luni, 17 septembrie 2007

Dornafarm Suceava vrea 2,1 mil. euro de la actionari

Consiliul de Administratie al distribuitorului de medicamente Dornafarm din Suceava (DOFA) a propus actionarilor majorarea capitalului social cu 2,1 mil. euro (7,2 mil. lei), potrivit unei raportari a companiei catre piata RASDAQ. Actionarii urmeaza sa discute si fuziunea prin absorbtie a firmelor Sanrotex, Farma Stop si Farmacia Gara de Nord. Dornafarm a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 32,5 mil. lei (9,3 mil. euro) si un profit de 40.000 de lei (11.000 de euro). Actionarul majoritar al companiei este Constantin Rabanca, care detine un pachet de 52% din capitalul social. In ultima sedinta de la Bursa, actiunile companiei au urcat cu 0,84%, ultima tranzactie avand loc la pretul de 6 lei/titlu. Capitalizarea bursiera a companiei se ridica in momentul de fata la valoarea de 4,8 mil. euro.

S-au casatorit in Sala Tronului




Doi tineri suceveni au ales un loc inedit pentru a-si uni destinele: Sala Tronului de la Cetatea de Scaun.


Ceremonia a avut loc sâmbata în jurul prânzului si a fost oficiata de primarul orasului, Ion Lungu, fiind prima cununie civila gazduita in interiorul Complexului Muzeal Bucovina.

Radu si Gabriela Tarabuta au devenit sot si sotie în prezenta manechinelor reprezentandu-i pe Stefan cel Mare si curtenii sai. „Mai am copii care s-au casatorit, dar niciodata într-un asemenea cadru. Sa dea Dumnezeu sa fie la fel de mari ca si cel ce le-a fost martor la cununie, Stefan cel Mare!“, a spus socrul mic. Mireasa a declarat insa ca nu-si doreste ca sotul ei sa-i calce pe urme marelui domn al Moldovei într-o singura privinta: numarul de femei. „O am pe Gabriela si este suficient“, a sarit Radu, dupa care si-a sarutat sotia în aplauzele asistentei.

Directorul Complexului Muzeal Bucovina, Emil Ursu, a declarat ca ideea de a da o alta utilitate spatiilor cetatii exista înca din 2005. „Marile momente din viata cetatenilor acestui oras trebuie legate de marile momente din istoria locala. Tinerii care s-au casatorit sâmbata în sala tronului sunt primii care au acceptat propunerea noastra si sper ca si altii sa le calce pe urme“, a precizat Ursu.

Iubiri intangibile



Am iubit atît de mult cărţile încît cel mai important mod de supravieţuire mi-a fost dat de Dumnezeu tocmai prin munca în bibliotecă.

În vremea copilăriei mele, cărţile deveniseră o marfă comună prin magazinele săteşti, depozitate lîngă lămpile de gaz şi cutiile de chibrituri. De ce Dumnezeu i-o fi băgat pe gît vînzătorul mamei o povestire a lui Jean-Marie Gustave Le Clezio nu pot nici astăzi să-mi dau seama! Uneori cred că era mîna destinului pentru că, vedeţi dumneavoastră, povestirea se intitula "Cel ce nu văzuse marea niciodată". Citeam adesea frazele meşteşugite, neînţelegînd fragilitatea omului îndrăgostit nebuneşte de mare. Iată-mă ajunsă la maturitate cu acel stigmat al unei lecturi accidentale, eu însămi victimă a unei iubiri fără de noroc, ducînd în inimă povara de a nu fi văzut marea niciodată. Privesc de nenumărate ori pe canalele de televiziune puhoiul de oameni despuiaţi, aşezaţi în arşiţa soarelui, tratînd marea ca pe o prostituată cu care faci dragoste fără să-ţi pese de ea. Întotdeauna mi-am imaginat că voi ajunge pe ţărm într-o zi ploioasă. Mi-am imaginat că voi sta de vorbă cu marea despre ţara mea şi despre rănile ei adînci sau poate despre viaţa mea şi rănile mele nebănuite. Mi-am imaginat că voi ajunge şi cel mai important om al vieţii mele va fi acolo pentru a-mi traduce zbaterea mării. Numai un om care ţi-e drag poate să-ţi facă o recomandare, să-ţi tălmăcească adîncurile şi puterea albastrului. Acum, chiar dacă mi-ar fi dat să pot pleca, ştiu că mi-am dorit atît de mult acest lucru încît nu mai am putere să înţeleg că marea a fost din copilărie în mine... Oricum, în luna septembrie, marea deja este învăluită de tristeţe. La ce bun aş mai încărca-o şi cu neîmplinirea mea?

