vineri, 25 ianuarie 2008

Un milion de euro pentru spectacole, în timp ce străzile sunt pline de gropi şi oraşul se scufundă în noroi


• pentru concertele de un gust îndoielnic planificate în acest an de Primărie, în proiectul de buget pe anul 2008 a fost prevăzută suma de peste un milion de euro • ca de obicei, ţuţerii de prin Primărie ne vor asurzi cu tot felul de trupe de mâna a doua sau de afoni care spun că iubesc folclorul bucovinean •
Zeci de miliarde de lei din banii contribuabililor vor fi cheltuiţi în acest an pe organizarea de concerte şi spectacole. Deşi municipiul Suceava se confruntă cu probleme mai importante, deşi străzile din oraş sunt pline de gropi şi de noroi iar locurile de parcare sunt insuficiente, în proiectul de buget pentru anul 2008 aproape 40 de miliarde de lei au fost alocate pentru organizarea unor spectacole. La fel ca şi în anii trecuţi, unele probleme mult mai importante ale municipiului au fost trecute cu vederea, în schimb sume foarte mari de bani au fost alocate pentru „servicii în domeniul culturii, recreerii şi religiei". Este vorba de spectacole şi concerte organizate de Primărie, evenimente ale căror costuri sunt suportate din banii contribuabililor şi nu din sponsorizări cum se întâmplă în alte mari oraşe ale ţării. Nu puţine sunt exemplele în acest sens. Chiar la începutul lunii februarie, cu ocazia împlinirii a 620 de la atestarea documentară a Cetăţii de Scaun, vor avea loc două concerte, unul de muzică uşoară şi unul de muzică populară, pentru organizarea cărora Primăria va plăti câteva zeci de mii de euro. În mod sigur, astfel de evenimente se vor înmulţi odată cu apropierea campaniilor electorale programate în acest an. Ultimele retuşuri pentru bugetul municipiului pe anul 2008 se fac chiar în această perioadă. La fel ca şi anul trecut, în bugetul pentru acest an a fost prevăzută o sumă foarte mare de bani pentru organizarea unor manifestări culturale. Este vorba de 37,8 miliarde de lei, cu aproximativ cinci miliarde mai mult decât suma prevăzută în bugetul pe anul trecut. Mai mult ca sigur, manifestările culturale vor fi nişte simple concerte de muzică uşoară sau populară, pentru organizarea cărora primăria va plăti sume importante de bani.

Uricec şi Gheorghe se declară strâns uniţi în jurul PD-L - ului


• fostul preşedinte al PD Suceava şi senatorul Constantin Gheorghe spun că nu vor pleca sub nicio formă la PSD • parlamentarul sucevean este de părere că politica pe care o face îl interesează pe el şi nu ar trebui să intereseze ziarele •
Cei doi vicepreşedinţi ai PD-L Suceava Eugen Uricec, fost preşedinte al organizaţiei judeţene a PD şi Constantin Gheorghe, senator PD-L, fost PUR, fost PC, fost PD au pus la cale ieri o conferinţă de presă extraordinară, în care şi-au manifestat ataşamentul faţă de valorile partidului din care fac parte, pentru a curma zvonurile că ar dori să îşi construiască o nouă carieră politică într-un alt partid, gurile rele dând ca sigură evadarea acestora către PSD. Cei doi au dat asigurări că nu au nicio intenţie de a pleca din noul Partid Democrat Liberal, punând pe seama pesediştilor lansarea unor astfel de zvonuri.
"Pentru mine personal este un subiect total amuzant, pentru că orice speculaţie legată de faptul că aş fi negociat într-o parte sau într-alta la un partid sau altul, este falsă. În primul rând nu mă interesează acest subiect, mai apoi sunt vicepreşedinte în Partidul Democrat - Liberal, o postură care mă onorează şi cred că activitatea mea de până acum a confirmat acest lucru. În acelaşi timp pot să spun că pentru PD-L este un semnal real că celelalte partide sunt îngrijorate de ascensiunea pe care o are acest partid în teritoriu, în special în judeţul Suceava. Speculaţii de genul că aş pleca la PSD, că aş avea firme cu lideri marcanţi PSD, le consider neavenite", a explicat Eugen Uricec. Chestionat asupra relaţiilor în care se află cu Partidul Social Democrat, Uricec a declarat: "Este un subiect pe care nu îl discut. Noi nu discutăm despre Partidul Social Democrat, discutăm despre Partidul Democrat Liberal. În niciun caz, ca vicepreşedinte al Partidului Democrat Liberal nu vreau să discut o problemă despre un partid care ne este concurent nouă. Dacă este să ne exprimăm în decursul timpului referitor la postura mea vizavi de Partidul Social Democrat, nu se poate spune că niciodată nu am avut o poziţie. Am avut nenumărate poziţii dar probabil că se înţelege opoziţie faţă de un partid sau altul, altceva decât am făcut eu".
Mai "aprig" s-a manifestat senatorul Constantin Gheorghe, el reamintind că este beneficiarul a mai multor articole de presă care sunt bazate pe surse. "Nimeni dintre noi nu are o dorinţă de a afla care sunt aceste surse într-o instanţă, pentru că este timp pierdut" spune senatorul Constantin Gheorghe, demnitarul apreciind în mod ciudat că "preocuparea unor ziare pentru cariera noastră politică mi se pare cumva puţin cam forţată în sensul că nu cred că aceste cariere politice ale noastre, a mea şi a domnului Uricec este atât de interesantă pentru unul sau altul dintre ziare. Cred că în primul rând ne interesează pe noi. În ceea ce priveşte eventuala preocupare a unui partid - Partidul Social Democrat fiindcă ne poate duce gândul că acest partid a furnizat acele informaţii referitoare la trecerea noastră în PSD, transmit că preocuparea lor nu este de interes iar pe de altă parte PSD şi prin reprezentatul acestuia, preşedintele partidului la nivel judeţean, Gavril Mârza, ar trebui să aibă alte preocupări de genul rezolvării odată pentru totdeauna a progranului Utilităţi şi mediu pentru că oamenii în zona de munte au gaz dar nu îl pot utiliza. Să facă acea licitaţie pentru distribuţie iar în campanie vom avea de spus fiecare ce am realizat şi ce ne propunem să realizăm. În ceea ce mă priveşte nu am nicio intenţie să trec la PSD iar istoricul legat de relaţia mea cu PSD nu l-am decis eu personal ca preşedinte a fostului Partid Umanist la nivel de Suceava ci a fost decis într-un consiliu naţional unde reprezentanţii Sucevei au vota împotriva Uniunii PSD^PUR, există mărturii în acest sens. O eventuală colaborare, discuţie sau negociere cu PSD nu a existat, nu există şi nu va exista. Fac parte dintr-o echipă, fiecare dintre noi avem zone de responsabilitate în judeţul Suceava şi vrem să rezolvăm construcţia la nivel judeţean".
Cât priveşte aspiraţiile politice personale în cadrul PD-L, senatorul Constantin Gheorghe a explicat că are un fel de a fi în domeniul politic mai echilibrat. "Când Partidul Democrat Liberal va fi la guvernare, vor fi oportunităţi suficiente pentru toţi. Fiecare îşi va găsi locul acolo unde îi va fi locul", a mai explicat senatorul Constantin Gheorghe. Eugen Uricec a explicat şi el că aspiraţiile sale politice sunt legate de cele ale Partidului Democrat Liberal.

Minor sechestrat de PSD în vechiul sediu al PD


• sediul din centrul Sucevei unde s-a petrecut acest eveniment este disputat în instanţă de PSD cu PD-L Suceava, primii susţinând cu acte că sunt proprietar, iar ceilalţi susţinând că actele nu sunt tocmai legale • adolescentul, simpatizant al PD, a fost eliberat după ce a fost sesizat Parchetul şi a intervenit Poliţia
Un tânăr sucevean care încă nu a împlinit 18 ani, simpatizant al PD-L, a fost închis de cei de la PSD în fostul sediu al PD Suceava, spaţiu pe care social-democraţii îl dispută în instanţă cu PD-L. Este vorba de sediul fostului PD, situat în centrul Sucevei, vizavi de Bancpost, pe strada Meseriaşilor. PSD susţine că este proprietarul atât al sediului său, cât şi al celui al PD. De aceea, şefii social-democraţilor suceveni au hotărât să schimbe iala la uşa de la intrarea pe scările ce duc apoi la sediile celor două partide, fără a da, însă, o altă cheie vreunui membru al PD-L. Între timp, PSD a făcut mai multe demersuri pentru a-i evacua pe cei de la PD-L din fostul sediu al PD, inclusiv acţiuni în instanţă.
Democrat-liberalii au continuat, însă, să aibă întruniri în spaţiul respectiv, fără să dea importanţă demersurilor celor de la PSD. Astfel, tânărul Ionuţ Kuna venise, marţi seara, cu alţi şefi ai organizaţiilor de tineret de la PD-L ca să planifice detaliile pentru o petrecere de Valentine's Day. Colegii săi - Lucian Harşovschi şi Marius Boghian - plecaseră să discute cu patronul clubului Arena despre petrecere şi l-au lăsat pe Ionuţ Kuna în sediul fostului PD, situat lângă cel al PSD. Acesta a rămas singur, secretara Anca Nicoară ieşind din sediu pentru un timp.
Unul dintre şefii filialei sucevene a PSD, Roman Stecyck, i-a cerut tânărului să plece în cinci minute, spunându-i că sediul este proprietatea PSD şi că, în caz contrar, îl va închide întrucât are cheie şi de la sediul PD, cât şi de la o intrare comună ce duce spre spediile celor două partide. Ionuţ Kuna a refuzat să iasă pentru că în vechiul sediu al PD erau mai multe documente şi bunuri de valoare. Cei de la PSD l-au închis şi, întrucât, nu le-au dat celor de la PD-L cheia de la intrarea comună ce duce spre ambele sedii de partid, Ionuţ Kuna a rămas închis în sediu, împotriva voinţei sale.
A doua zi dimineaţă prim-vicepreşedintele PD-L Suceava, avocatul Radu Ursu, a fost sesizat despre această problemă şi a făcut o plângere la Parchet. Totodată, Poliţia s-a deplasat la faţa locului, dar cei de la PSD au fost de acord ca să îi dea voie băiatului să plece abia după-amiază şi după multe tergiversări.
Iniţial, Roman Stecyck, nu a vrut să dea voie presei să intre pentru a discuta cu băiatul, spunând că scările care duc spre încăperile unde sunt sediile PSD şi PD au fost vopsite. După mai multe intervenţii făcute de senatorul PD-L Constantin Gheorghe, presei i s-a dat voie să intre şi să vorbească cu tânărul care încă se mai afla în sediul PD. Băiatul a declarat ziariştilor că şi-a anunţat mama despre ce a păţit, dar de seara şi până dimineaţa nu a fost sesizată Poliţia. Totodată, Ionuţ Kuna a povestit ca înainte de venirea presei, doi poliţişti au venit să îl întrebe cum îl cheamă şi câţi ani are, după care au vorbit cu Stecyck şi nu au întocmit niciun proces verbal pe care să i-l dea şi lui să semneze.
În orice caz, după plecarea presei din sediul fostului PD, au rămas Ionuţ Kuna şi cu alţi tineri ai PD. Din nou, însă, Roman Stecyck a închis uşa de la parter, nepermiţând tinerilor să iasă şi nici Ancăi Nicoara şi vicepreşedintelui PD-L să intre în sediu. La faţa locului s-a deplasat adjunctul şefului Poliţiei Municipiului Suceava, Mihai Roman, care a discutat cu părţile implicate şi apoi tinerii au fost lăsaţi să plece din sediu.

CAS Suceava, nemulţumită de calitatea actului medical din spitale


• "Nu suntem mulţumiţi de asistenţa medicală din spitale. Deşi sunt finanţate foarte bine, fiind înregistrată o creştere a bugetului de 17 la sută, calitatea actului medical nu a crescut proporţional", a declarat doctorul Cristina Iordăchel, şefa Casei de Asigurări de Sănătate Suceava
Bugetul alocat de Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Suceava pentru serviciile medicale, pentru anul 2008, este 265.096,00 lei, faţă de anul 2007 când a fost 207.565,00 lei.
"Bugetul alocat serviciilor medicale pentru anul 2008 este cu 27,72 la sută mai mare, faţă de bugetul final al anului 2007, creşterea cea mai mare fiind înregistrată de medicina de familie, cu 80 la sută, urmată de asistenţa medicală paraclinică, cu 71,24 la sută", a declarat doctorul Cristina Iordăchel, preşedintele director general al Casei de Asigurări de Sănătate Suceava. De asemenea a crescut bugetul pentru medicamentele pentru boli cronice, respectiv HIV/SIDA, de la 10.667,00 în anul 2007 la 13.966,00 în anul 2008, bugetul pentru serviciile medicale de hemodializă şi dializă peritoneală de la 4.920,00 la 12.783,00 în 2008 şi pentru dispozitive şi echipamente medicale de la 2.438,00 la 2.663,00 lei.
Veniturile încasate de Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Suceava, în anul 2007, la Fondul Naţional Unic de Asigurări Sociale de Sănătate (FNUASS) sunt în valoare de 154.084.552 lei, iar prevederile pentru anul 2008 se ridică la 231.608.000 lei.
Anul trecut, CAS Suceava a încheiat cu furnizorii de servicii medico-farmaceutice 1.003 contracte. Veniturile încasate de către CAS Suceava au fost de 7.543.900 lei, pentru anul 2007, colectându-se cota de contribuţie doar de la persoanele fizice autorizate. De anul acesta, cota de contribuţie a scăzut de la 7,5 la sută la 5,5 la sută. Activitatea de control a furnizorilor de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale, la nivelul CAS Suceava, s-a desfăşurat conform Planului anual de control pe anul 2007, fiind efectuate şi controale tematice dispuse de forurile superioare. Au fost verificaţi 495 de furnizori, numărul total de controale efectuate fiind de 602. Astfel au fost verificaţi 205 medici de familie, fiind efectuate 243 de controale, furnizori de servicii medicale ambulatorii, din care 83 clinic, 13 paraclinic, 100 stomatologice şi 10 reabilitare. De asemenea au fost verificate opt spitale, fiind efectuate 18 controale, 75 de farmacii şi un furnizor de transport sanitar. În urma acţiunilor de control la furnizorii de servicii medicale, respectiv medici de familie, ambulator, spitale şi transport sanitar şi la furnizorii de medicamente, respectiv farmacii, s-au imputat sume în valoare de 477.350,61 lei, fiind recuperate sume în valoare de 320.867,00 lei.
"Nu suntem mulţumiţi de asistenţa medicală din spitale. Deşi sunt finanţate foarte bine, fiind înregistrată o creştere a bugetului de 17 la sută, calitatea actului medical nu a crescut proporţional", a declarat ieri, într-o conferinţă de presă, doctorul Cristina Iordăchel. Totodată, în urma controalelor au fost reziliate patru contracte cu patru farmacii care nu au respectat clauzele contractuale, două farmacii din Suceava, Casandra şi Primula, una din Adâncata, Rodifarm şi una din Bosanci, Medifarm. La farmacia Casandra nu s-a onorat reţeta unui pacient care beneficia de gratuitate, pentru care la interval de câteve minute a plătit cu banii jos, iar la farmacia Primula s-a oprit reţeta unui pacient asigurat fără să fie onorată. La celelalte două farmacii nu au fost găsiţi farmaciştii la program, deşi farmaciile erau deschise.

