luni, 5 mai 2008

PSD îi impută lui Lungu asfaltările ieftine şi proaste

Edilitar



Candidatul PSD la Primăria Suceava, Ovidiu Donţu, îi impută primarului în funcţie, Ion Lungu, că a folosit soluţii ieftine şi de proastă calitate pentru repararea şi asfaltarea străzilor din municipiul Suceava. Motivul ar fi, în opinia lui Donţu, acela că lucrările de proastă calitate au nevoie de intervenţii la interval mult mai scurt, ceea ce este în avantajul firmelor de asfaltări şi al politicienilor care le susţin şi în dezavantajul sucevenilor, care pe ansamblu plătesc sume mult mai mari pentru întreţinerea străzilor. Donţu a comparat sumele investite în străzile din municipiu în mandatul 2000-2004, de 27 de miliarde de lei vechi, cu cele cheltuite în mandatul lui Ion Lungu, de 250-260 de miliarde de lei vechi, adică 7 milioane de euro, în condiţiile în care nu există o diferenţă semnificativă între cum arătau străzile atunci şi cum arată acum. În ceea ce priveşte turnarea covoarelor asfaltice, Donţu spune că Lungu a optat pentru asfalt cu 5-6 ani garanţie, în locul soluţiilor tehnice utilizate în Uniunea Europeană, cu covoare asfaltice cu 9 ani garanţie. Mai mult, el a reamintit că însuşi primarul Lungu a recunoscut public că în ziua în care a avut loc licitaţia pentru asfaltarea străzii Calea Unirii aceasta era deja asfaltată!

„Dacă ar fi optat pentru soluţia din Vest, raportul calitate- preţ ar fi adus economii la buget pentru că diferenţa de 4 ani de reparaţii este semnificativă. Îl invit pe primarul Ion Lungu să accepte toate întâlnirile televizate şi radiofonice la care vom fi invitaţi faţă în faţă, precum şi o conferinţă de presă comună. Trebuie să ieşim măcar o dată la 10 zile împreună, să se vadă diferenţa de soluţii”, a lansat Donţu provocarea pentru contracandidatul său de la PD-L la Primăria Suceava.

Iordăchel spune că PD-L nu a folosit abuziv Tabăra Bucşoaia

Răspuns



Democrat liberalii suceveni au respins acuzaţiile aduse de PNL cu privire la folosirea abuzivă de către PD-L a Taberei Şcolare Bucşoaia pentru organizarea unei acţiuni electorale. Acuzele PNL au făcut referire şi la directorul Agenţiei Taberelor Suceava, democrat liberalul Marius Boghian, care ar fi folosit această tabără pentru „cumetrii de partid”. Faţă de aceste acuzaţii ale liberalilor, secretarul executiv al PD-L Suceava, Cristina Iordăchel, a declarat că evenimentul la care face referire PNL, respectiv „Hora Bucovinenilor”, a fost organizat în Tabăra Bucşoaia după ce PD-L a închiriat terenul pe care s-a desfăşurat această acţiune. Iordăchel spune că PD-L a încheiat un contract cu Direcţia Judeţean pentru Tineret şi Sport, democrat liberalii plătind o sumă de 600 de lei (şase milioane de lei vechi) pentru a putea organiza „Hora Bucovinenilor” pe terenul aflat în incinta Taberei Bucşoaia. „Nu a fost nici un abuz din partea PD-L. Terenul a fost folosit în baza acestui contract, iar partidul nostru a plătit suma pe care ne-au solicitat-o cei de la Direcţia pentru Tineret”, a subliniat secretarul executiv al PD-L. Reamintim că la sfârşitul săptămânii trecute, în Tabăra Bucşoaia din oraşul Frasin, a avut loc manifestarea „Hora Bucovinenilor”, acţiune organizată de preşedintele PD-L Suceava, senatorul Gheorghe Flutur. La eveniment au participat câteva mii de suceveni, printre invitaţi aflându-se şi prim-vicepreşedintele PD-L, Theodor Stolojan. Decizia de a folosi Tabăra Bucşoaia pentru această acţiune a fost criticată de PNL Suceava. „În loc să se îngrijească de obţinerea condiţiilor pentru a fi avizată, tabăra este folosită în interese de grup, în interes politic. Îi solicitam public ministrului educaţiei, Cristian Adomniţei să nu lase nesancţionate asemenea porniri de <baronaşi> PD-L, care se cred stăpâni peste bunurile statului român”, se mai precizează în comunicatul PNL Suceava.