Mălina Aniţoaei

Victimele incestului



De la începutul anului, 59 de copii din municipiul Rădăuţi şi comunele limitrofe au fost asistaţi psihologic în cadrul programului "Consiliere pentru copilul abuzat, neglijat, traficat", derulat de organizaţia "Salvaţi copiii".

Potrivit coordonatoarei filialei rădăuţene, psihologul Liliana Boldaşu, 27 de minori au fost abuzaţi emoţional, 15 au fost neglijaţi de către părinţi, iar 12 au suferit un abuz fizic, de regulă incest. De asemenea, două adolescente au făcut obiectul traficului de persoane, una dintre ele fiind şi exploatată prin muncă, iar cealaltă sexual. Alţi 5 micuţi au avut parte de situaţii dramatice, în urma cărora suferă de tulburări comportamentale sau agitaţie psiho-motorie. "Un lucru important este că am reuşit să consiliem şi 7 dintre părinţii copiilor abuzaţi, care s-au dovedit foarte receptivi. Din păcate, nu se pot elimina aceste situaţii, deoarece noi, ca şi părinţi, avem probleme nerezolvate, din trecut", a spus Liliana Boldaşu.

Tîlhărie cu repetiţie



Irina C., de 35 de ani şi Steluţa C., de 51 de ani, au fost jefuite de un tînăr necunoscut, care le-a smuls lănţişoarele din aur de la gît, după care a fugit. Totul s-a petrecut pe 14 septembrie, la ora 14, respectiv 14.10, în timp ce femeile se deplasau către domiciliu, pe strada 6 Noiembrie, respectiv Trandafirilor. Cele două străzi sînt situate la distanţă relativ mică una faţa de alta. Surse judiciare înclină să creadă că e vorba de un profesionist. Valoarea totală a bijuteriilor furate este de 1.400 de lei Cercetările continuă pentru identificarea autorului.

Transport ucrainean de bocanci



Vineri noaptea, cadre ale SIF au executat o acţiune ce vizează legalitatea transporturilor de mărfuri efectuate de cetăţeni ucraineni.

Pe comunicaţia E 85, din direcţia Fălticeni spre Suceava, a fost oprită pentru control o autoutilitară Ford Tranzit, condusă de Heorhii R. şi în care se mai afla şi Stanislav T. Celor doi li s-a solicitat să prezinte documente justificative pentru mărfurile transportate, însă cei doi au prezentat o factură eliberată de o societate din Bucureşti. La inventarierea mărfurilor s-a constatat un plus de 252 perechi de bocanci. Stanislav T. a fost sancţionat contravenţional, iar marfa ilegală, în valoare de peste 18.500 de lei, a fost confiscată.

Doi poliţişti de frontieră şi un vameş, în vizorul Parchetului



Doi agenţi ai Poliţiei de Frontieră şi un vameş, din cadrul Punctului de Trecerea al Frontierei Vicov, s-au ales cu dosar penal pentru abuz în serviciu contra intereselor publice, fiind deferiţi Parchetului de lîngă Judecătoria Rădăuţi.

Poliţiştii Pavel P. şi Dănuţ Z., precum şi vameşul Ioan A., au permis, pe 14 septembrie, lui Ilie B. şi Radu B., şoferi din Vicovu de Sus, să treacă din Ucraina în România fără a le fi controlate autoturismele. Datorită faptului că alţi poliţişti de frontieră erau pe urmele lor, cei doi au abandonat maşinile şi au fugit. În portbagaje au fost găsite 4.930 de pachete de ţigări şi 160 de litri de vodcă de provenienţă ucraineană. Marfa, în valoare de 18.700 de lei, a fost confiscată de Garda Financiară, iar cei doi vicoveni B amendaţi cu cîte 100.000 de lei. "Pentru neglijenţa manifestată în îndeplinirea îndatoririlor de serviciu şi a dispoziţiilor primite, conducerea Inspectoratului Judeţean pentru Poliţia de Frontieră Suceava a dispus faţă de cei doi agenţi cercetarea prealabilă şi constituirea Consiliului de disciplină, urmînd să se ia măsurile legale", se arată într-un comunicat de presă.