Onofrei cere informaţii privind protestul care a determinat blocarea drumului Vama Siret - Cernăuţi


Prefectul de Suceava, Orest Onofrei, a solicitat, miercuri, Consulatului General al Ucrainei la Suceava precizări privind incidentul de marţi seară, când un grup de ucraineni a blocat şoseaua din Vama Siret - Porubnoue spre Cernăuţi, nemulţumiţi de regimul diferenţiat faţă de români la frontieră.
Onofrei a declarat, miercuri, că a discutat cu un reprezentant al Consulatului General al Ucrainei la Suceava care i-a dat asigurări că imediat ce MAE ucrainean va prezenta un punct de vedere oficial acesta va fi transmis autorităţilor sucevene, transmite corespondentul MEDIAFAX.
El a spus că marţi seară, pe teritoriul ucrainean, la câţiva kilometri de Vama Siret-Porubnoe, un grup de cetăţeni ucraineni a blocat şoseaua timp de aproximativ două ore, exprimându-şi nemulţumirea că pentru a intra in România trebuie să obţină viză, in timp ce cetăţenii români nu au nevoie de viză pentru intrarea in Ucraina, situaţia determinând un blocaj de sute de maşini pe sensul de intrare in România.
Drumul a fost deblocat după ce reprezentanţi ai Administraţiei Regionale din Cernăuţi s-au deplasat in zonă pentru a discuta cu protestatarii.
Onofrei a arătat că, după deblocare, in PTF Siret s-a suplimentat personalul şi au fost deschise cele cinci culoare de intrare in ţară pentru ca cei care au stat in blocaj să nu fie obligaţi să aştepte şi in vamă din cauza aglomeraţiei.
Prefectul de Suceava a spus că a solicitat Consulatului General al Ucrainei la Suceava precizări privind acest incident şi dacă a fost soluţionat, arătând că populaţia trebuie să ştie dacă are pe unde trece dacă intră in Ucraina prin PTF Siret, acesta fiind şi singurul punct rutier internaţional din zonă.
El a arătat că după aderarea României la UE traficul prin PTF Siret a crescut de zece ori şi că este important ca cei care călătoresc in Ucraina să ştie dacă pot ajunge unde doresc.
• Un grup de ucraineni a blocat ieri din nou accesul spre Vama Siret dinspre Cernăuţi
Un grup de cetăţeni ucraineni a blocat şi miercuri, pentru scurt timp, drumul de acces dinspre Cernăuţi spre Vama Siret solicitând anularea taxei de viză pentru intrarea in România, la ora transmiterii acestei ştiri protestul fiind incheiat.
Prefectul de Suceava, Orest Onofrei, a declarat că circulaţia pe traseul Cernăuţi spre Vama Siret a fost blocat, miercuri, din nou, de un grup de protestatari care cer anularea taxei de viză.
El a spus că protestul a fost de durată mai scurtă decât cel de marţi, fiind intrerupt de intervenţia autorităţilor.
Potrivit prefectului, protestatarii au arătat că nu renunţă la protest solicitând anularea taxei de viză sau cel puţin diminuarea cuantumului acesteia.

Primarul din Stroieşti şi-a făcut mama soţie în acte ca să vândă pământ lui Onciu "Capra Neagră"


• Ştefan Crainiciuc spune că terenul este moştenit de la părinţi şi deşi nu fusese pe amplasamentul cumpărat de Vasile Ciprian Onciu, era totuşi "în aceeaşi tarla" • terenul cu pricina, care este făcea parte din rezerva primăriei Stroieşti, într-o zonă riverană DN 17, face parte acum dintr-o latifundie a familiei Onciu
Epopeea tranzacţiilor imobiliare de la Stroieşti, a cărei principali actori sunt primarul Ştefan Crainiciuc şi Vasile Onciu din Şcheia, cunoscut traficant de terenuri, capătă de-acum accente hilare. Familia primarului Crainiciuc avea în proprietate, în baza unui titlu eliberat încă din 1994, o suprafaţă de teren de 5000 de metri pătraţi pe o tarla oarecare. Într-un fel sau altul, acea suprafaţă a fost mutată pe un teren ce aparţinea primăriei, fără acceptul consiliului local al comunei, spun consilierii şi mai apoi a fost vândută lui Vasile Ciprian Onciu, prin mandatarul Vasile Onciu, cunoscutul "Capra Neagră" şi tată a cumpărătorului.
Potrivit articolului 125, alineat 1, din Legea administraţiei publice locale nr. 215/2001, orice transfer de bunuri din domeniul public se poate face numai cu aporbarea consiliului local. La această categorie intră şi terenul pe care l-a preluat primarul Crainiciuc. Primarul comunei Stroieşti, sincer recunoaşte că suprafaţa de teren pe care a vândut-o lui Onciu a fost mutată de pe un alt amplasament. "E pământul sorei, l-am vândut, asta am făcut. Nu era chiar amplasamentul acela, dar era tot pe aceeaşi tarla", a explicat Ştefan Crainiciuc.
Foarte grav este însă faptul că în actul de vânzare cumpărare, dar şi în cartea funciară, Crainciuc Ştefan apare alături de Crainciuc Natalia ca fiind soţ şi soţie, când ei sunt de fapt fiu şi mamă. "În temeiul titlului de proprietate nr. 427 din 13 aprilie 1994 emis de Comisia Judeţeană Suceava, al planului de situaţie nr. 21550 din 12 decembrie 2005 se întabulează dreptul de proprietate în favoarea: Crainiciuc Ştefan şi Crainiciuc Natalia, soţi în devălămşie".
Câteva zile mai târziu pe data de 16 ianuarie 2006, se operează din nou în cartea funciară, în baza contractului de vânzare - cumpărare din aceeaşi zi întabulându-se dreptul de proprietate pe numele lui Onciu Vasile Ciprian.
Contractul de vânzare - cumpărare, semnat în faţa notarului public Petru Atănăsoaei este la fel de elocvent: "Eu, Onciu Vasile, mandatar pentru soţii Crainiciuc Ştefan şi Crainiciuc Natalia vând lui Onciu Vasile - Ciprian imobilul constrând din suprafaţa de 5000 mp teren arabil situat în extravilanul satului Stroieşti, comuna Stroieşti, judeţul Suceava, la locul numit Fanache, identic cu parcela 3392/160 înscrisă în cartea funciară nr. 3311".
Preţul vânzării, aşa cum apare în acte, este de-a dreptul ridicol: 3.700 de lei noi (37 de milioane de lei vechi) pe care Onciu - Capra Neagră, în calitate de mandatar, spune că i-a primit integral de la cumpărător.
Prin fiul Vasile - Ciprian, familia cunoscutului samsar imobiliar Vasile Onciu şi-a construit deja o moşie de 4,22 hectare lipită de DN 17, pe partea dreaptă a şoselei naţionale ce duce spre Gura Humorului, pornind de la drumul ce pleacă spre Florinta şi până la pârâul Florinta, care traversează şoseaua la câteva sute de metri mai în amonte. Familia Onciu a cumpărat în scurt timp, nu mai puţin de nouă parcele de teren pentru care în data de 2 mai 2006 a solicitat şi i s-a aprobat comasarea de către Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Suceava. De reţinut că suprafaţa de teren pe care familia Onciu, prin fiul Vasile - Ciprian s-a făcut stăpân a aparţinut Primăriei comunei Stroieşti care, i-a pus în posesie pe feluriţi cetăţeni, unii veterani de război şi urmaşi ai acestora, alţii deţinători ai dreptului de proprietate pe alte amplasamente. Printre aceştia, şi primarul Crainiciuc.
Astfel, parcelele 3392/152 şi 3392/192, aşa cum rezultă din planul de amplasament în baza căruia s-a cerut comasarea terenul a fost atribuit în anul 1994 lui Fedorovici Agripina. Suprafaţa totală de 9800 de metri pătraţi a fost cumpărată Onciu Vasile Ciprian prin contractul de vânzare - cumpărare nr. 2438/13.06.2005 cu suma de 177 milioane de lei vechi. Parcela 3392/151, vecină cu parcelele amintite, cu o suprafaţă de 5000 de metri pătraţi a fost cumpărată pentru suma de 4 milioane de lei în 20 septembrie 2002 de către Mihoc Dimitrie şi Mihoc Liliana - Lenuţa de la Criţan Ion. Familia Mihoc a vândut lui Onciu Vasile în martie 2005 iar în 4 mai 2005, terenul a fost întabulat pe numele lui Onciu - junior, Ciprian Vasile. Parcela 3392/101 a fost întabulată în data de 8.02.2006, în temeiul unui contract de vânzare cumpărare şi a unui titlu de proprietate din martie 2002, de către Onciu Vasile Ciprian. Pe parcelele 3392/155, 3392/156 şi 3392/157 lipite de precedenta, au fost puse în posesie mai multe persoane, cu câte 25 de ari. Toate au vândut iar în începând cu 2.12. 2005, Onciu Vasile Ciprian s-a întabulat cu spuprafeţele respective. În ceea ce priveşte parcela 3392/160, aşa cum rezultă din documente, foaia din carte funciară s-a deschis în data de 9.01.2006. După înregistrarea unei comasări, în temeiul unui titlu de proprietate din 13 aprilie 1994 şi al unui plan de situaţie din decembrie 2005, a fost întabulat dreptul de proprietate pentru Crainiciuc Ştefan şi Crainiciuc Natalia, ca soţi, în devălmăşie,. Cei doi, care sunt de fapt fiu şi mamă, prin contractul de vânzare cumpărare încheiat câteva zile mai târziu, în 16 ianuarie 2006, au vândut suprafaţa de 5000 de metri pătraţi întabulată anterior pentru suma de 37 de milioane de lei vechi. Ultima achiziţie, mergând înspre Florinta de la şoseaua naţională DN 17, a vizat o altă suprafaţă de 5000 de metri pătraţi, deţinută de Poleac Elena cu titlu de partaj şi cu care s-a întabulat în 28.12.2005 după care imediat, în 16.01.2006 a donat terenul lui Mărginean Constantin care, două luni mai târziu, în 22.03. 2006, l-a vândut aceluiaşi Onciu Vasile Ciprian. În mai toate aceste tranzacţii, mandatar a fost Onciu Vasile - Capra Neagră.

Greenpeace monitorizează fabrica EGGER din zona Rădăuţi - Satu Mare


• fabrica de PAL aparţinând Grupului Egger este considerată un posibil mare poluator în zonă, având în vedere că în procesul de fabricaţie se foloseşte formaldehida, o substanţă extrem de toxică • lucrul cu aceasta substanţă poate cauza afecţuni ale pielii, ochilor, precum şi probleme respiratorii • Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, formaldehida se află pe lista substanţelor cancerigene • investiţiile de pe platforma Rădăuţi Satu-Mare nu beneficiază încă de un studiu de impact asupra mediului, care să demonstreze dacă cele două fabrici afectează sau nu mediul şi populaţia din zonă • intuind pericolul reprezentat de această substanţă, şeful APM Suceava, Vasile Oşean, le-a sugerat celor de la EGGER să "uite" de o eventuală intenţie de a construi o fabrică de formaldehidă la Rădăuţi • Surse neguvernamentale ne-au declara că Organizaţia GREENPEACE monitorizează investiţiile austriece de pe platforma industrială Rădăuţi Satu Mare - Dorneşti. Fabrica de PAL aparţinând Grupului Egger este considerată un posibil mare poluator în zonă, având în vedere că în procesul de fabricaţie se foloseşte formaldehida, o substanţă extrem de toxică.
Formaldehida este o substanţă toxică, folosită pentru producerea răşinilor, în industria mobilei. Lucrul cu aceasta substanţă poate cauza afecţuni ale pielii, ochilor, precum şi probleme respiratorii. Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, formaldehida se află pe lista substanţelor cancerigene.
"Formaldehida este un compus cu potenţial carcinogen prin iritaţie, în mod special la nivelul căilor respiratorii superioare, iar, după un timp îndelungat, de 10-20 de ani, poate să dezvolte cancere ale sferei ORL", a declarat medicul onocolog Răzvan Curcă.
Investiţiile de pe platforma Rădăuţi Satu-Mare nu beneficiază încă de un studiu de impact asupra mediului, care să demonstreze dacă cele două fabrici afectează sau nu mediul şi populaţia din zonă. De acest aspect trebuie să se ocupe Agenţia de Protecţie a Mediului.
Dacă Holz Industrie Schweigofer nu are deocamdată o problemă sub acest aspect, deoarece nu a început încă producţia, EGGER, chiar dacă nu lucrează în parametrii finali, fiind doar în probe, trebuia să aibă acest studiu de impact realizat.
De altfel, pericolul producerii şI utilizării acestei substanţe a fost intuit şi de Vasile Oşean, directorul APM Suceava, care susţine că, deşi reprezentanţii EGGER nu şi-au exprimat încă intenţia de a construi o fabrică de formaldehidă, le-a transmis să „uite" de o astfel de investiţie, întrucât, conform legislaţiei de mediu, nu vor primi niciodată autorizaţiile necesare. Asta pentru că formaldehida este o substanţă deosebit de periculoasă, cu risc cancerigen ridicat, iar producerea substanţei este o activitate ce generează o poluare peste limitele normale. Oşean ne-a declarat că, în eventualitatea în care EGGER vrea să construiască o astfel de fabrică, posibilitatea ca această să primească autorizaţiile necesare este una destul de mică. Asta pentru că, potrivit legislaţiei europene, autorizarea unei fabrici de formaldehidă necesită o serie întreagă de documente, studii de impact, avize, etc. Având în vedere că fabrica de PAL construită de EGGER la Rădăuţi se află în apropierea graniţei cu Ucraina, construirea unei fabrici de formaldehidă ar intra în categoria investiţiilor cu impact transfrontalier. În acest caz, este necesar ca şi ucrainienii să îşi dea acordul cu privire la construcţia fabricii, lucru foarte puţin probabil. Mai ales că în toamna anului trecut, în Sebeş, judeţul Alba, a avut loc un conflict de proporţii între oameni, administraţie şi Kronospan, companie care construise o fabrică de formaldehidă fără să obţină autorizaţiile necesare. Până la urmă, Kronospan a fost obligată să demonteze instalaţia de producere a formaldehidei.
Vasile Oşean, directorul APM Suceava, susţine că, deşi reprezentanţii EGGER nu şi-au exprimat încă intenţia de a construi o fabrică de formaldehidă, le-a transmis să „uite" de o astfel de investiţie, întrucât, conform legislaţiei de mediu, nu vor primi niciodată autorizaţiile necesare.
Precizăm că formaldehida este o substanţă toxică, folosită pentru producerea răşinilor, în industria mobilei. Formaldehida este folosită ca materie primă pentru producerea răşinilor utilizate ca adeziv la fabricarea plăcilor de PAL.
EGGER România a construit la Rădăuţi o fabrică de PAL melaminat, investiţia totală ridicându-se la aproximativ 500 de milioane de euro. Prima fază a construcţiei va acoperi 25 de hectare şi până la sfârşitul acestei faze, EGGER va investi o sumă totală de 210 milioane de euro. Noua fabrică va avea o capacitate de producţie de 600.000 metri cubi de PAL brut şi 30 de milioane metri pătraţi de PAL melaminat. Dacă nu vor produce formaldehida la Rădăuţi, austriecii vor fi nevoiţi să importe adezivul, la costuri evident mai mari.