Parlamentarul european Nechifor, şeful campaniei electorale a PSD Suceava

Mutare



Campania electorală a PSD în judeţul Suceava va fi condusă de prim-vicepreşedintele Cătălin Nechifor, care pe durata campaniei electorale şi-a luat concediu de la Parlamentul European. Europarlamentarul a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că elementul pe care se va baza în această campanie îl constituie „resursele umane din PSD”. „Vom avea o muncă grea, competiţia este foarte serioasă, avem în faţă un adversar de calibru, care dispune de resurse financiare deosebite, drept pentru care PSD va reacţiona la această formă de atac politic punând la bătaie resursa umană. Şi cred că în PSD resursa umană este într-adevăr din abundenţă şi vom reuşi să dăm peste cap planurile pe care PD-L le pune în practică cu bani”, a afirmat Cătălin Nechifor.Acesta a arătat că bătăliile politice la care a participat până acum le-a câştigat, menţionând câştigarea alegerilor generale din 2004 de către PSD şi alegerile europarlamentare de anul trecut, unde el a obţinut un scor foarte bun.„Rămân acasă pentru a câştiga alegerile. Suceava va avea în continuare acelaşi preşedinte la Consiliul Judeţean, Gavril Mîrza, un primar nou, Ovidiu Donţu şi cu siguranţă vom avea majoritatea primarilor din judeţ de culoare roşie”, a mai spus europarlamentarul sucevean.

Mîrza şi-a luat scut pentru atacurile lui Flutur

Tactică



Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Gavril Mîrza, candidat la un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean, a anunţat, luni, că pe perioada campaniei electorale nu va mai răspunde la nici unul dintre atacurile contracandidatului său de la PD-L, senatorul Gheorghe Flutur. Mîrza a declarat, în conferinţă de presă, că cel care a fost desemnat pentru ripostă pe relaţia Flutur-Mîrza este scriitorul şi publicistul Ion Drăguşanul. „Manifestarea de vineri (n.r. marşul PD-L din centrul Sucevei) a pus capac. Nu voi mai da nici un răspuns la atacurile PD-L, vreau doar să-i spun lui Flutur Gheorghe că printre <şobolanii din CJ> despre care a vorbit se numără şi colegul său de partid, vicepreşedintele Eugen Uricec, fostul preşedinte al PD”, a declarat Gavril Mîrza.El a mai solicitat o întâlnire a şefilor de campanie de la toate partidele, în care aceştia să stabilească limitele între care se va duce bătălia electorală, astfel încât aceasta să rămână în termeni civilizaţi şi să se respecte normele legale.La rândul său, Ion Drăguşanul, prezent la conferinţa de presă, a afirmat că a decis să-şi ia concediu pentru a-şi îndeplini rolul care i-a fost încredinţat, după ce a văzut “ziua cuţitelor portocalii”, “manifestarea comunisto-fascistă de vineri”, cu referire la debutul de campanie electorală a PD-L din ziua de 2 mai. Totodată, el a invitat-o pe Cristina Iordăchel să declare public ce simte în legătură cu “şobolanul din PSD” Marian Ionescu, pe universitarul Florin Pintescu despre “şobolanul din PSD” Emil Ursu, finul său, iar pe Vasile Ilie şi pe Cristian Irimie despre anii în care au fost “şobolani”, în PSD.