Şeful ISJ Suceava, în recunoaştere la Cîmpulung Moldovenesc



Inspectorul şcolar general Lucian Lungu a făcut o vizită inopinată în cîteva şcoli şi licee din Cîmpulung Moldovenesc.

Ideea a aparţinut primarului Gabriel Constantin Şerban, care l-a invitat în teren pe şeful ISJ Suceava, pentru a discuta despre soarta şcolilor municipiului în viitorul apropiat.. Vizita a survenit după ce zeci de părinţi din localitate au intrat în panică din cauza unor zvonuri privind desfiinţarea unor clase şi chiar a unei şcoli şi au început să alerge pentru a-şi înscrie ori muta elevii în locuri "mai sigure". Însuşi viceprimarul Ovidiu Tudorici s-a alăturat unei campanii de înscriere a elevilor la şcoala "Theodor Darie" pentru că a aflat şi el de panica părinţilor şi le-a propus să "salveze împreună şcoala", pe care nu o ameninţă acum altceva decît frica părinţilor. La alte şcoli nemulţumirea părinţilor stă să dea în clocot din alte motive. În opinia lor, învăţămîntul obligatoriu nu mai este gratuit, nu se ştie ce se face cu banii daţi de la buget pentru investiţii în şcoli, nimeni nu ştie la început de an cît va costa şcoala unui copil şi aparţinătorii ajung să nu mai facă faţă sumelor cerute pe neaşteptate ca donaţii, de după paravanul unor decizii ale comitetelor de părinţi, de mai marii şcolilor "cu moţ", pentru cumpărare de bănci, mochete, aspiratoare ori amenjarea sălilor de sport sau a unor cabinete specilizate, pentru ca apoi copiii să fie redistribuiţi în alte clase şi cheltuiala să fie luată de la capăt.

Primarul cîmpulungean a auzit şi el că există şi astfel de probleme, care se adaugă chestiunilor curente referitoare la investiţii şi lucrări necesare pentru confortul copiilor cîmpulungeni în grădiniţe şi şcoli. "Am considerat că toate aceste lucruri trebuie lămurite şi că o metodă mai bună decît prezentarea lor cu cărţile pe faţă, în prezenţa şefului ISJ, nu există. Trebuie să stabilim clar şi să explicăm deschis şi părinţilor ce va fi în fiecare şcoală, ca să nu mai existe motive subterane de îngrijorare, pentru că acestea nu ajută pe nimeni. Dumnealui a răspuns invitaţiei şi chiar dacă a fost o vizită fulger, a luat în considerare multe dintre problemele expuse de conducerile şcolilor. A fost şi o ocazie pentru a discuta despre nevoile şcolii, despre investiţiile pe care le vom începe curînd, despre ce mai trebuie să facem şi despre calitatea învăţămîntului. Şeful ISJ s-a arătat deschis şi cu siguranţă vom aprofunda subiectele după începerea anului şcolar, în una dintre acele vizite pe care le-a promis în judeţ@, ne-a spus primarul cîmpulungean.

Concert de zile mari



Membrii legendarei trupe Iris au concertat, la sfîrşitul săptămînii trecute, la Centrul Economic "Bucovina", în cadrul primei ediţii a Tîrgului de turism.

Concert de zile mari
Ce-i drept, publicul nu a fost foarte numeros, dar invitaţii au aplaudat cu patimă fiecare piesă. Fani înfocaţi ai trupei au venit din Bucureşti şi Iaşi, au cîntat alături de Cristian Minculescu şi au aplaudat frenetic. Publicul a primit cadou trei noi piese de pe albumul ce va fi lansat în luna decembrie.

Sucevenii şi ieşenii, grijulii cu stratul de ozon



Anul acesta, la cea de-a 20-a aniversare, Ziua internaţională a stratului de ozon se desfăşoară sub lozinca "Salvaţi viaţa.