Două treimi din banii pe cultură se duc la sport


Două treimi din suma prevăzută în bugetul pe anul 2008 la capitolul „cultură, recreere şi religie" au fost alocate sportului. Primarul Ion Lungu a prezentat, ieri, într-o conferinţă de presă, propunerile pentru programul anual al finanţărilor nerambursabile din fonduri publice ale municipiului Suceava pentru anul 2008. Pentru aceste finanţări a fost prevăzută suma de 3,19 milioane lei, dintre care două treimi au fost alocate sportului. Astfel, la domeniul „tineret şi educaţie" au fost alocaţi cinci mii de lei pentru activităţi cultural educative. În ce priveşte cultura, pentru acest domeniu au fost alocaţi doar 295.000 lei, dintre care cea mai mare parte, 100.000, vor fi cheltuiţi cu fanfara ce cântă săptămânal în parcul central al oraşului. Pentru spectacole de teatru au fost alocaţi 20.000 lei, pentru spectacole de minifilarmonică - 10.000, pentru editări/achiziţii de cărţi şi publicaţii - 5.000, pentru vernisaje de pictură - 5.000, pentru festivaluri - 70.000 iar pentru alte cheltuieli 85.000. Pentru construirea unor noi lăcaşuri de cult sau reabilitarea şi consolidarea lăcaşurilor de cult au fost alocaţi 800.000 iar pentru servicii de îngrijire la domiciliu pentru persoane vârstnice, persoane adulte cu dizabilităţi şi boli invalide au fost alocaţi 10.000 de lei. Cea mai mare parte a banilor, 2.080.000, a fost alocată sportului. În funcţie de fiecare disciplină sportivă în parte, banii au fost împărţiţi astfel: fotbal - 1,5 milioane, handbal - 300.000, rugby - 120.000, câte 30.000 pentru box, volei, hochei, planorism şi aeromodelism, 10.000 pentru înot şi 30.000 pentru alte ramuri.

O treime din pământul comunei Stroieşti s-a mutat la Şcheia


• 1.250 de hectare de teren extravilan din Stroieşti a fost cumpărat, oferit ca schimb în raport de cinci ari la un ar, pentru parcele intravilane în Şcheia, declară primarul Ştefan Crainiciuc • "sunt nişte nenorociţi, primarul de la Stroieşti şi fostul primar al Şcheii, Vasile Buhac, au luat zece ari în intravilan şi au dat 50 de ari în Gropi, terenuri ce nu pot fi folosite nici măcar ca păşune", declară actualul primar al comunei Şcheia, Vasile Andriciuc • Andriciuc spune că cei doi, Ştefan Crainiciuc şi Vasile Buhac, trebuie să intre sub incidenţa legii, fiindcă nu se poate transfera un teren dintr-o localitate în alta decât prin hotărâre de guvern
Primarul comunei Stroieşti, Ştefan Crainciuc, a explicat ieri că adevăratul samsar în zona Stroieşti - Şcheia nu este altul decât Titi Petrea, fostul şef al Oficiului Judeţean de Cadastru şi patron al firmei Wareso. Prin această firmă au fost făcute schimburi de teren în raport de cinci ari pentru un ar în intravilanul comunei Şcheia din extravilanul comunei Stroieşti. "În total ar fi vorba de 1250 de hectare de teren care au fost preluate din teritoriul administrativ al comunei Stroieşti prin acest gen de schimburi. Este vorba despre tarlale întregi precum Barabula - Zahareşti, Barabula - Stroieşti, Pripasna - Stroieşti, Postolăchioaia - Stroieşti, Toloacă - Velniţă, Redi - Stroieşti, Coasta munteanului, Ogoare lungi - Vâlcele, Gropi - Stroieşti, Gropi - Vâlcele, Clinul mic şi Clinul mare", a explicat primarul Ştefan Crainiciuc. Edilul şef al comunei Stroieşti, acuzat în ultima perioadă că a pactizat cu samsarul imobiliar Vasile Onciu pentru vânzarea unor terenuri ce apaţineau altor personae, a recunoscut că din suprafaţa totală de 3500 de hectare teren agricol ce aparţine unităţii administrativ teritoriale Stroieşti, 1250 ha au fost vândute în cadrul schimbului de terenuri cu Şcheia şi 250 de hectare au fost luate de alţi "patroni" - Capra Neagră, Buhac, Corduş şi alţii. "Oamenii au vândut pentru că sunt bătrâni, le trebuie bani, alţii au plecat din localitate. Cel care era interesat să facă un schimb de teren la Şcheia venea la primărie la Stroieşti, căuta cetăţeni interesaţi să vândă, primăria îi punea în posesie şi le dădea certificat fiscal din care rezulta că nu erau datori la primărie. Cu aceste acte deţinătorul terenului, împreună cu cumpărătorul se prezentau la notar unde încheiau actele de vânzare - cumpărare şi după aceea noul proprietar pleca la Wareso, să facă schimbul efectiv", a dezvăluit Ştefan Crainiciuc mecanismul afacerii imobiliare prin care cei cu dare de mână au intrat în posesia terenurilor râvnite de pe izlazul de la Şcheia, în intravilan, schimbate cu pământ de la Zahareşti prin cine ştie ce gropi şi care a intrat astfel în proprietatea primăriei Şcheia. Primarul Ştefan Crainicuc spune că l-a rugat la vremea respectivă pe Titi Petrea, şeful de la Oficiul Judeţean de Cadastru Agricol din anii 2000-2004 să facă delimitarea între cele două comune, însă el i-ar fi spus că pentru acest lucru trebuie hotărâre de guvern.
Lucru recunoscut şi de actualul primar al comunei Şcheia - Vasile Andriciuc: "Sunt nişte nenorociţi, primarul de la Stroieşti şi Buhac Vasile, fostul primar al comunei Şcheia, prin modul în care au făcut schimburile de teren între două unităţi administrativ - teritoriale. Au luat zece ari din intravilan şi ne-au dat 50 de ari în gropi, teren care în momentul de faţă nu poate fi folosit nici măcar ca păşune. Se intră sub incidenţa legii, pentru că nu se poate transfera o suprafaţă de teren din teritoriul administrativ al unei comune pentru o altă comună decât prin hotărâre de guvern. Legea a fost încălcată şi de către primarul Stroieştiului şi de către fostul primar al comunei Şcheia", a declarat Ştefan Crainiciuc.

PD-L contestă actul de vânzare -cumpărare prin care PSD a intrat în proprietatea sediului de pe strada "Meseriaşilor"

• avocatul Radu Ursu, prim vicepreşedintele PD-L Suceava spune că vânzarea de către Primărie în 2003 a spaţiului în care PSD are sediul central s-a făcut cu încălcarea legii şi va atrage atenţia DNA în acest sens • Radu Ursu respinge acuzaţiile de înscenare privind cazul tânărului pedelist sechestrat în fostul sediu al PD, spunând că, în situaţia în care cei de la PSD ar fi considerat situaţia o înscenare, trebuiau să înştiinţeze poliţia • "PD-L caută scandalul cu lumânarea", declară preşedintele organizaţiei municipale Suceava, Virginel Iordache
Prim vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PD-L, avocatul Radu Ursu, a contestat în instanţă contractul de vânzare - cumpărare prin care Partidul Social Democrat a intrat în proprietatea spaţiului de pe strada Meseriaşilor unde vreme de mai mulţi ani, a funcţionat, în calitate de chiriaş, organizaţia judeţeană a fostului Partid Democrat. El a explicat că, mai întâi, PD-L Suceava a fost nevoit, pe cale de ordonanţă preşedinţială, să obţină sistarea evacuării din respectivul spaţiu. "Am fost nevoiţi să demarăm verificările necesare în vederea clarificării situaţiei şi am aflat de existenţa a două contracte de vânzare - cumpărare încheiate în anul 2003, între organizaţia PSD Suceava şi municipiul Suceava prin primarul de la acea vreme referitoare la spaţiul de pe strada Meseriaşilor nr. 2 precum şi terenul aferent acestui spaţiu. Noi am cerut astăzi (ieri,n.r.) în instanţă constatarea nulităţii absolute a celor două contracte din 2003", a declarat Radu Ursu. Motivele invocate de avocat sunt următoarele: mai întâi, vânzarea spaţiului cu destinaţie sediu partid s-a făcut sub forma unui înscris sub semnătură privată între PSD Suceava şi municipiul Suceava, prin primar şi nu în formă autentică în faţa notarului, fapt care ar atrage nulitatea actului faţă de terţi, implicit faţă de PD, actul neavând putere juridicădecât între părţile contractante. "Ca atare, invocarea calităţii de proprietar a organizaţiei judeţene a PSd asupra respectivului spaţiu faţă de noi sau orice altă persoană este nul şi legea nu îi protejează ca fiind adevăraţii proprietari", a explicat Ursu. Pe de altă parte, primvicepreşedintele PD-L spune că preţul fixat şi achitat pentru respectivul spaţiu, în sumă de aproximativ 163 de milioane de lei vechi este ridicol de mic şi a fosat calculat înaintea apariţiei normelor metodologice de aplicare a Legii 90/2003 care reglementează vânzarea sediilor partidelor, "tocmai în scopul evitării achitării unui preţ real la momentul respectiv. Dacă preţul real de la acea vreme era de aproximativ 5 miliarde de lei vechi, evident că diferenţa între această sumă şi preţul plătit reprezintă un prejudiciu foarte mare care a fost cauzat vânzătorului - municipiul Suceava, prin primar", a detaliat Radu Ursu. El a mai spus că evitarea vânzării după apariţia normelor metodologice nu a fost întâmplătoare pentru că în conformitate cu articolul 6 din acele norme, preţul trebuia să fie cel de inventar, actualizat la data vânzării. "Având în vedere aceste aspecte, apreciez că există dubii serioase cu privire la legalitatea modului de stabilire a preţului de vânzare a spaţiului şi vom sesiza organul competent - Serviciul Teritorial Suceava al DNA, singurul în măsură să se pronunţe în cauză", a declarat primvicepreşedintele PD-L, Radu Ursu. El a mai spus că există şi un al treilea motiv pentru care PD-L Suceava a iniţiat aceste demersuri: "PSD Suceava a cumpărat în afara spaţiului pe care îl deţinea în calitate de chiriaş în 2003 - o suprafaţă de 272,83 metri pătraţi, şi sediul fostului PD, care la acea vreme avea calitate de chiriaş legal şi era îndreptăţit să cumpere de asemenea spaţiul în care îşi desfăşura activitatea". Urmează ca Judecătoria Suceava să se pronunţe iar în cazul în care va dispune anularea actelor de vânzare - cumpărare, PSD Suceava, apreciază Radu Ursu, va fi nevoit să reia toate procedurile în vederea cumpărării spaţiului, ca şi fostul PD, actualul PD -L, conform normelor metodologice amintite, la preţul de inventar actualizat în momentul de faţă.
Radu Ursu s-a referit şi la subiectul dezbătut în presă cu o zi în urmă, privitor la un adolescent care a fost încuiat în vechiul sediu al PD din respectiva incintă de către cei de la PSD, interpretat de PD-L ca sechestrare de persoană iar de către PSD ca fiind o "făcătură". "Dacă ar fi fost vorba de o înscenare, aceasta ar fi trebuit să cuprindă logic două etape - introducerea tânărului în spaţiu şi înţelegerea cu reprezentantul PSDde a încuia persoana în spaţiu. Această ultimă etapă fiind exclusă, exte clar că nu este vorba de înscenare. Dacă reprezentantul PSD ar fi considerat că este o înscenare, ar fi trebuit să anunţe poliţia despre prezenţa unei persoane străine, care ar fi putut să fi venit pentru un furt. Noi am sesizat Direcţia de Ocrotire a Copilului, prin vicepreşedintele Nicu Barbă pentru a verifica situaţia şi a lua măsuri legale. Mi se par puerile argumentele respezentanţilor PSD", a mai spus Radu Ursu.
De cealaltă parte, preşedintele organizaţiei municipale a PSD Suceava, Virginel Iordache, spune, referitor la contractele de vânzare cumpărare că "acele acte au fost realizate de un notar. Există o lege, valabilă şi astăzi, conform căreia s-a făcut vânzarea. Consider că justiţia din românia îşi va spune cuvântul iar acţiunea pe care domnul avocat Ursu a declanşat-o arată că profesionalismul domniei sale lasă de dorit. Este dreptul fiecăruia să acţioneze în instanţă pe cine vrea. Dar eu consider că aceasta este încă o acţiune a PD-L de a căuta scandalul cu lumânarea. Nu răspundem sub nicio formă acestei provocări ca de altfel nici celei de cu o zi în urmă, cu aşa zisul . A fost o încercare josnică în care s-a folosit un copil în acţiuni politice. Îl întreb pe domnul avocat Ursu şi pe domnul Flutur următorul lucru: dacă ar fi avut un copil de 17 ani, l-ar fi lăsat în sediul partidului lor? Nu dorim sub nicio formă să răspundem acestor acţiuni obscene şi lăsăm justiţia română să îşi facă datoria".