Cetatea de Scaun a Sucevei va fi restaurată cu fonduri europene

Proiect



Prin proiectul intitulat „Cetatea de Scaun a Sucevei - un monument de arhitectură al Europei creştine”, promovat de Consiliul Judeţean Suceava prin Agenţia pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, obiectivul va beneficia pentru restaurare de suma de 11 milioane de euro.

Odată cu acest proiect au fost avizate într-o primă fază de finanţare cu fonduri europene obţinute prin Programe Operaţional Regionale (anii 2007- 2009) şi proiectele de restaurare a imobilelor Muzeului de Istorie şi Muzeului de Ştiinţele Naturii precum şi reamenajarea expoziţiilor de bază.

În acest an vor fi realizate proiectele tehnice pentru care s-a obţinut de la Ministerul Lucrărilor Publice şi Amenajarea Teritoriului suma de 3.280.000 lei, iar din anul următor se va trece la efectuarea lucrărilor de restaurare.

Accesarea fondurilor europene era singura formulă de rezolvare a situaţiei Cetăţii de Scaun a Sucevei, care, anul trecut, când obiectivul nu fusese încă transmis din domeniul public al statului şi din administrarea Ministerului Culturii şi Cultelor în domeniul public al judeţului Suceava în administrarea Consiliului Judeţean Suceava pentru Complexul Muzeal Bucovina, nu a beneficiat de nici un ban pentru lucrări de consolidare-restaurare.

Liberalii acuză PD-L că a devalizat afişele PNL


Comunicat de presă PNL. „Ion Lungu pozeaza in gospodar, dar ne arata in fiecare zi ca este un simplu executant, neavind viziune, idei si nici macar niste consilieri pe liga el care sa-l indrume, mizind pe o autosuficienta deja bine cunoscuta sucevenilor. Partidul National Liberal a prevazut o situatie care deja se intimpla de 3 zile. Cunoscind agresivitatea liderilor PD-L, nu a fost greu sa prevedem ca echipele de lipitori ale acestui partid cu vise de PARTD UNIC, considera ca panourile elctorale plantate de Primarie le apartin doar lor. Chiar de la inceputul campaniei, afisele PNL, dar si ale altor partide au fost acoperite sistematic de zeci de afise PD-L. Cind cel mai normal era ca Ion Lungu sa imparta panourile pe partide, astfel incit fiecare concurent sa aiba un spatiu GARANTAT pentru a-si prezenta ideile si candidatii. O idee fireasca, care denota civilizatie, deci straina PD-L istului Ion Lungu. Primul impuls a fost sa anuntam Biroul Electoral Municipal ca acesta sa ia masurile ce se impun, dar cum sa aiba curajul un subordonat direct al lui Lungu, Paul Iftimie, sa ia vreo decizie care sa-l afecteze pe cel care ii semneasa statul de plata? Cu toate ca PNL a contestat prezenta lui Paul Iftimie in BEM, contestatia a fost respinsa.
Si au trecut doar 3 zile de campanie electorala”

Biroul de Presă al PNL Suceava

Iordăchel îi contrazice pe liberali


Democrat liberalii suceveni au respins acuzaţiile aduse de PNL cu privire la folosirea abuzivă de către PD-L a Taberei Şcolare Bucşoaia pentru organizarea unei acţiuni electorale. Acuzele PNL au făcut referire şi la directorul Agenţiei Taberelor Suceava, democrat liberalul Marius Boghian, care ar fi folosit această tabără pentru „cumetrii de partid”. Faţă de aceste acuzaţii ale liberalilor, secretarul executiv al PD-L Suceava, Cristina Iordăchel a declarat că evenimentul la care face referire PNL, respectiv „Hora Bucovinenilor”, a fost organizat în Tabăra Bucşoaia după ce PD-L a închiriat terenul pe care s-a desfăşurat această acţiune. Iordăchel spune că PD-L a încheiat un contract cu Direcţia Judeţean pentru Tineret şi Sport, democrat liberalii plătind o sumă de 600 de lei (şase milioane de lei vechi) pentru a putea organiza „Hora Bucovinenilor” pe terenul aflat în incinta Taberei Bucşoaia.