Să fim prieteni cu ozonul şi în siguranţă faţă de soare". Ziua internaţională a stratului de ozon este sărbătorită în fiecare an pe 16 septembrie, marcînd semnarea, în 1987, a Protocolului de la Montreal, privind substanţele care epuizează stratul de ozon. Şeful Serviciului Implementare politici de mediu, al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Suceava, Iluţă Cocriş, precizează că poluarea locală nu are nici o influenţă asupra stratului de ozon. Mai ales că, potrivit directivelor europene şi negocierilor cu UE la capitolul 22, "Mediu", au fost luate măsuri de anihilare a factorilor favorizatori. Acestea au fost orientate către zona compuşilor volatili, precum vopsitorii, impregnatul traverselor, industria mobilei şi industria încălţămintei. Pe de altă parte, vizate au fost depozitul de benzină de la Argestru, staţiile de carburanţi şi cisternele de transport. Acestea din urmă au fost dotate cu instalaţii de recuperare a vaporilor, care sînt utilizate în procesul de încărcare-descărcare sau tranzitare. În cazul instalaţiilor frigorifice, arată dl Cocriş, deja sînt folosiţi agenţi de răcire ecologici, în timp ce freonii vechi sînt recuperaţi de agenţii economici specializaţi sau care prestează servicii de reparare. "Ozonul rău" se formează în straturile joase ale atmosferei şi duce la poluare de tip fotochimic. Producerea şi distrugerea ozonului are loc în zona tropicală, în care există cea mai mare cantitate de radiaţii ultraviolete. Fenomenul epuizării stratului de ozon poate avea ca efect scăderea eficacităţii sistemului imunitar, apariţia infecţiilor, a cancerului de piele, a cataractelor, precum şi arsuri în zonele expuse la soare. Dacă utilizarea chimicalelor se va face raţional, în condiţiile impuse de Protocolul de la Montreal, oamenii de ştiinţă susţin că stratul de ozon se va reface complet pînă în 2050.

La rîndul său, APM Iaşi inventariază anual utilizatorii de substanţe care depreciază stratul de ozon. La nivelul judeţului, în 2006 erau un 17 astfel de utilizatori - 14 service‑uri frigorifice şi trei unităţi industriale. "Avem o bună colaborare cu agenţii economici şi conformarea la diferite directive de mediu se realizează în bune condiţii", ne-a spus dl Dănuţ Pirchiu, directorul APM Iaşi.

Victorie istorică în faţa celor de la Dinamo

• În prima etapă a actualei ediţii de campionat CS Universitatea Suceava – Dinamo Bucureşti 32-31 (15-17)

Echipa locală de handbal CS Universitatea Suceava a debutat în noul sezon al Ligii Naţionale cum nu se putea mai bine, cu o victorie în faţa celor de la Dinamo Bucureşti, prima din istoria întâlnirilor cu gruparea din capitală. Deşi au fost conduşi mai bine de o repriză, studenţii au avut un final de joc foarte bun, câştigând cele două puncte puse în joc cu trei secunde înainte de fluierul final. Fără Leonard Bibirig în teren, universitarii au început acest meci hotărâţi să facă o figură frumoasă în faţa unei echipe mult mai titrate. După câteva nesincronizări, atât în atac, cât şi în apărarea suceveană, oaspeţii s-au distanţat la trei goluri după opt minute de joc. Studenţii au revenit după ce portarul Bogdan Pralea a avut două intervenţii salvatoare şi au egalat situaţia pe tabelă în minutul 13, scor 6 – 6. Deşi erau în superioritate numerică universitarii au greşit de mai multe ori la finalizare, permiţându-le dinamoviştilor să se ducă la patru goluri în faţă, astfel că în minutul 19, tabela arăta scorul 8 – 12, această diferenţă menţinându-se mai bine de şapte minute. Pe finalul reprizei, tinerii handbalişti sucevenii au reuşit să reducă din diferenţă, intrând la vestiare când mai aveau doar două goluri până la egalare, scor 15 – 17. Simţind că pot forţa mai mult, elevii antrenorului Petru Ghervan au făcut o repriză secundă mult mai bună şi au reuşit să egaleze în minutul 44 şi chiar să preia conducerea trei minute mai târziu, scor 25 – 23. Din păcate, universitarii au ratat trei atacuri consecutive şi s-au văzut din nou conduşi la unu si apoi două goluri. Încurajaţi frenetic de spectatorii ce au umplut sala Liceului cu Program Sportiv, studenţii au restabilit din nou echilibrul cu opt minute înainte de final, 27 – 27. Finalul meciului a fost unul de infarct, dar până la urmă s-a terminat cu bine, după ce în ultimul minut sucevenii au reuşit două goluri, ultimul prin Adomnicăi, care a reuşit să bage mingea în poarta adversă când mai erau trei secunde de joc, scor final 32 – 31.