LISTA CERTIFICATELOR DE URBANISM EMISE IN ANUL 2007

1. LUNA IANUARIE
Nr. Adresa
Nume si prenume
Scopul ptr.care a fost
crt. imobilului
solicitant
eliberat actul
1 B-dul 1 Decembrie
Prim.Mun.Sv.-Investitii
AC-sala sport Sc.Gen.9
2 Zona Cartodrom
Andronache Marian
AC-bloc loc.,racorduri
3 Traian Taranu nr.15
Baltag Vasile
AC-bransam.gaze nat.
4 22 Decembrie
Cojocaru Aurel
AC-ref.struct.incendiu
5 Alex.cel Bun nr.26
Iacob Liliana Smarand
AC-reamen.modern.apt.
6 Calea Unirii nr.39
Raifeisen Banc S.A.
AC-schimb.destin.
7 Traian Vuia nr.13
S.C.MARIO.COM.SRL
AC-schimb.destin.
8 Nicolae Milescu nr.10
Bumbu Adrian
AC-extind.si moderniz.
9 Lev Tolstoi
Penciuc Ilei
AC-loc.,anexe,bransam.
10 Mun.Suceava
SC.RCSsiRAS Buc.
AC-modern.si est.FTTB
11 Zona Laniste
Hirghiligiu Dumitru
AC-loc,anexe,imprejm,edil.
12 Calea Unirii nr.28
SC OfficeDevelopem.
AD-cf.anexa CU
13 Stefan cel Mare nr.36
Instit.Prefecturii Sv.
AC-modif.si comp.CorpA,C
14 Ana Ipatescu nr.2
SC Farm.Arsene SRL
AC-deviere retele apa
15 Nicolae Milescu nr.5A
Creanga Codrut
AC-ext.,edil, AD-anexa
16 Tineretului nr.8
SC Caiman Com SRL
AC-schimb.destin.
17 Constantin Moraru,19
SC Metalicplas.Impex
AC-bransam.gaze nat.
18 Petru Rares
SC Efemer SRL
AC-schimb.destin.
19 Stefan cel Mare nr. 12
Complex Muz.Bucov.
AC-restaur.patrim.cult.Sv
20 Calea Unirii
Prim.Mun.Suceava
AC-amplas.statuie Insp.Sc.
21 Traian Vuia nr. 25
Botezatu Niculai
AC-sarp.mansard.modif.str.
22 Traian Taranu
Szilagyi Brindusa
AC-loc,anexe,imprejm,edil.
23 Constantin Moraru
Iacoban Vasile
AC-locuinta
24 Aleea Zorilor
SC C-AGLA-C COM
AC-modern.spatiu,brans.g.n.
25 Alexandru cel Bun,22
SC ALFA DENT SRL
AC-schimb.destin.
26 Eroilor
Ivan Cristian si Lidia
AC-loc.,anexe,imprejm,edil.
27 Mioritei nr.4C
Cotoc C-tin si Lenuta
AC-locuinta
28 22 Decembrie
Capitan Cristian-Mihae
AC-locuinta
29 Mitocului nr.18
Ursu Cristian
AC-locuinta
30 Calea Unirii nr. 27
SC Moldomex SRL
AD-cladire si hale
31 Stefan Dracinschi nr.8
Ott Mircea si SerbanC
AC-rep.capit.si moderniz.loc
32 Marasesti,25 demisol
SC Dentestetic SRL
AC-schimb.destin.
33 Aleea Dumbravii-camp
StefanTeodorCorneliu
AC-locuinta
34 Aleea Dumbravii-camp
Chitu Dorin
AC-locuinta
35 Stefan cel Mare 58
Tribunalul Suceava
AC-extindere
36 Putna
Prim.Mun.Sv.-Investitii
AC-mansarda
37 Plaiului
Niculita Viorel
AC-locuinta
38 Calea Unirii
SC RomlandComProd
AC-spatiu comercial
39 St.cel Mare nr.23
Complex Muz.Bucov.
AC-rampa handicap
40 Cuza Voda nr.11
Ma Daniela
AC-locuinta
41 Mihai Eminescu nr.36
SC Casa Plus SRL
AC-ext.sp.comercial
42 I,Maras,Liliacul,C.Voda
SC Termica SA
AC-reabilit.sistem termofic.
43 Ana Ipatescu nr.6
Trambaci Paraschiva
AC-schimb.destin.garaj
44 Alex.cel Bun nr. 33
Velnicer (SCVelnatib)
AC-parcare acoperita
45 Mihai Eminescu
SC Efemer SRL
AC-schimb,destin
46 Alex.cel Bun nr.33
SC MotorCenter SRL
AC-extindere cladire
47 Luca Arbore
Nichifor Nicoleta
AC-schimb destin
48 G.Enescu nr.16
Soc.Serv.Inform.
AC-imprejmuire
49 Rulmentului6,bl.64,A
Nestor Nicoleta Victor.
AC-mansardare pod
50 Mihai Viteazul
Bidu Stelica
AC-mansardare pod
51 C.Unirii(Insp.Scolar)
Prim.Mun.Suc.
AC-troita
52 Tineretului nr.6B
SC Ponable Com SRL
AC-extinderi retele
53 Alexandru cel Bun
Trifan Vasile
AC-schimb.destin depozit
54 Zamcei nr.18
Sofa Florin
AC-ref.sarp.fatade,amen,int
55 1 Decembrie1918,nr.25
SC PetromSA
AD-statie distrib.carbur.
56 Viitorului nr.5,bl.D9
Lungu Mihai
AC-extindere apart.
57 Stefan Tomsa 28
Jucan Florin
AC-locuinta AD-
58 Marasesti-G.Enescu
Prim.Mun.Sv(ScAmco)
organiz,licit.publ.inchiriere
59 1 Dec.1918-C.Obcinilor
Prim.Mun.Sv(ScAmco)
organiz,licit.publ.inchiriere
60 Ana Ip.-P.Rares
Prim.Mun.Sv(ScAmco)
organiz,licit.publ.inchiriere
61 DN29 Dealul Manastirii
Macoveiciuc Ovidiu
AC-loc.S+P+M
62 DN29 Dealul Manastirii
Macoveiciuc Geanina
AC-loc.S+P+M
63 Mun.Suceava
Insp.Jud.de Politie
retea metropolit.MAI
64 Ghe.Doja nr.108
Timpascu Mihai
AD si AC - locuinta
65 1Dec.1918 nr.2
Minist.Sanat.Publice
AC-spitalul judetean
66 Ghe.Doja nr.137A
Avram Arcadie
AC-cladire cu restaurant
67 Calea Unirii
Poputa Rodica
informare act vanzare/cump.
68 Slt.Turturica
Nistor Danut-Camelia
AC-loc,anexe,imprejm
Page 2
69 Gr.Alex.Ghica
Sologan Ion Cristian
AC-sere,anexe
70 Ion Nistor
Lupascu St.C-tin
AC-bransam.electric
71 Cimpului nr.16
Caruceriu C-tin Ovidiu
AC-bransam.gaze nat.
72 Ghe.Doja nr.194
Melinte Corneliu
AC-imprejmuire
73 N.Balcescu nr.2
SC Symetrica(Finansb)
AC-firma luminoasa
74 Eroilor -zona Laniste
Dragoi George
AC-locuinta
75 Calea Unirii nr. 47
Muscalu Eleonora
AC-extindere constr.
76 M.Damaschin14,5,B,6
Dascalu Elena
AC-divizare apt.4c in 2 ap/2c
77 zona "La cimitir"
Adascalitei Ioan
AC-2 locuinte
78 6 Noiembrie nr.9
Maria Lucia
AC-trepte acces
79 Ghe.Doja
SC Electroas Iasi
AC-imbunat.nivel tensiune
80 1Dec.1918
SC Lory SRL
AC-bransament gaze nat.
81 Zamecei nr. 18
Chibici Emilian Sorin
AD-etaj,mag.AC-ext.constr
82 Mun.Suceava
PrimMunSv(Euromedia) organiz,licit.publ.inchiriere
83 Ghe.Doja nr.61
SC DornaFarm SA
AD-magazie medicamente
84 zonaMitocelului-camp
Mesinschi Florentin
AC-locuinta
85 Aurel Vlaicu nr.15
Antoniu Carmen M.
AC-ext.si moderniz,loc
86 Tipografiei
PF Murgoci Maria
AC-bransament electric
87 Zamcei 33,58A,A,11
Oanea Catalin C-tin
AC-moderniz.si modif.struct
88 C.Burduj.DN29
Zabratan Eugenia P.
AC-loc.S+P+M
89 C.Unirii 39,bl.92,parter
Ing.BankN.V.Amsterd.
AC-reamen.sp. Caseta lumin
90 Ion Creanga 5A
Iacoban Vasile
AD-magazie
91 Nicolae Istrati
Bejenariu Cornelia
AC-bransament electric
2. LUNA FEBRUARIE
Nr. Adresa imobilului
Numele si prenumele
Scopul pentru care a
crt.
strada
solicitantului
fost eliberat actul
92 Privighetorii,bl.MES, A
AF Bejenar Rodica
AC-schimb destin.acces
93 C.Burdujeni29,148,C
SC MoiraServCom
AC-schimb destin.,finisaje
94 Dragos Voda nr.7
Dorneanu Aglaia
AC-bransament apa
95 Municip.Suceava
PrimMunSv(S.C.C.C)
comert ambulant sezonier
96 Ghe.Doja
Doroftei Petru
AC-locuinta P+E
97 Ghe.Doja nr.5
SC Aspava SRL
AC-schimb.dest.sp.com
98 Tr.Vuia nr.12
SC GaulosServ
AC-schimb.dest.sp.com
99 Lazar Vicol nr.3
SC Antobela SRL
AC-amplas,firma lumin.
100 Mihai Viteazul nr.4-6
SC ContinentalHoteles
AC-amplas.casete lumin.
101 Pacii 15,130,A,B
Adascalitei Ilie
AC-extindere apt.cu1balcon
102 Marasesti nr.14
Seredenciuc Daniel
AD-corp propr. AC-locuinta
103 1Dec.1918
MetroCash&Carry
AC-reamenaj.raion paine
104 1Dec.1918
MetroCash&Carry
AC-reamenaj.raion carne
105 Nicolae Iorga nr.12
Margarint Vasile
AC-extindere locuinta
106 G.Enescu nr.21
Grigorean Nicolae
AC-modif.sarp,amen.sp.loc.
107 Ghe.Doja
Stan Veronica
AC-hala depozit,hala ind
108 Universitatii
Handrescu BoghiuV-le
AC-5 case imsiruite,anexe
109 Zamcei
Tolescu Ioana
AC-at.tampl.imprejm.utilit.
110 Zimbrului
Lionte Ioan&Dan
informare vanzare/cump.teren
111 Gradinilor
Ruxandari Ionel
informare vanzare/cump.teren
112 Tr.Vuia nr.17
SC Akrom Akal
AD-demont.dezafect.inst.
113 Bujorilor nr.18
Poenaru Irina
AC-loc.P, anexe,imprejm.
114 Stefan cel Mare
Partidul Democrat
amplas.cort de o zi
115 Victoriei
Morosan Virginia
AC-sarpanta mansardata
116 C.Unirii 39, bl.92
SC Germano Electric
conces.fara licit.publ.
117 Mirautilor nr.22
Olinici Eugen
AC-schimb.dest.
118 Municip.Suceava
SC Adria SRL
AC-amplas.5 panou publicit
119 Visinilor 3
SC Med Echo Dent
AC-amen.alee acces,conces
120 G.Enescu
SC RegionalConsulting
AC-sediu firmaP+E
121 Zimbrului nr.10
Lazarean Gheorghe
AC-schimb,dest.cam.dusuri
122 G.Enescu nr.19
SC Cometex
AC-unitate Bank Post
123 Constantin Moraru,21
Cioban Stela
AC-loc.anexe
124 Ion Paun Pincio,4
Belciug Aglaia
AC-modific.locuinta
125 Calea Unirii nr.35
Stefanoaie Mihai
AC-modernizare bazar partic
126 Nicolae Labis
Lucescu Silviu
AC-imprejm.proviz.teren
127 Ghe.Doja
Chetraru Florin
AC-garaj si atelier hoby
128 G.Enescu nr.9A
SC Cometex
compart.int.,gol usa
129 Ghe.Doja nr.148A
SC Non Stop 24 ore
schimbare destinatie
130 C.Unirii 86,bl.59,sc.D
Carlan Mirela
schimbare destinatie
131 M.Viteazul 54,bl.54,A
Demetriu Silviu Radu
AC-firma publicitate
Page 3
132 C-tin Moraru nr.5
SC Comtransport SA
AC-modific,extindere,constr
133 Mihai Viteazul
Federal Coop SA
AD-bara garaje AC-bloc loc.
134 Prof.Leca Morariu
Ciuhan Cristina
nu ptr.contr.garaj
135 Eroilor nr.1A
Naiman Marcel
AD-anexe AC-locuinta
136 Marasesti nr.48B
Dascalu Dumitru
AC-deviere retea
137 Marasesti nr.48B
Pop Stelian&Ion
AC-extind.sp.comercial
138 Zamcei
CurcaBogdan&Gabriela
AC-locuinta
139 Pietrariei nr.4
Havriliuc Eugenia
AC-locuinta, anexe
140 Nicolae Balcescu
AF Galca Florin
utiliz.loc publ.in zile6,7,8
141 Aleea Dumbravii
Gatman Ioan&Elena
AC- locuinta
142 Cernauti 101E
Romstal Imex SRL
AC-lucrari de reamenajare
143 Alexandru cel Bun
Cosovan Simona
AC-lucrari de reamenajare
144 Anulat
145 Universitatii
Miron Elena
AC-imprejm.proviz.teren
146 Calea Unirii
Acibotarita Dumitru
AC-imprejm.proviz.teren
147 G.Enescu nr.19
Bank Post-Cometex
AC-firma luminoasa
148 Lazar Vicol 5, bl.E41
Ciofu Ilie
AC-sarpanta mansardata
149 Aleea Venus
Bursuc Radu Stefan
AC-reamen.si moderniz apt.
150 28 Noiembrie nr.14
Lupascu Aurelian
AD-desfiintare AC-contruire
151 Mitropolit Dosoftei
Ionita Mircea Ovidiu
AC-locuinta
152 Ana Ip.13, bl.UJCM
Weber Maly
AC-inchid.si acoperire terasa
153 DN2A Sofia Vicoveanca
SC Pitura Sv SRL
AC-sp.comercial,depozit
154 I.G.Sbiera nr.20
Hij Bogdan Alexandru
AC-schimb,dest.ext,rep.cap.
155 Universitatii bl.10A
SC Lux Bau SRL
AC-sarpanta mansardata
156 Viitorului nr.5,bl.D9
D-truBogdan&BurciuC.
AC-sarpanta mansardata
157 Slatioarei nr.4
PF Bolohan Mircea
AC-schimb.dest.balcon inchis
158 G.Enescu
SC Stand Up SRL
AC-extind.si modern.chiosc
159 1Dec.1918,16,bl.30,A
ScMediaTenProduction
AC-pilon antena Tv,cabina
160 G.Enescu nr.11A
SC ProtonTehnologies
AC-refacere fatada
161 Mihail Sadoveanu nr.10
SC Conica Grup SRL
AD-cladire C1
162 Mitocelului nr.39
Betcu Nicu&PetroaieA
AC-locuinta
163 Narciselor
SC Ucasy Buidard
AD-C1,C2,C3
164 Tineretului
Turcanu Cristina
AD-C2,C3,C4 AC-sp.com.
165 Statiunii 2,bl.C6,scA,
SC Lucicosm SRL
AC-ext.salon,schimb.dest
166 Marasesti nr.35
Aursulesei Oltea
AC-impremuire
167 Calea Unirii nr. 92
SCProtonTehnologies
AC-refacere fatada
168 Mihail Sadoveanu nr,4A
PF Ignat Marian
schimbare destinatie
169 Aleea Saturn3,E22,B
Rotariu Matilda
schimb.destin. Apt.20
170 Calea Unirii nr.35
SC Conect Com SRL
schimb.destin
171 1Dec.1918nr.2,bl.P,A
Turcu Gratiela
schimb.destin
172 1Mai nr.8
SC ComMar SRL
AC-moderniz.spatiu
173 Dragos Voda nr.4
SC GeneralConstruct
AD- constructia C3
174 Dealul Manastirii
Solovastru Ionut Nic.
AC-locuinta
175 Dealul Manastirii
Pamparau Elena Valer
AC-locuinta
176 Eroilor -zona Laniste
Rosca Viorel&Lenuta
AC-locuinta
177 Brindusei
TrustConstrMoldova
AC-sarpanta mansardata
178 Petru Rares nr.19
Berariu Daniel
AC-reamen.si recompart
179 Cernauti nr.114
SC Nereida Exim SRL
schimb.dest.serv.auto-sp.com
180 Slatioarei nr.31
DADR Sv
schimb.destinatie
181 Calea Obcinilor
SC Seletin-SC Cetatea
AC-firma lumin.si zugr.fatada
182 Stefan Razvan nr.1
Ginsac Mihai
AC-locuinta
183 Municip.Suceava
SC Jumbo Imp.Export
autoriz.funct.tonete inghetata
184 Mitocelului-camp
Filip Liviu
AC-loc.P+M, anexe
185 Simion Florea Marian,1
BoghianVasileC-tin
AC-hotel, sist.vert
186 Lev Tolstoi nr.19
Stavarache Ciprian