„Nu a fost nici un abuz din partea PD-L. Terenul a fost folosit în baza acestui contract, iar partidul nostru a plătit suma pe care ne-au solicitat-o cei de la Direcţia pentru Tineret”, a subliniat secretarul executiv al PD-L.

Reamintim că la sfârşitul săptămânii trecute, în Tabăra Bucşoaia din oraşul Frasin, a avut loc manifestarea „Hora Bucovinenilor”, acţiune organizată de preşedintele PD-L Suceava, senatorul Gheorghe Flutur. La eveniment au participat câteva mii de suceveni, printre invitaţi aflându-se şi prin-vicepreşedintele PD-L, Theodor Stolojan.

Decizia de a folosi Tabăra Bucşoaia pentru această acţiune a fost criticată de către PNL Suceava, care prin intermediul unui comunicat de presă, a precizat că directorul Agenţiei Taberelor Suceava, Marius Boghian, preşedintele tineretului PD-L, a utilizat o bază publică, respectiv o tabăra care ar trebui să fie folosită de copii, pentru „cumetrii de partid”.

„În loc să se îngrijească de obţinerea condiţiilor pentru a fi avizată, tabăra este folosită în interese de grup, în interes politic. Îi solicitam public ministrului educaţiei, Cristian Adomniţei să nu lase nesancţionate asemenea porniri de <baronaşi> PD-L, care se cred stăpâni peste bunurile statului român”, se mai precizează în comunicatul PNL Suceava.

Liberalii spun că Lungu nu se poate folosi de realizările PNL


Liberalii i-au solicitat primarului Sucevei, Ion Lungu, să nu se folosească de proiectele promovate şi realizate de PNL în campania electorală. Vicepreşedintele PNL Suceava, Mihai Steiciuc a precizat că Lungu nu poate să se folosească de aceste proiecte susţinând că îi aparţin, în condiţiile în care ele au fost realizate de echipa liberală. Steiciuc a comparat situaţia în care se află Ion Lungu, cu cea a căpitanului unei echipe de fotbal care a câştigat un trofeu, dar care odată ce s-a transferat la o altă echipă nu poate lua şi trofeul cu el.

„Ca şi în fotbal, dacă Steaua a câştigat Cupa Campionilor, iar căpitanul acestei echipe se transferă să zicem la altă echipă, nu înseamnă că şi aceasta a câştigat acelaşi trofeu. Meritele şi realizările nu sunt ale lui, ci ale echipei cu care a câştigat cupa. Deci şi domnul Lungu ar trebui să lase realizările PNL la acest partid, şi să nu încerce să le transfere la PD-L”, a declarat Mihai Steiciuc.

De asemenea, candidatul PNL Suceava pentru Primăria Suceava, Angela Zarojanu, a precizat că programul politic al lui Ion Lungu, prezentat în această campanie electorală, cuprinde proiecte şi obiective care au fost iniţiate şi promovate de PNL. Zarojanu a făcut referire la obiectivele anunţate de Ion Lungu, respectiv fluidizarea circulaţiei rutiere, rezolvarea problemelor de urbanism şi arhitectură şi dezvoltarea zonei metropolitane a Sucevei.

„Dacă luăm în discuţie fluidizarea traficului, ţin să-i aduc aminte domnului Lungu că acesta este proiectul domnului Mihai Steiciuc. Cât despre zona metropolitană, atunci când eu i-am propus o astfel de idee, nu a fost de acord cu ea, deşi am venit cu argumente cât se poate de corecte şi bune. Iar acum dumnealui vine şi declară că susţine dezvoltarea unei zone metropolitane a Sucevei”, a spus Angela Zarojanu.

Nu în ultimul rând, ea a solicitat democrat liberalilor, şi în special lui Ion Lungu, să vină în faţa alegătorilor cu proiecte noi, aparţinând celor de la PD-L, şi să renunţe la iniţiativele şi proiectele care aparţin PNL.