• Etapă cu mai multe surprize în Liga Naţională de Handbal

„Mă bucur că am început acest campionat cu o victorie în premieră în faţa unei echipe de calibru, aşa cum este Dinamo Bucureşti. În jocul nostru din teren s-a văzut clar faptul că dorim mai mult de la acest campionat, sportivii noştri dând dovadă de profesionalism în evoluţia pe care au avut-o. Foarte mult a contat şi pregătirea acestei întâlniri, Leonard Bibirig având un mare merit aici, el fiind cel care cunoaşte foarte bine jocul echipe pentru care a evoluat până în acest an. Jucătorii noştri au muncit până în ultima secundă, făcând faţă cu brio unei formaţii ce a investit foarte mult în transferuri, dar a pierdut un jucător foarte important, Leonard Bibirig. Aşa cum am mai spus, în acest campionat vom aborda toate meciurile la victorie, pentru a acumula punctele necesare îndeplinirii obiectivului”, a declarat după meci antrenorul Petru Ghervan. În următoarea etapă, echipa locală va evolua joi după masă la Timişoara şi vor reveni pe teren propriu abia pe 3 octombrie, când vor întâlni o altă formaţie din elita handbalului românesc, Steaua Bucureşti. Victoria echipei universitare nu a fost singura surpriză din prima etapă, nou promovatele CSM D&C Oradea şi HC Odorhei trecând de Medgidia şi Târgu Jiu, în timp ce băcăuanii au remizat acasă cu Baia Mare. Iată şi rezultatele complete:
Uztel Ploieşti HCM Constanţa 26-20 (13-7)
CSM D&C Oradea – CSM Medgidia 33-26 (15-10)
HC Odorhei – Energia Pandurii Tg. Jiu 29-24 (16-13)
Ştiinţa Municipal Dedeman Bacau- HC Minaur Baia Mare 27-27 (15-13)
Romvag Caracal – Steaua MFA Bucureşti 20-31 (11-16)
UCM Reşiţa Univ. – HCM Poli Izometal Timişoara 32-25 (15-13).
După prima etapă clasamentul Ligii Naţionale de Handbal arată astfel:

1 Steaua MFA Bucureşti 1 1 0 0 31 20 2
2 CSM D&C Oradea 1 1 0 0 33 26 2
3 UCM Reşiţa 1 1 0 0 32 25 2
4 Uztel Ploieşti 1 1 0 0 26 20 2
5 HC Odorhei 1 1 0 0 29 24 2
6 CS Universitatea Suceava 1 1 0 0 32 31 2
7 Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău 1 0 1 0 27 27 1
8 Minaur Baia Mare 1 0 1 0 27 27 1
9 Dinamo Baumit Bucureşti 1 0 0 1 31 32 0
10 Energ. Lign. Pandurii Tg. Jiu 1 0 0 1 24 29 0
11 HCM Constanţa 1 0 0 1 20 26 0
12 CSM Medgidia 1 0 0 1 26 33 0
13 CS Univ. Poli. Izometal Timişoara 1 0 0 1 25 32 0
14 Romvag Caracal 1 0 0 1 20 31 0

Humorenii au preluat şefia

CS Gura Humorului a învins cu scorul de 4-0 la Liteni şi a urcat în fruntea ierarhiei. Golurile învingătorilor au fost marcate de Cocar (3) şi Dascălu. Humorenii au profitat de sincopele înregistrate pe teren propriu de Cetatea II Suceava-Arbore şi Juventus II Fălticeni. Cetatea II a cedat pe teren propriu în faţa formaţiei Dorna Vatra Dornei chiar dacă i-a avut în teren şi pe brazilienii Tomaz şi Dimas. Flacăra Roşie Udeşti şi Bucovina Bădeuţi au obţinut victorii importante în economia luptei pentru salvarea de la retrogradare, spre deosebire de Viitorul Liteni care se află încă la cota zero după disputarea a şase etape.
Iată care sunt rezultatele complete ale rundei cu numărul VI:
Juventus II Fălticeni – Foresta Moldoviţa 0-0
Viitorul Liteni – CS Gura Humorului 0-4
Minerul Iacobeni-Ciocăneşti – Florconstruct Pătrăuţi 2-2
Rapid Suceava – Bradul Putna 3-0
Unirea Boroaia – Bucovina Rădăuţi 2-1
Cetatea II Suceava-Arbore – Dorna Vatra Dornei 2-3
Flacăra Roşie Udeşti – Avântul Todireşti 3-0
Bucovina Bădeuţi – Zimbrul Siret 2-1

