute, deşi oficialii au preferat să declare că fotbalistul "şi-a prelungit concediul". În afara câtorva juniori, singura noutate e Sântejudean (foto).

La apelul antrenorului Gică Mihali au răspuns prezent Fărcaş, Paşcalău, Crişan (portari), Unguruşan, Cordoş, Marincău, Szilagyi, Suller, Cruşoveanu, Dragoş Chiş, Kalman (fundaşi), Dolha, Văscan, Bundea, Soporan, Ionescu, Feneşan, Ţene, Buş, Matiş, Vasile Pop (mijlocaşi), Botiş, Dorian Rus, Borza, Şuteu, Suciu, Budean şi Sântejudean (atacanţi).

"U" va pleca în 19 ianuarie în cantonament la Câmpulung Moldovenesc, unde vor zăbovi până în 30 ianuarie. Ei şi-au programat mai multe amicale în luna febriarie: cu Sănătatea (în 4), cu Unirea Dej (în 7), cu Mechel Câmpia Turzii (în 11 şi 14) şi cu FCM Târgu Mureş (în 17 şi 20).