AC-complex prest.serv
187 Iancu Flondor nr.1
Asoc.Bruno Pet
schimb.dest.demisol-magazin
188 Oituz nr.25
Turcanu Catalina
conces.fara licit.AC-balcon
189 Dealul Manastirii
Stanciu Carmen Lucian
AC-locuinta
190 Mihai Viteazul nr.29A
Martolea Viorica
AC-sp.scara acces
191 Statiunii nr.16
Lelcu Adrian Daniel
conces,fara licit.AC-ext.balcon
192 Ghe.Doja
Curic Viorel
intrare in legalitate
193 Calea Unirii
Burda Mara
AC-sp.com.P+E
194 Pictor Panaiteanu
SCMelibeeaMarket
AC-hala prod.patiserie
195 Calea Unirii nr. 30A
SCOficeDevelopement
AC-inloc.tronson retea termofic
3. LUNA MARTIE
Nr. Adresa imobilului
Numele si prenumele
Scopul pentru care a
crt.
strada
solicitantului
fost eliberat actul
196 Aleea Saturn
Primaria Munic.Sv
modernizare piata
197 Stefan Dracinschi 1
Bivol Nicolae
modernizare apt.
198 Plevnei 101
Romas Valeria
loc,anexe,imprejm.utilit
Page 4
199 Zamcei
Aursulesei Marius
brans.apa potabila
200 Cernauti 101E
Romstal Imes srl
amplas.mesch -uri
201 Alex.cel Bun 45B
Trandafir Gabriel
Brans.g.n.si PRM
202 22 Decembrie f.n.
Micliuc Ionut si Aurica
loc
203 Plaiului 23
Agrapinei Dtru
loc
204 Dragos Voda 6
Latis Eusebie,Guliciuc
AD anexa
205 Tipografiei 2
Ciobanu Mihai
schimb.dest
206 Calea Burdujeni 11A
sc KoKet srl
amplas.firma lumin.
207 Cernauti 112C
sc Taylan srl
ext.constr.exist
208 1 Decembrie 1918
sc Petrom sa
moderniz.st.Peco
209 Universitatii f.n.
Tasca Ioan
loc D+P+E
210 Eroilor fundatura
Rotariu Stefan
loc,anexe,imprejm.utilit
211 Narciselor 11
PF Panciuc Florin
schimb.dest
212 Calea Burdujeni 13A
sc Mari Stil BNCsrl
schimb.dest
213 Tineretului 3,38,G,1
Iriciuc Constantin
divizare apt.
214 I Mai + Universitatii
sc.Air tech srl
amplasare panou
215 Traian Vuia 10
sc Rompetrol Down.
terasa si compart,int
216 Tipografiei f,n,
Strugar Viorel
deviere conducta g,n.
217 Mitropolit Dosoftei
Costachel Giany
locuinta
218 Zamcei
sc VodafoneRo(EtaSist)
statie telefonie mob
219 Ion Paun Pincio
Anchidin Gheorghe
anexe gospod
220 Petru Rares 29A
sc BritshWireleesCom.
amplas firma lumin
221 Ion Gramada
sc Exigent Impex srl
ext cabinet stomato
222 Bradului 2
Lungu Ctin Ciprian
moderniz,modif,ext,consolit,
223 Viitorului 7
Rusu Traian
ext balcon
224 Calea Unirii 31A
sc FAMC sa
AD si AC birouri
225 Mun Suceava
scNewAgeAdvertising
amplas 4 panou publicit
226 Burdujeni- dupa Gara
Serediuc Cristinel
locuinta
227 Bistritei 1A
Agentia de Pr.Mediu
inloc invelit, sch.culoare fatada
228 Petru Rares
Isaila Alexandru
suprainaltare vanzare
229 Oituz 23
Prepelita Petrica
sarpanta
230 Jean Bart f,n.
Sargut Virginia
modific sp com
231 01.dec.18
MetroCashCaryRo srl
amenaj cort
232 Statiunii f.n.
Sumanari Niculai
sp com
233 zona E85
Diaconescu Leonti
inform in vederea construirii
234 Cernauti 101B
scAsicoTrans srl
depozit marfuri
235 C.Unirii -N.Iorga
Negru Dtru Andrei
vanzare cumparare teren
236 C.Burduj.23,149,B
sc Oranje Ro
montare suporti antena
237 Lalelelor 11,107,C,1
Balan Elena
modific,int.apt
238 Putna 26, A1
locatari bl.A1(BalanD)
inchidere balcoane aferente
239 Universitatii 17
Insp.Jud de Politie Sv
dare in folos gratuita 325mp t.
240 Gheorghe Doja f.n.
Schoss Cornel
12 loc bifam si 2 loc unifam
241 Mitocului 96
sc Ujeniuc srl
moderniz,schimb dest 3 hale
242 Calea Burdujeni f.n.
Paicu Vasile
AD-chiosc AC-sp com
243 Gheorghe Doja 146
Bruja Nicolae
sp com P+E
244 Aurel Vlaicu 67
sc Daily Distribution
ext,moderniz,birouri,showroom
245 Tudor Stefaneli 1
Sandru Petru+Iuliana
loc,anexe,imprejm.utilit
246 Calea Unirii 80,59A
Trust de Constr Moldova sarpanta mansardata
247 Amurgului f.n.
Arhiepisc Sv si Radaut
intrare in legalitate biserica
248 Anastasie Crimca 5
Onciu Doru+ Maria A.
schimb invelit si amenaj sp
249 Republicii 15
sc Turex International
schimb dest garaj-sp com
250 1 Dec 1918,16,30,4
scMediaTenProduction
schimb dest sp.loc-firma
251 Mihai Viteazul 26A
scInterCardiodiab srl
schimb dest, obt aut de funct
252 Narciselor f.n.
General Construct
bloc loc P+8E
253 Muncipiul Suceava
Primaria Munic.Sv
refacere imbracam asfaltice
254 Cernauti 92
Balan Vasile si Daniela
AD-C1, AC-reconstructie
255 Mitocului camp
Roman Miluca
locuinta
256 Anastasie Crimca 5
Oniciuc Maria si Doru
sediu firma birouri P+E
257 Gheorghe Doja
Rusu Romica+Rodica
locuinta
258 Universitatii 19
Miron Elena
amplasare rutola
259 Cuza Voda 6
Morosan Viorel
schimb dest ,conces t fara lic
260 Calea Unirii 58
Hapenciuc Mihai
schimb dest sp loc-studio foto
261 G.Enescu 42,T93,A
sc Casa Plus srl
ext vert sp com
262 Mitocului f.n.
sc Casa Plus srl
schimb invelit acoperis
263 Gheorghe Doja 135
Pacurar Gelu
locuinta
264 Lev Tolstoi f.n.
Vouciuc Vasile
locuinta
265 zona Suhat
Paslaru Codru
imprejm
266 zona Hala Centrala
sc Iri Paula srl
bener pe cladire
267 Mun.Suceava
sc Corida Service srl
panou publicitar
268 Cetatii 2
Rusu Ioan
acces intrare in cladire
269 Aleea Dumbravii camp
Lesenciuc Ovidiu
locuinta
270 G.Enescu 25
TrustConstr Mold.Iasi
sarpanta mansardata
271 Vasile Bumbac
Arhiepisc Sv si Radaut
mansard pod si renovare
272 Rulmentului 2
Mihalescu Gheorghe
amenaj sp loc in pod
Page 5
273 Mihai Eminescu 9
sc Ametist srl
schimb destin
274 Vasile Alecsandri 10
sc KoKet srl
amplas firma lumin
275 I.G.Sbiera 25
sc Roata Norocului srl
amplas firma lumin
276 zona Laniste
Serediuc Ioan
schowroom util edil
277 Alex cel Bun f.n.
Gemanar Magda
locuinta
278 Armeneasca 6
Maierean Costan
rep, modif acop,reamen int
279 Amurgului 2
Branzac Florin Catalin
ext apt in uscator
280 Slatioarei f.n.
Zaharia Marcel
moderniz chiosc
281 Plevnei 146
Hergheligiu Ionut
anexe gospod
282 Calea Unirii 15
AsocUnivPopCultStiin
imprejm
283 Munic Suceava
E.ON Moldova sa
inloc cable de medie tens Sv1
284 Munic Suceava
E.ON Moldova sa
inloc cable de medie tens Sv2
285 Apeductului f.n.
sc Mara srl
vanzare cumparare, loc
286 Oituz 38,J13
Raileanu Gheorghe
reamen si moderniz apt
287 DN29 Dealul Manastirii
Puscasu Catalin
locuinta
288 Eroilor 22
Ilie Olga
AD-magazii AC-sp com
289 zona Cartodrom
Pricop Silviu Bogdan
bloc loc
290 Marasesti f.n.
sc Ametist srl
amplas caseta publicit
291 Traian Vuia 2B
Soroceanu Ionel
amplas banner publicit
292 Calea Burdujeni 7
Bursuc Eugenia
acoperis tip la bara de garaje
293 G.Enescu 38
Andrisoaie Gavril
schimb dest
294 Petru Rares 46
Primaria Munic.Sv
rep , reamen, cantina
295 Bistritei 1,35
Negru Dtru Florin
amen sp loc
296 Gr.Alex.Ghica73
Primaria Munic.Sv
subtravers in vederea brans
297 B-dul 1 Dec1918
sc Fajos sr.
deviere retele romtelecom
298 Calea Obcinilor 1
scFarm.Horbaniuc srl
concesionare teren
299 Calea Obcinilor
sc Nistru Ramo srl
concesion si construire
300 Universitatii f.n.
Camera de Comert
asoc cu Primaria parcare
301 Stefan cel Mare
sc Givas Comimpex
terasa sezoniera
302 Traian Vuia f.n.
sc Railex srl
depozit, spalatorie
303 Muncipiul Suceava
sc UPC Ro sa
moderniz si rep retea telecom
304 Oituz 21,O2
sc Lux Bau srl
sarpanta mansardata
305 Oituz 23,O17
sc Lux Bau srl
sarpanta mansardata
306 Marasesti f.n.
Jitariu Ghe.Salvar Mirc
nu poate fi utilizat ptr AC
307 Ana Ipatescu 6
cab med Gheorghiu C
crearea unui gol de usa
308 Curtea Domneasca 9
sc Matelo com srl
cos aerisire
309 zona Tatarasi
Puha Mircea
vanzare cumparare teren
310 Pref.G.Tudoras 36,E24
propr bl E24(Biscan A)
schimb invelit la sarp exist
311 Alex cel Bun f.n.
scVodafone Ro sa
montare echip transmisie
312 G.Enescu
General Construct
bloc de locuinte
313 zona Tatarasi
Besleaga Mirel+Lacra
3 case locuinta S+P+M
314 1Dec 1918, zona E85
sc Fayos srl
deviere retele telefonie
315 1Dec 1918 , 2, P4,part
Farmacia Casandra
firma luminoasa
316 Gheorghe Doja f.n.
Helici Daniel
locuinta, anexe
317 Aleea Dumbravii f.n.
Plesca Ctin
locuinta, anexe
318 St.O.Iosif 4
Coaja Gheorghe
centru recoltat miere, loc
319 Nicolae Iorga 17
Ilisei Victor
intrare in legalit sp com
320 Lazar Vicol
TrustConstr Mold.Iasi
sarpanta mansardata
321 Muncipiul Suceava
Mrea Dragomirna
amplas indic pe stilpi E.ON
322 Marasesti 48B
Dascalu Dtru
deviere retea electrica
323 Statiunii 4
af Berar Lacramioara
schimb dest
324 Tineretului 3,38,G,1
Jucan Ioan
ext apt cu balcon
325 Aleea Dumbravii 27E
Locovei Doinita
brans el
326 1Dec 1918,2,1,A,22
Pastrav Ady Bogdan
modific, compart la apt
327 St.cel Mare43,E3,D,14
Schorr Hany
inchidere balcon
328 Calea Unirii 22
sc Prometal srl
inloc invelit acoperis
329 Universitatii 15-17
sc Kaufland Ro scs
container aer conditionat
330 Cernauti 79
Pentilescu Ctin
vanzare cumparare
331 C.Burdujeni 9,83
Craciunescu George
sarp mansardata
4. LUNA APRILIE
Nr. Adresa imobilului
Numele si prenumele
Scopul pentru care a
crt.
strada
solicitantului
fost eliberat actul
332 Cuza Voda 6,66
Ticuleanu Raulet
mansardare pod exist
333 Statiunii 4
af Curcan
schimb dest cab stom-sp com
334 DN29 Dealul Manastirii
Primaria Municip Sv
cimitir cu dotari aferente
335 G.Enescu f.n.
Posteuca Liviu
cladire P+2E+M
336 Gheorghe Doja
Hrihorov Ilie
loc, imprejm, amen th.ed
337 Nicolae Milescu 17
Cornea Ileana
loc D+P+M, imprejm
338 Mitocului 27
sc Casa Plus srl
platforma betonata
339 Parcului
Nica Bogdan+Daniela
locuinta
340 Vasile Alecsandri10
sc Icar Tours srl
schimb dest
Page 6
341 St.cel Mare 28,IRE
sc Instant Prest srl
schimb dest
342 Marasesti
Salvar Mircea
depozit provizoriu
343 Gheorghe Doja 119B
Zaharia Cezar
ext si moderniz
344 M.Eminescu-DragosV.
scGeneral Construct
AD-C1, AC-bloc de loc
345 Calea Unirii 102
scGeneral Construct
hala prod amen ext
346 Mihai Viteazul56,L,A
scTotalCar Intermed.
firma luminoasa
347 Slt.Alex.Ienceanu
Morosan Gabriela
bloc loc S+P+8E
348 Mitropoliei 26,N3
Moldovan Cornelia
ext apt in uscator
349 Mihai Viteazul 1
Smetaniuc Ioan
ext apt., schimb destin
350 Curtea Domn,+G.Enes
E.ON Gaz Ro
inloc conducte g.n.
351 Amurg,M.Damas,Gdoja
E.ON Gaz Ro
inloc conducta g.n.
352 Pictor Panaiteanu
Baciu Andrei
intrare in legalit loc
353 zona Tatarasi
Diaconu Antoneta
imprejmuire teren
354 Mihai Eminescu 19
scClasshostel Pensiun
schimb dest
355 Lazar Vicol 3,E44,A
Bucataru Mihai Catalin
mansardare pod exist
356 Baladei
Turtu Maria Mariana
intrare in legalit garaj
357 Stefan Tomsa 4
Bichir Stefan
schimb dest
358 Traian Vuia
sc Cora srl
extindere chiosc
359 I.G.Sbiera
Primaria Municip Sv
expozitie
360 Mihai Viteazul
sc AutoChelaru srl
schimb destin
361 zona Valcanesti
Buhai Ctin
locuinta
362 Dr.Victor Babes 25
sc Presser srl
constr provizorie
363 Marasti
sc Geosit sa
cladire birouri
364 Ana Ipatescu 18
sc Smith&Smith srl
caseta luminoasa
365 Petru Musat 21
Iacob Vle
locuinta
366 Mun.Suceava
sc Amco Advertising
panouri publicitare
367 Gheorghe Doja
Tabara Ioan
locuinta
368 DN17 Itcani-Scheia
scArtpeisaj srl
expozitie
369 Gheorghe Doja 87A
sc Dingo srl
schimb dest
370 Mun.Suceava 5 amplas
sc Vegastel srl
panouri publicitare
371 Marasesti 21
sc Aviva srl
firma luminoasa
372 N.Iorga 16B,24,A,1
Tipa Pavel
inchidere balcon
373 Zefirului 6
Atitienei Marian
brans.g.n.
374 Calea Unirii 24
sc Ambro sa
AD-C14, AC-hala hartie
375 Calea Unirii 24
sc Ambro sa
presa deshidratare
376 Ion Irimescu
Adomnitei Bogdan
drum de acces
377 Muncipiul Suceava
sc Marbac Décor srl
cuburi publicitare
378 zona Strandului
Zuber Iuliana
vanzare cumparare
379 Strandului
Dascalu Ctin+Daniela
locuinta
380 Bistritei f.n.
Hutanu Ilarion
locuinta
381 Gradinilor 3