Clasament neomologat:
1. CS Gura Humorului 6 5 0 1 15-4 15
2. Cetatea II Sv-Arbore 6 5 0 1 16-6 15
3. Juventus II Fălticeni 6 4 2 0 15-3 14
4. Rapid Suceava 6 4 0 2 18-8 12
5. Dorna Vatra Dornei 6 4 0 2 19-12 12
6. Florconstruct Pătrăuţi 6 3 1 2 11-6 10
7. Unirea Boroaia 6 3 1 2 13-13 10
8. Bucovina Rădăuţi 6 3 0 3 9-15 9
9. Bradul Putna 6 2 2 2 8-6 8
10. Minerul Iacobeni 6 2 1 3 13-18 7
11. Zimbrul Siret 6 2 0 4 15-13 6
12. Flacăra Roşie Udeşti 6 2 0 4 9-17 6
13. Bucovina Bădeuţi 6 2 0 4 4-13 6
14. Foresta Moldoviţa 6 1 2 3 3-8 5
15. Avântul Todireşti 6 1 1 4 10-16 4
16. Viitorul Liteni 6 0 0 6 4-24 0

Sucevenii s-au desprins în fruntea clasamentului

Runda a V-a a fost cum nu se poate mai favorabilă pentru FC Cetatea. Pe lângă victoria reconfortantă din partida cu Willy, sucevenii au beneficiat şi de pasul greşit făcut pe teren propriu de Politehnica Galaţi, una din principalele contracandidate la promovare. Oricum, judecând după maniera în care formaţia pregătită de Marian Pană a început acest campionat, pare din ce în ce mai sigur că numai o minune i-ar putea împiedica pe suceveni să revină în eşalonul secund al fotbalului românesc la finele acestui sezon. Revenind la întâlnirea cu Willy Bacău, Marian Pană s-a declarat mulţumit de rezultat, nu însă şi de uşurinţa cu care irosesc ocazii clare de gol jucătorii săi. „Ratăm în continuare foarte mult. Este forte bine că ajungem des în faţa porţii, însă nu pot să accept că nu marcăm chiar şi din situaţii de trei la unu cu portarul advers. Sunt fericit că încă nu am primit gol, ca şi de faptul că cei doi juniori, Leuciuc şi Halip cresc de la un meci la altul. De asemenea, este bine ca avem soluţii să înlocuim fotbaliştii importanţi. Colban a marcat 4 goluri, s-a accidentat, iar în locul său a intrat Iordache, care şi-a trecut şi el de 5 ori numele pe lista marcatorilor, în doar două etape”, a declarat tehnicianul sucevean.

Rezultatele complete ale rundei a V-a:
vineri 14 septembrie 2007
Cetatea - Willy Bacău: 5-0
FC Bârlad - Ceahlăul II: 2-0
Rarăul - Poli Iaşi II: 0-1
FCM Bacău II - Oţelul Galaţi II: 3-0
Pambac Bacău - CFR Paşcani: 4-1
Leonard Paşcani - Juventus F.: 1-2
sâmbătă 15 septembrie 2007
Cetatea Tg. Neamţ – Aerostar: 5-0
Bujorul Tg. Bujor - Laminorul R.: 1-1
Politeh. Galaţi - CF Brăila: 0-0

După cinci etape, clasamentul arată astfel:
1. Cetatea 5 5 0 0 22-0 15p
2. Poli Iaşi II 5 4 1 0 12-2 13
3. Pambac Bacău 5 4 1 0 13-5 13
4. Politeh. Galaţi 5 4 1 0 8-0 13
5. FCM Bacău II 5 3 1 1 7-3 10
6. Cetatea Tg. Neamţ 5 3 0 2 10-9 9
7. FC Bârlad 5 2 1 2 4-3 7
8. Willy Bacău 5 2 1 2 7-10 7
9. CFR Paşcani 5 2 0 3 6-8 6
10. Juventus F. 5 2 0 3 3-9 6
11. Laminorul R. 5 1 2 2 5-8 5
12. Aerostar 5 1 2 2 2-7 5
13. CF Brăila 5 1 1 3 8-11 4
14. Oţelul Galaţi II 5 1 1 3 5-8 4
15. Ceahlăul II 5 1 1 3 4-10 4
16. Rarăul 5 0 2 3 4-8 2
17. Bujorul Tg. Bujor 5 0 2 3 1-10 2
18. Leonard Paşcani 5 0 1 4 2-12 1