Bigu Eugen
AD-C1
382 Gral Iacob Zadik
Tabara Ovidiu
brans g.n.
383 Muncipiul Suceava
Primaria Municip Sv
AD- puncte colectare deseuri
384 Tudor Stefaneli
Wierzbinchi Natalia I.
moderniz, racorduri
385 Aleea Lalelelor f.n.
Ursu Cristian
inchiriere fara licit.publ.teren
386 Mitropoliei f.n.
Sofian Laurentiu Ilie
modif,ext,moderniz, sp.com
387 Pref.G.Tudoras
Simion Ghe,Marian
ext.apt.
389 Muncipiul Suceava
sc Ultravision slr
amplas 5 panou publicit
390 St.cel Mare 32
scCosmote RoMobile
amplas firma lumin
391 Bazelor 3
sc Expoterm srl
conces fara licit publica
392 Mihai Eminescu 14
sc Birotica srl
AD-C1 , AC- sediu firma
393 Stejarului 4
Georgescu Ctin
transf.apt4 c in 2 apt de 2c
394 Zorilor
CAR pensionari
schimb dest sp.com-frizerie
395 Zefirului
sc Nidiro srl
schimb dest anexa gosp-bar
396 DN85
sc Soconi Group srl
sediu firma ,utilit th.ed
397 Stefan cel Mare
grup studenti Auricus
organiz targ mestesugari
398 Stefan cel Mare
Coca Mirela
schimb dest loc-birouri
399 Cernauti 71A
Ciubotaru Mihai
consolid,reabilit,moderniz
400 Gral Iacob Zadik 8
Trust Constr Mold Iasi
sarpanta mansardata
401 Magurei 13
Trust Constr Mold Iasi
sarpanta mansardata
402 Viitorului 7,G1,A,1
af Ursache Gabriela E.
schimb dest sp loc-cabinet
403 Calea Unirii 30A
sc Ofice Development
amenaj intersectie
404 Visinilor 7
Toma Alex,Babiuc M.
racorduri si amen th edilit
405 DN29 Dealul Manastirii
Hrituleac Florentina
loc S+P+M, amen th.ed
406 G.Enescu 1
sc SandwichFactory
amenaj terasa sezoniera
407 zona Tatarasi
Tapalaga Ion
intrare in legalitate garaj
408 zona Tatarasi
Iacoban Gheorghe
intrare in legalitate garaj
409 Pacii 9
Haraga Maria
conces teren constr.balcon
410 Amurgului 10
Zagan Alexandrina
conces teren constr.balcon
411 Oituz
Dumbrava Doina F
intrare in legalit garaj
412 Aurora
Candrea Vle
intrare in legalit garaj
413 Cernauti f.n.
Cihan Dtru
refacere imprejm
414 zona Cartodrom
Viziteu Gheorghe
intrare in legalitate garaj
415 Cernauti
sc Celsy Prodcom
imprejm cu caracter proviz
Page 7
416 Cernauti
sc Celsy Prodcom
hala service auto
417 zona Cartodrom
Perpeliuc Vasile
intrare in legalitate garaj
418 zona Cartodrom
Benko Lajos
intrare in legalitate garaj
419 Vasile Alecsandri 9
sc Nona Mirasco
schimb destin
420 zona Tatarasi
Negurici Adrian
locuinta
421 Statiunii
sc Rep Trans srl
anexa cu caracter provizoriu
422 Marasesti
Serediuc Daniel
sediu firma si locuinta
423 Mihai Viteazul 36
sc AutoChelaru srl
schimb destin
424 Magurei 10
Polocoser Adrian
balcon pe teren concesionat
425 G.Enescu 9A
sc Cometex(ComoPlus)
amplas firma lumin
426 N.Iorga 12
Ursuleasa Flavius
amenajare terasa
427 St.cel Mare 53
Lupu Randan Elena
conces teren constr.balcon
428 Tineretului
sc Puma Pro srl
copertina la terasa sezoniera
429 Mirauti 17
Arhiep Sucevei si Rad
AD-magazie AC-magazie
430 Calea Unirii
Primaria Municip Sv
alim cu energ,el.
431 Semicercului
Zagan Stefania
imprejm cu caracter proviz
432 Marasesti 14
Serediuc Daniel
deviere cond.apa Romtelecom
433 Alex cel Bun 31
Primaria Municip Sv
mansard Gradinita nr.2
434 Vasile Alecsandri 3
Primaria Municip Sv
centrala termica
435 Narciselor 12
Moscaliuc Cezar
AD-chiosc AC-sp.com
436 Calea Obcinilor f.n.
af Grosu Lidia
amplas chiosc
437 G.Enescu12,Belved,D,1
Balan Rares
balcon in proiectie
438 Tineretului f.n.
sc Puma Pro srl
schimb dest sp com-bar
439 Municipiul Suceava
sc Affichage Ro srl
10 panou publicit
440 Vasile Alecsandri 3
scDent-X Nova srl
caseta luminoasa
441 Aurel Vlaicu
sc Werta Prod Com
sediu firma, magazie metalica
442 zona Cartodrom
Negru Vle
intrare in legalitate garaj
443 Ana Ipatescu f.n.
sc Maier Impex srl
extindere chiosc
444 Bazelor 3
scUnitimProdCom srl
conces t.fara licit.ext cl.birou
445 Marasesti 33
Seliuc Paraschiva
AD-anexa
446 Anastasie Crimca 1
Gatej Oana Veronica
conces t ptr.ext apt
447 Vasile Alecsandri
scPlaza Co<D impex
terasa sezoniera
448 Narciselor 10
Cimpoiesu Ioan
sarpanta mansardata
449 Muncii
sc Farestin srl
locuinta
450 Lascar Lutia 3
Hanusteac Ioan
refacere imprejm
451 Aleea Dumbravii
Bordianu Dorel
bransam el
452 Grigore Ureche
Roznovan Toader
sp de locuit in pod sarpanta
453 zona Cartodrom
Primaria Municip Sv
conces t ptr.constr garaj
454 Gheorghe Doja 135A
Pascariu Marinica
loc, anexe
455 Castanilor 2
Valah Dtru
amplas firma lumin
456 Gr.Alex.Ghica 150
sc Promanta srl
sala festivitati
457 Gral Iacob Zadik
Feier Ctin
garaj pe propr privata
458 G.Enescu 45
sc Tasita snc
moderniz chiosc caract proviz
459 Aleea Lalelelor f.n.
sc.Bocris com
moderniz chiosc caract proviz
460 1 Decembrie 1918, 10
sc Mia srl
terasa sezoniera
461 1 Mai
sc Malvina com
inchiriere t ptr.masina inghet
462 Pref.G.Tudoras 26
sc Andu Farm srl
acces ext la farmacie
463 I.G.Sbiera 25B
sc Roata Norocului srl
schimbare destin
464 zona Cartodrom
Solcan Gavril
intrare in legalitate garaj
465 Stefan cel Mare
Asoc Cresc de Albine
amplas 6 corturide 6 mp/buc
466 zona Tatarasi
Stefan Neculai
racord el
467 Traian Vuia 9A
sc Fretta srl
racorduri
468 22.dec.69
Romaniuc Viorel
schimb dest
469 Muncitorului 42A
Bagatoaie Florin
schimb dest
470 Calea Unirii 47
Muscalu Eleonora
AD-C5 ;AC-ext,sp com
471 Vasile Alecsandri 9
sc RotiBar BMV srl
terasa sezoniera
472 Nicolae Iorga 3
sc Transporturi auto
bloc loc S+P+4E+M
473 Muncii 2,94,C,5
Ateodoresei Florin
divizare apt.
474 Aleea Dumbravii camp
Teodorescu Ion
anexa gospod
475 Curtea Domneasca 3
sc No Limit srl
terasa sezoniera
476 Cuza Voda 12,C,12-14
Raileanu Dtru,Rotaru
amenaj sp.de locuit
477 Aleea Dumbravii
Curca Laurentiu
anexa, imprejm
478 Statiunii 3,E14,A,3
sc Max Activ srl
schimb destin
479 Marasesti f.n.
Sidoreac Costica
schimb destin
480 Gheorghe Doja 141
Bolocan Ioan
ext garaj pe teren proprietate
481 Plevnei 138A
Horbovi Dina
consolid, ext locuinta
482 Marasesti 48B
Dascalu Dtru
sarpanta mansardata
483 C.Unirii;Statiunii
Primaria Municip Sv
org.licit.publ.a 2 supraf tonete
484 Stefan cel Mare 56
ComplexComercBucov
terasa sezoniera
485 G.Enescu 38
sc Stef&Mary
terasa sezoniera extindere
486 G.Enescu 38
sc Stef&Mary
terasa sezoniera extindere
487 Alex,Ienceanu5,5,A,1,2
CAR pensionari
concesion 33,30 mp teren
488 Victoriei 18,
Popovici Doinita
conces fara licit.publ4,20mp
489 Mihai Viteazul 54,54
sc Open Systems sa
conces fara licit,publ137 mp
Page 8
490 G.Enescu f,n.
sc Rodipet sa
reamplas chiosc presa 6 mp
491 Mihai Viteazul 54,54
Savescu Lacramioara
conces fara licit publ 68 mp
492 prof.Leca Morariu
scKazone+Ornoflor srl
conces fara licit publ 2 supraf
493 G.Enescu 18,E65
sc Nufarul Alb srl
nu poate fi utiliz ptr.conces.
494 DN2 (E85)
Primaria Municip Sv
org licit publ inchir panou publ
495 B-dul G.Enescu
sc Trident srl
inchir fara licit si alee acces
496 Marasti f.n.
Primaria Municip Sv
org licit publ inchir teren
497 DN29 Calea Burdujeni
Ciuntu Ilie Daniel
locuinta
498 Bistritei 5,B2,A,1
Stroestean Gheorghe
conces si ext
499 Tineretului
sc Ambianta com srl
inchir 10 mp t ext sp.com
500 Calea Obcinilor 3 bis
scm Unicom Sv
nu se poate concesion ptr ext
501 Gheorghe Doja 140
Corniciuc Doinita
loc colective
502 Calea Unirii 24-26
Morar Tudor Mihu
autoriz de function
503 Stefan cel Mare
sc Mirage 2005 srl
inchir f.l.c. 4 mp teren
504 St.cel Mare,1Dec1918
sc Jumbo Imp.Exp srl
inchir f.l.c. 4 mp teren
505 Calea Burdujeni
Scutelnicu Nicolai
intrare in legalit garaj
506 Putna
Primaria Municip Sv
mansardare bloc ANL
507 Gheorghe Doja 125
Cucu Dorel Mihai
locuinta
508 G.Enescu 48,T96,D, p
sc Romil Service srl
schimb destin
509 Calea Unirii
sc Market Orient srl
terasa sezoniera
510 Lev Tolstoi 24
sc Perla Verde srl
sp comercial
511 G.Enescu
scm Unirea
terasa sezoniera
512 Petru Rares 52
Apopei Mircea
renovare , supraetajare
513 G.Enescu T90,E,etjI
sc Trans Expres srl
schimb dest sp.com-sala joc
514 Ana Ipatescu 13,demis
sc Trans Expres srl
schimb dest sp.com-sala joc
515 DN29
Primaria Municip Sv
org.licit panou publicit
516 Castanilor
Dumitrache Sever P
nu poate fi utiliz ptr.conces.
517 Strandului
sc Pitar srl
hala
518 Aleea Dumbravii 23
Gaza Adrian
locuinta
519 Calea Obcinilor 2,T64
sc Zara srl
terasa sezoniera
520 Calea Unirii
sc Instant Prest srl
nu ptr.inchiriere
521 Mitocelului camp
Balba Catalin
locuinta
522 Calea Burdujeni
Scutelnicu Nicolai
intrare in legalit garaj
523 Ana Ipatescu
sc Comcereal sa
amenajare panou
524 Cernauti 112
Primaria Municip Sv
modificare semaforiz
525 Traian Vuia 10E
sc Bistrita Aurie srl
amplas proviz modul de contai
526 G.Enescu 38,T90
sc Foto Elis srl
schimb dest in prest serv
527 Marasesti 7A
sc Moldsilva srl
totem publicitar
528 Nicolae Labis 22
Burla Marian Radu
ptr. BCR Suceava
529 Marasesti 39A
sc Farm.Oficinalis Sv
bransam el
530 Gheorghe Doja 123
sc Rem Adis srl
consolid si ext loc
531 Cetatii
Baisan Ctin
imprejm
532 Gheorghe Doja
Schloss Cornel
loc bifamiliala
533 Magurei
Ungureanu Viorica
schimb dest
534 zona Cartodrom
Cazonic Sorin
org.licit publ AC-garaj
535 Slatioarei
Kipper Wilhelm
imprejm teren propr
536 Molidului
Gavriliuc Gheorghe
loc, anexa, imprejm
537 Stefan cel Mare
Primaria Municip Sv
org.licit.publ.inchir.teren
538 Lalelelor f.n.
ac Acim97Constr.srl
bloc de locuinte
539 Nicolae Milescu 17
Andrei Ioana+Dtru
AD si AC ext.loc
540 Universit, Marasti
sc Mopan sa
inchiriere teren
541 Aleea Dumbravii 24
Mihailescu Angelica
bransam g.n.
5. LUNA MAI
Nr. Adresa imobilului
Numele si prenumele
Scopul pentru care a
crt.
strada
solicitantului
fost eliberat actul
542 Marasesti 61
Constantinovici Anton.
ext, bransam g.n.
543 Muncicipiul Suceava
sc Euromedia Group
panou publicit
544 G.Enescu 17
Ravnic Georgeta+Ctin
schimb dest si AF
545 Calea Unirii 80B
Iacob Ovidiu Stefan
bransam si racord
546 Ana Ipatescu
sc Melibeea
moderniz, sp com
547 Universitatii
sc Jumbo ImpExp srl
amplas toneta inghetata
548 Nicolae Balcescu
Primaria Muncip Sv
organiz spectacol Antena 1
549 Grigore Vindereu
Rosca Adrian Decebal
intrare in legalitate garaj
550 Ana Ip;V.Alecs;J.Bart
sc Dorna Pane srl
inchir teren ptr.ext chiosc
551 Marasesti 7
sc Art Peisaj srl
schimb dest loc- sediu firma
552 Tineretului
Prodan Florin Dan
bloc locuinte , OS
553 slt.Turturica
Paroh.Sf.Arhangheli
refacere imprejmuire
554 G.Enescu
sc Impact Media srl
amplas panou publicit
555 C.Unirii Suhat
sc Incor Denis srl
ext fabrica incaltaminte
556 1 Mai
sc Malvina Com srl
inchir 50 mp t, terasa sezon
557 1 Decembrie 1918
sc Progres srl
recompart. Sediu firma
Page 9
558 Victoriei 26
Onofrei Mihai
diviz apt.4 c in 2 apt.de 2 c
559 Aron Pumnul 25
Croitor Corneliu Adrian
AD-anexa AC-locuinta
560 Eroilor 66
sc Constrat srl
bloc de locuinte
561 Calea Obcinilor 8
Olariu Daniel
recompart apt.
562 Cernauti 118
scSelgros+Bioninas
amen sp ptr.alee publica inter
563 Brandusei 2
Olari Elena
inchir t ptr balcon in proiectie
564 G.Enescu 18
Hreceniuc Adrian Dan
inchir 9,45 mp t ext sp.com
565 Florilor 7
Iriciuc Rodica
bransam g.n.
566 Gral Iacob Zadik
Apavaloaie Doina
inchir 7,60 mp t ptr.balcon
567 zona Tatarasi
Iganat Mircea
imprejm cu caracter proviz
568 G.Enescu 18
Puscas Mihai
inchir 3,75mp t ptr.ext sp.com
569 Gheorghe Doja 149
Burlacu Mihai
consolid constr C1
570 DN29 Dealul Manastirii
Penciuc Daniel Ilie
loc, imprejm
571 Mihai Viteazul
scStel Media srl
amplas panou publicit
572 C.Unirii;TrVuia;C.Burd
scStel Media srl
amplas 3 panou publicit.
573 C.Unirii;G.Enescu
sc ImpactMedia srl
amplas 6 panou publicit
574 Gheorghe Doja 158
Bata Felicia
modific int
575 Marasesti
BCR (Ciobaca Dan)
schimb dest sp.loc-sediu firma
576 Oituz 16
Croitor Ghe Artemizia
poarta de acces la imprejm
577 M.Viteazul;N.Balcescu
sc Impact Media srl
amplas 2 panou publicit
578 G.Tudoras36,E24,A,1
Dohotari Mirela
conces t.f.l.p ptr.balcon
579 Ion Gramada 7,1C,B,2
Irimiciuc Semida C.
conces t.f.l.p.bacon+alee acces
580 Vasile Bumbac 5
Paroh.Romano-Catolic
anexa,garaj cu sp.loc la M.
581 Viitorului-Victoriei
sc Milena Com srl
conces 50 mp ext sp.com
582 Slatioarei
sc General Construct
brans.el la bloc loc colective
583 Al Leca Morariu 6
Puiu Ioan
conces t.ptr.2 balcoane la P
584 Eroilor 23
Stoica Cristinel+Anis.
AD-anexa AC-locuinta
585 22 Dec 216
Alexiuc Stefania
AD-anexa AC-fantana,ext.loc
586 Tineretului 5C
Corniciuc Doinita
amen .th.ed
587 Zimbrului 10
sc Casteluci Contruct
bransam.g.n.
588 CtinDobrogeanuGherea
sc Benar srl
schimbare invelitoare
589 Cernauti
Sofian Panseluta
imprumut bancar
590 DN29 Dealul Manastirii
Holban Ionut
locuinta S+P+M
591 Gheorghe Doja 207
Roman Vle+Petronela
anexa
592 Nicolae Balcescu
pf Hutanu Monica
amplas sp.joaca
593 Calea Unirii
sc OMV Ro
spalatorie auto
594 Cetatii
sc Sageata Lazar srl
acoperis si moderniz terasa
595 Jean Bart 1-3
Ichim Alexa Dan
schimbare invelitoare
596 NBalc;MViteaz;PRares
sc Euromedia Group
3 panouri public
597 zona Suhat
Tampascu Vle
spalatorie auto
598 C.Obcinilor-1Dec1918
sc New Age AA srl
balon publicitar
599 Al Lalelelor
sc ACIM 97Construct
AD-C1-C10
600 G.Enescu Curcubeu
sc Iamax srl
moderniz chiosc exist
601 Aleea Lalelelor
Toma Alex.Caziuc M.
sarpanta
602 1 Decembrie 1918
Duiac Iulian
nu AC
603 Veronica Micle 10
sc Symetrica srl
vanzare cumparare teren
604 St.cel Mare(casa cult)
sc Intermedia srl
moderniz chiosc exist
605 Mitocelului 42
Nemtoi Lazar Petru
garantie bancara Pireus Bank
606 Ilie Ilascu f.n.
Manolache Ctin
extindere constr.
607 1 Mai 9
Insp,Jud.de PolitieSv
amplas statuie si placa
608 Stefan cel Mare 70
Pentiuc Radu
conces 18,50 mp si AC
609 Oituz 16
Croitor Artemiza
schimb destin
610 Victoriei f.n.
Maranda Dtru+Viorica
bloc P+8E cu sp.com
611 Tiberiu Popeia 13
Simioniuc Niculai
imprejm teren propr
612 Universitatii
sc Boss Group srl
schimb dest rest-spalatorie
613 Gavril Tudoras 15
Teodosie Ctin
schimb dest loc- sediu firma
614 Gheorghe Doja 40
Zepciuc Nicolae
AD,AC-loc
615 Gheorghe Doja
Beldoschi Dinu
anexe
616 zona E85
Ifrim Ciprian Daniel
credit bancar
617 Parcului
Gliga Dtru
loc,anexa, imprejm, utilit
618 1Decembrie 1918
Andries Mihai
ans loc cu regim mare de H
619 Narciselor f.n.
Costiug Doru Virgil
loc bifamiliala
620 Zorilor 22,E56
Sutu Florinel Costel
sarpanta mansardata
621 Plevnei 79
Lahman Ilie
anexe
622 Dumbravii 5
Lahman Octavian
AD-C2; AC-loc
623 Universitatii
Primaria Muncip Sv
inchir f.l.p 9mp carusel copii
624 Plevnei
Furtuna Ioan
locuinta
625 Putnei
Pavel Nicolae
vanzare cumparare teren
626 Nicolae Balcescu 2
sc Bilco Trading srl
amplas panou publicit
627 Petru Rares 59
Apetri Florin
AD si AC locuinta
628 Stefan cel Mare
Partidul Soc. Democr
bannere
629 Calea Unirii 24
sc Ambro sa
funcatii utilaje
630 Calea Unirii 24
sc Ambro sa
AD centrala rumegus
631 Gheorghe Doja
Bejenari Samuel
locuinta
Page 10
632 zona Tatarasi
Lazareanu Cristian
imprejm proviz
633 Gheorghe Doja 142
sc Valcovin srl
bloc loc ,garaje demis,sist v.
634 Prieteniei
sc Ponable Com srl
moderniz chiosc proviz
635 Calea Obcinilor
sc Camiral srl
terasa sezoniera
636 Stefan cel Mare 20A
sc Betty Ice srl
bannere publicitare Casa Cult
637 DN29 Dealul Manastirii
Pascanut Ctin
locuinta S+P+M
638 Muncicipiul Suceava
Partid Nat Liberal
amplas bannere pe stilpiTPL
639 Marasesti
Martuneac Fraguta
acces din ext
640 Gheorghe Doja
Rascol Timofte
locuinta
641 G.Enescu 46, T95
sc Admiral Trading srl
schimb dest
642 Al Nucului 12, A
Huluta Traian
balcon si acces ext
643 Ana Ipatescu 4,F,B
Zvoranu Daniel
balcon
644 Stefan cel Mare8,8
sc Marelbo srl
panou publicit pe stalpi
645 Calea Unirii
sc Nicolaseb srl
amplasare container
646 Ion Neculce 10
sc Business Univers
terasa sezoniera t.proprietate
647 zona Tatarasi
Albu Maria
brans el aerian
648 Gheorghe Doja f.n.
Burlacu Florin
loc, anexe
649 Oituz
Harja Miluca
ext apt
650 Iacob Zadik 26
sc Bosido Impex srl
ext sp. Com
651 Alexandru cel Bun
Baisan Catalin
cabinete medicale
652 Privighetorii
Prichici Dtru
amen teren sport , parcare
653 Alex.cel Bun
Cosovan Dtru Lica
inchi f.l.publ a 4 mp teren
654 G.Enescu
sc Sonic internet srl
bloc de locuinte
655 Teodor Stefanelli
Ciobanu Cornel
loc, anexe
656 Calea Burdujeni 7
Nagi Mihai,Anton Ov.
2 balc pe teren conces
657 Cpt.Grigore Andrei
Muraru Lucian Ctin
loc P_M , fantana
658 G.Enescu 19
Tipa Victoria
conces t.amen alee acces
659 Baladei
sc Cardony srl
inchir t. 22,75 mp ext chiosc
660 Plevnei 138
Horboni Dina
casa de vacanta
661 Aleea Saturn 3
Ciobanu Dorinel
conces t.ptr. Balcon
662 Gavril Tudoras 15
Teodosie Ctin
conces t.19 mp ptr.balcon
663 St.Dracinschi1A,C3,A,2
Sfarnaciuc Ctin
ext apt.2 si 3 cu balcon
664 Stefan Tomsa
Hladi Vle
intrare in legalitate garaj
665 22 Decembrie 166
Iremie Mircea
AD-C1,C2 ; AC-loc
666 G.Enescu 23,G45,A
Tonea Niculina
balcon si conces t.
667 Marasesti9,B8,A
Luca Alexandru
balcon si conces t.
668 Scurta 4,G5
Tofan Remus+Irian
schimb dest, acces ext
669 Zorilor 14,E26,A
Mateiciuc Nicoleta
schimb dest, alee acces
670 1Decembrie 1918
Ciornei Marius
bloc de locuinte
671 Gheorghe Doja
Oniciuc Valerica
locuinta
672 Aleea Saturn
Universit.St.cel Mare
laborator
673 G.Enescu T 96
sc Forex sa
recompartim int
674 G.Enescu 11,9A
sc Alexmar prod serv
conces t.f.l.p , ext, moderniz
675 Trandafirilor 12
Atanasoaie Petru
conces t. ,ext.birou notarial
676 1 Mai - Stadion
sc Conprin sa
bannere publicit
677 Petru Rares 21
sc JolieBeautyCenter
schimb dest in centru infrum
678 Aleea Jupiter8,129,B,3
Baltariu Ionut Iulian
conces t.f.l.p., ext apt cu balc
679 Calea Burdujeni
sc Pro Benz srl
amplas panou publicit
680 zona Laniste
Rusu Mircea
brans el
681 Mitrop.Dosoftei 2
Cracovschi Meletina
brans apa, racord canaliz
682 Semicercului 9
Bolohan Radu
consolit si moderniz loc
683 Zamcei 26A
Becisnic Dan si Iulia
moderniz, modific acoperis
684 Stejarului 9,50,A,9
Bujor Sergiu Daniel
sarp mansard
685 Avram Iancu 8
Haj Ioan si Maria
chiosc desf flori artif
686 Tabacarilor-Kogalnic.
Mihoc Mihaela+Podol
consolit imobil si anexe
687 zona Tatarasi
Popinciuc Maria+Marius
bransam el
688 Calea Obcinilor 3Bis
sc Unicom+Mihalax
ext sp com
689 Calea Unirii
sc Yohanwa Lter srl
container provizoriu
690 Calea Unirii58,56,B,1
Hapenciuc Mihai
conces f.l.p. balcon in proiect
691 Pietrariei
Mirauti Gheorghe
amen sp loc in pod exist
692 Gral Iacob Zadik
sc Ecebba srl
schimb dest anexa-sp.com
693 S.F.Marian 4
Complex Muz.Bucov
rest si reabilit casa monum
694 Privighetorii 10,2,A,3
Aprodanese Paul
conces f.l.p.balcon
695 Amurgului 8,104,B,2
Pavel Niculai
conces f.l.p.balcon in proiect
696 Aleea Dumbravii
sc Vivat Construct srl
AD si AC imprejm, rep
697 Ion Gramada 5,1B
sc E.ON Gaz Ro
deviere conducta gaz
698 Calea Burdujeni
Circul Atlas
amplasare circ
699 zona Mitocelului camp
Bordianu Dorel
loc si mansarda
700 Universitatii
Universit.St.cel Mare
mansarda
701 DN2
Universit.St.cel Mare
conces f.l.p punct informare
702 Teilor
Universit.St.cel Mare
alim cu energ.el corpF
703 St.cel Mare -explanada
Club Rotary Sv
amplasare corturi
704 Stefan cel Mare
Cam Comert si Ind
salon auto
705 Stefan cel Mare
Cam Comert si Ind
Bucovina Construct
Page 11
706 Zorilor
Lungu Marilena
acces din ext
707 Muncicipiul Suceava
E.On Gaz Ro sa
reabilit.retea repart.g.n.
708 Stefan cel Mare
sc Romstal Imxe srl
organiz caravana
709 Gheorghe Doja 193
Lefter Lucia
ext si moderniz cladire
710 Universitatii 13
Universit.St.cel Mare
rep capit la camin nr.2
711 PictorRomeo Calancea
scCozconstruct srl
4 locuinte
712 Universitatii 38
Albu Mihai
ext si brans g.n.
713 Calea Burdujeni 20
sc Esmeralda srl
ext sp com
714 Stefan cel Mare
sc Ghevas Construct
amplas cort si 2 ATV uri
715 Campului 25
Alexandru Ioan
refacere imprejmuire
716 Tineretului
sc Puma Pro srl
terasa teren propr
717 Calea Unirii
sc SEA Ro srl
schimb destin
718 Depoului 1
SNCFR Calatori
refacere retea hidranti
719 Soimului 4
sc Promatex srl
schimb destin
720 Universitatii 19
sc Alma Viva Group
amplas toneta inghetata
721 Cpt.Grigore Andrei
Murariu Ion Ovidiu
AC locuinta
722 Calea Unirii 27
E.On Moldova
deviere Les
723 Vasile Alecsandri 9
sc Nova Mirasco srl
negativ
724 Petru Rares 52
sc FlorConstruct srl
schimb destin
725 G.Enescu 13
sc Atropa Beladova srl
conces 11,40 mp ext farm
726 Lev Tolstoi 27
Prodan Savel
anexa
727 Calea Unirii
Primaria Muncip Sv
inchir 20 mp amplas chiosc
728 zona Laniste
Hopulele Dtru
locuinta
729 Stefan cel Mare 33
Complex Muz.Bucov
restaurare
730 Zorilor 16
Axinte Adrian
inchiriere 8 mp t, alee acces
731 Dornelor 24,A,7
Gavrilovici Lazar
reamen apt.
732 Alexandru cel Bun
sc Motor Center srl
imprejmuire
733 Nicolae Balcescu
sc Romil Service srl
eveniment lansare masina
734 6 Noiembrie 42,A1,C,2
Handrescu Boghiu Vle
conces f.l.p. ptr.ext.sp.birou
735 DN29 Dealul Manastirii
Mihai Marius Nicolae
loc,imprejm,utilit
736 Curtea Domneasca 9
sc Matelor Com srl
terasa sezoniera
737 C.Domneasca4,7,A,5
Ionitoaie Elena Irina
moderniz, modific, apt
738 Fagetului 13
Dtru Maria si Vle
loc, anexa , imprejm
739 Luceafarului,Zorilor
sc Termica sa
reabilit.retele termice
740 Mviteazu,G.Buliga;6Noi
sc Termica sa
reabilit.retele termice
741 Viitor,Victoriei,Slatioar
sc Termica sa
reabilit.retele termice
742 I.Neculce,Visini, Zamca
sc Termica sa
reabilit.retele termice
743 Universitatii, Bradului
sc Termica sa
reabilit.retele termice
744 Nbalcescu, Ana Ip.
sc Termica sa
reabilit.retele termice
745 Alex.cel Bun,St.Tomsa
sc Termica sa
reabilit.retele termice
746 Valecs;Dvoda,Prares.
sc Termica sa
reabilit.retele termice
747 Gheorghe Doja
sc European Constr.
sediu firma si sp.com
748 A.Vlaicu 3
Burca Georgheta
AD -zid
749 Cpt.Grigore Andrei
Bradu Alexandru
3 locuinte
750 Calea Obcinilor 3 bis
sc Lelet in srl
ext.sp.com pe terasa bloc
751 zona Mitocelului camp
Serediuc Ion
locuinta ,anexe
752 Tudor Stefanelli
Chelm Maria
consolidare, modernizare
753 zona Strandului
Lichiu Maria
locuinta
754 zona Garii
Trifan Cornel Sorin
garaj provizoriu
755 Ciprian Porumbescu
sc Acria Serv srl
schimb destin
756 DN29 zona Laniste
Paiu Daniel
locuinta
757 Mihai Viteazul 20A
Universit.St.cel Mare
acoperis, sp.de loc.la mansar
758 Dionisie Para 10
Onisei Ionel Marius
bloc P+4E+M,parc,utilit
759 St.cel Mare43,E3,5
Chidovat Oana Petruta
firme luminoase
760 Aleea Dumbravii camp
Nichifor Laura
locuinta
761 Gheorghe Doja 74
Morosanu Aurel
schimb dest magazin-loc
762 Calea Burdujeni PT50
Irimescu Ioan
intrare in legalitate garaj
763 G.Tudoras 11,36B,A,4
Hutanu Andrei Cristian
conces t.f.l.p.balcon in proiect
764 Victoriei
Paicu Dtru
AD-beci,AC-bloc de loc
765 Duzilor 2,12,A,56
Mancas Verona,
amen loc in pod sarp
766 Gherasim Buliga 1
Cerlinca Mariana
vanzare cumparare teren
767 Calea Unirii f.n.
Cartu Violeta
AD,AC-shwoo-room, birouri

LISTA COMPANIILOR NAIONALE, REGIILORAUTONOME I ALTOR SOCIETI COMERCIALE ORGANIZATE IN JUDEUL SUCEAVA

DENUMIREA
INSTITUTIEI
ADRESA
CONTACT
Compania
Naional de
Autostrzi i Drumuri Naionale
din România SA
Direcia Regional de Drumiri i
Poduri Iai
Secia Drumuri Naionale Suceava
Str. Grigore Alexandru Ghica nr. 12
Suceava
Telefon 0230525012
0230525427
e-mail sdnsv@rdslink.ro
Compania Naional de Autostrzi
i Drumuri Naionale din România
SA
Direcia Regional de Drumiri i
Poduri Iai
Secia Drumuri Naionale
Câmpulung Moldovenesc
Str. Ciprian Porumbescu nr. 33
Câmpulung Moldovenesc
Telefon 0230312243
Fax 0230312133
e-mail adnclm@yahoo.com
Regia Naional a Pdurilor
ROMSILVA
Direcia Silvic Suceava
B-dul 1 Mai nr. 6 Suceava
Telefon 0230 217685
Fax 0230521783
e-mail
dssuceava@rosilva.ro
http//www.silvasv.ro
Agenia Naional de Îmbuntiri
Funciare
Sucursala Moldova de Nord Iai
Unitatea de Administrare Suceava
Str. Universitii nr. 9 Suceava
Telefon 0230 215071
Fax 0230 215 071
e-mail anif-sv@cliknet.ro
Societatea Naional de
Îmbuntiri Funciare SA
Centrul Zonal Coordonator
Suceava
Str. Universitii nr. 9 Suceava
Telefon 020 530185
Fax 0230221283
e-mail: snifsv@zappmobile.ro
AN " APELE ROMÂNE"
Direcia Apelor "Siret" Bacu
Sistemul de Gospodrire a Apelor
Suceava
Str. Universitii nr 48 Suceava
Telefon 0230216835< 0230 213136
Fax 0230523467
Mobil 0745619053
e-mail: sgasv@rdslink.ro
background image
AN " APELE ROMÂNE"
Direcia Apelor "Siret" Bacu
Sistemul Hidrotehnic Siret
Str. Siret
Telefon 0230 280736
Fax 0230281318
Compania Naional a Uraniului
SA Bucureti
Sucursala Suceava
Localitatea Crucea nr. 199 A
Telefon 0230 575630
Fax 0230575731
e-mail: crucea@ cnu.ro
SC MINBUCOVINA SA
Str Mihai Eminescu nr. 1
Vatra Dornei , judeul Suceava
Telefon 0230 275049
Fax 0230375048
C N " POTA ROMÂN"
Direcia Regional de Pot Iai
Oficiul Judeean de Pot
Suceava
Str. Nicolae Blcescu nr. 6
Suceava
Telefon 0230523997
0230521969
Fax 0230522382
e-mail is.ojp_sv@posta-romana.ro
Societatea
Comercial de
Distribuie i Furnizare a Energiei
Electrice E-ON Moldova SA
Bacu
Str tefan cel Mare nr 24 Suceava Telefon 0230 205713
Fax 0230 205704
www.eon-moldova.com
E-ON GAZ România SA Tg
Mure
Centrul Relaii Clieni Suceava
Telefon 0330 403354
www.office@eon-gaz-romania.ro

Unitati de invatamant din Suceava

Denumirea unitatii Fel unitate Cod Sirues Tip unitate Forma de invatamant Limba de predare
SCOALA CU CLASELE I-VIII "
ION CREANGA" NR 9
SUCEAVA Unitate de învăţământ 6932970 Şcoala cu clasele I-VIII Învăţământ de zi Limba română
LICEUL CU PROGRAM SPORTIV SUCEAVA Unitate de învăţământ 471754 Liceu de educaţie fizică şi sport Învăţământ de zi Limba română
LICEUL PARTICULAR "
VIRGIL MADGEARU" SUCEAVA Unitate de învăţământ 6899477 Liceu economic-administrativ Învăţământ de zi Limba română
SCOALA CU CLASELE I-VIII NR 1
SUCEAVA Unitate de învăţământ 691548 Şcoala cu clasele I-VIII Învăţământ de zi Limba română
GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT NR 1
"
GULIVER" SUCEAVA Unitate de învăţământ 682626 Gradiniţă cu program prelungit Învăţământ de zi Limba română
GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT NR 7
"
A.B.C." SUCEAVA Structura Invăţământ Gradiniţă cu program prelungit Învăţământ de zi Limba română
GRADINITA "
SAMARITEANUL" NR. 20 SUCEAVA Unitate de învăţământ 6851762 Gradiniţă cu program normal Învăţământ de zi Limba română
SCOALA CU CLASELE I-VIII NR 6
SUCEAVA Unitate de învăţământ 691598 Şcoala cu clasele I-VIII Învăţământ de zi Limba română
SCOALA CU CLASELE I-VIII "
MIRON COSTIN" NR 11 SUCEAVA Unitate de învăţământ 1253226 Şcoala cu clasele I-VIII Învăţământ de zi Limba română
SEMINARUL TEOLOGIC LICEAL ORTODOX "
MITROPOLITUL DOSOFTEI" SUCEAVA Unitate de învăţământ 7039610 Seminar teologic Învăţământ de zi Limba română
CENTRUL DE STUDII "
STEFAN CEL MARE SI SFANT" BUCOVINA SUCEAVA Unitate de învăţământ 6803521 Liceu teoretic Învăţământ de zi Limba română
COLEGIUL TEHNIC "
PETRU MUSAT" SUCEAVA Unitate de învăţământ 792081 Grup şcolar industrial Învăţământ de zi Limba română
COLEGIUL TEHNIC "
AL. I. CUZA" SUCEAVA Unitate de învăţământ 1182427 Colegiu Tehnic Învăţământ de zi Limba română
SCOALA CRESTINA "
NATANAEL" SUCEAVA Unitate de învăţământ 488305 Şcoala cu clasele I-VIII Învăţământ de zi Limba română
COLEGIUL TEHNIC "
SAMUIL ISOPESCU" SUCEAVA Unitate de învăţământ 691328 Colegiu Tehnic Învăţământ de zi Limba română
COLEGIUL NATIONAL DE INFORMATICA "
SPIRU HARET" SUCEAVA Unitate de învăţământ 6946256 Liceu teoretic Învăţământ de zi Limba română
GRADINITA CU PROGRAM NORMAL NR 12 "
TANDARICA" SUCEAVA Unitate de învăţământ 6946622 Gradiniţă cu program normal Învăţământ de zi Limba română
GRADINITA CU PROGRAM NORMAL NR 10 "
ARLECHINO" SUCEAVA Structura Invăţământ Gradiniţă cu program normal Învăţământ de zi Limba română
SCOALA POSTLICEALA SANITARA "
CHRISTIANA" SUCEAVA Unitate de învăţământ 437899 Şcoala postliceală Învăţământ de zi Limba română
COLEGIUL TEHNIC DE INDUSTRIE ALIMENTARA SUCEAVA Unitate de învăţământ 834774 Liceu teoretic Învăţământ de zi Limba română
SCOALA CU CLASELE I-VIII NR 4
SUCEAVA Unitate de învăţământ 691574 Şcoala cu clasele I-VIII Învăţământ de zi Limba română
SCOALA CU CLASELE I-VIII NR 10 SUCEAVA Unitate de învăţământ 6947418 Şcoala cu clasele I-VIII Învăţământ de zi Limba română
GRADINITA CU PROGRAM NORMAL NR 4
"
PITICOT" SUCEAVA Unitate de învăţământ 682896 Gradiniţă cu program normal Învăţământ de zi Limba română
GRADINITA CU PROGRAM NORMAL NR 15 SUCEAVA Structura Invăţământ Gradiniţă cu program normal Învăţământ de zi Limba română
GRADINITA CU PROGRAM NORMAL NR 3
"
DEGETICA" SUCEAVA Structura Invăţământ Gradiniţă cu program normal Învăţământ de zi Limba română
COLEGIUL NATIONAL "
MIHAI EMINESCU" SUCEAVA Unitate de învăţământ 691304 Şcoala normală Învăţământ de zi Limba română
SCOALA CU CLASELE I-VIII NR 3
SUCEAVA Unitate de învăţământ 691562 Şcoala cu clasele I-VIII Învăţământ de zi Limba română
CENTRUL SCOLAR SUCEAVA Unitate de învăţământ 987636 Şcoala ajutătoare Învăţământ de zi Limba română
PALATUL COPIILOR SUCEAVA Unitate de învăţământ 6949088 Clubul copiilor Învăţământ de zi Limba română
SCOALA SANITARA POSTLICEALA "
CAROL DAVILA" SUCEAVA Unitate de învăţământ 7037703 Şcoala postliceală Învăţământ de zi Limba română
SCOALA CU CLASELE I-VIII NR 8
SUCEAVA Unitate de învăţământ 1078212 Şcoala cu clasele I-VIII Învăţământ de zi Limba română
SCOALA POSTLICEALA SANITARA SUCEAVA Unitate de învăţământ 958336 Şcoala postliceală Învăţământ de zi Limba română
COLEGIUL NATIONAL "
STEFAN CEL MARE" SUCEAVA Unitate de învăţământ 691275 Liceu teoretic Învăţământ de zi Limba română
GRADINITA CRESTINA ELEAZAR Unitate de învăţământ 6916354 Gradiniţă cu program normal Învăţământ de zi Limba română
LICEUL DE ARTA "
CIPRIAN PORUMBESCU" SUCEAVA Unitate de învăţământ 7039787 Liceu de artă Învăţământ de zi Limba română
SCOALA CRESTINA "
FILADELFIA" SUCEAVA Unitate de învăţământ 6765638 Liceu teoretic Învăţământ de zi Limba română
GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT NR 2
"
ASCHIUTA" SUCEAVA Unitate de învăţământ 682638 Gradiniţă cu program prelungit Învăţământ de zi Limba română
GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT NR 3
"
DUMBRAVA MINUNATA" SUCEAVA Structura Invăţământ Gradiniţă cu program prelungit Învăţământ de zi Limba română
GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT NR 6
SUCEAVA Structura Invăţământ Gradiniţă cu program prelungit Învăţământ de zi Limba română
SCOALA CU CLASELE I-VIII NR 7
"
GRIGORE GHICA VOIEVOD" SUCEAVA Unitate de învăţământ Şcoala cu clasele I-VIII Învăţământ de zi Limba română
COLEGIUL ECONOMIC "
DIMITRIE CANTEMIR" SUCEAVA Unitate de învăţământ 691603 Colegiu Economic Învăţământ de zi Limba română
COLEGIUL NATIONAL "
PETRU RARES" SUCEAVA Unitate de învăţământ 691316 Liceu teoretic Învăţământ de zi Limba română
SCOALA POSTLICEALA HUMANITAS ROMANIA SUCEAVA Unitate de învăţământ 691287 Şcoala postliceală Învăţământ de zi Limba română
GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT NR 9
"
PRICHINDEL" SUCEAVA Unitate de învăţământ 403022310 Gradiniţă cu program prelungit Învăţământ de zi Limba română
LICEUL PARTICULAR NR. 1
SUCEAVA Unitate de învăţământ 1270781 Grup şcolar industrial Învăţământ de zi Limba română
SCOALA CU CLASELE I-VIII NR 5
"
JEAN BART" SUCEAVA Unitate de învăţământ 6851786 Şcoala cu clasele I-VIII Învăţământ de zi Limba română
GRADINITA CU PROGRAM NORMAL NR 2
SUCEAVA Unitate de învăţământ 691586 Gradiniţă cu program normal Învăţământ de zi Limba română
GRADINITA CU PROGRAM NORMAL NR 1
"
PINOCCHIO" SUCEAVA Structura Invăţământ 682872 Gradiniţă cu program normal Învăţământ de zi Limba română