PD-L detaliază proiectul turistic "Bucovina, Athos-ul din Carpaţi"


Democrat liberalii au detaliat proiectul “Bucovina, Athos-ul din Carpaţi” lansat recent de candidatul lor la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, senatorul Gheorghe Flutur, proiect care face parte din planul de dezvoltare al judeţului pe componenta de turism pe care-l propune PD-L. Vicepreşedintele PD-L Suceava, Dan Cadariu, candidat la un mandat de consilier judeţean, a arătat că proiectul are trei componente. Prima se cheamă “Gura Humorului-oraş al mănăstirilor” şi vizează modernizarea a două drumuri Gura Humorului-Slatina şi Gura Humorului-Suceviţa pentru a pune în legătură mai multe mănăstiri. A doua componentă poartă denumirea de “Inima Bucovinei” prin care se urmăreşte tot modernizarea unor drumuri ideea fiind aceea de a scoate la lumină unele rezervaţii naturale precum Codrii Seculari Rarău şi Călimani. O a treia componentă a proiectului o reprezintă punerea în valoare a obiceiurilor şi tradiţiilor precum şi a obiectivelor turistice. “Mă refer aici la Cetatea de Scaun, mănăstiri, case memoriale, muzee şi la formaţii artistice, puneri în valoare care se doreşte a se realiza prin colaborarea Consiliului Judeţean cu asociaţiile agenţilor din turism în special hoteluri şi pensiuni şi de asemenea colaborarea cu agenţiile de turism atât din judeţ cât şi din ţară. De asemenea se intenţionează achiziţionarea unor mijloace de transport astfel încât să fie realizate circuite turistice care să cuprindă toate aceste elemente”, a mai spus Cadariu.

Zarojanu cere decenţă din partea contracandidaţilor


Candidatul PNL pentru funcţia de primar al Sucevei, Angela Zarojanu, a făcut apel la contracandidaţii săi şi la celelalte formaţiuni politice să dea dovadă de decenţă pe perioada campaniei electorale. Zarojanu a arătat că deşi campania electorală a început de doar câteva zile, tinerii care lipesc afişele electorale ale PNL au fost agresaţi de reprezentanţii altor partide. „Este anormal să se întâmple aşa ceva, motiv pentru care facem apel la decenţă. Şi mai mult, le rog şi pe colegele din celelalte partide să solicite conducerilor politice să ia măsuri împotriva unor astfel de gesturi. Pentru că este vorba de tinerii care lipesc afişe, şi nu cred că este normal ca familiile acestora să fie îngrijorate de ceea ce li s-ar putea întâmpla”, a spus candidatul PNL pentru Primăria Suceava.

De asemenea, Angela Zarojanu i-a cerut primarului Sucevei, Ion Lungu, să ia măsuri în vederea împărţirii în mod egal a panourilor electorale, astfel încât toate partidele să dispună de spaţii pentru a-şi putea lipi afişele. Ea a arătat că Ion Lungu ar trebui să ia de urgenţă o astfel de măsură, demonstrând astfel că îşi doreşte o campanie electorală „curată”.

La rândul său, vicepreşedintele PNL Suceava, Mihai Steiciuc, a criticat PD-L pentru modul în care a început şi în care realizează campania electorală. Steiciuc a arătat că democrat liberalii sunt primii care încalcă legea electorală, expunându-şi afişele şi bannerele înainte de începerea campaniei. „PD-L a demonstrat că este partidul care te învaţă să nu respecţi legea. Iar prin ceea ce fac, cei din PD-L arată că ei sun mai presus de lege”, Mihai Steiciuc. Vicepreşedintele PNL Suceava a adăugat că cei de la PD-L este şi partidul care „te învaţă să furi”, criticând acţiunile democrat liberalilor de a distruge şi de a „fura” spaţiile de afişaj electoral destinate toate formaţiunilor politice. Mai mult, Steiciuc a spus că PD-L „fură de la PNL” şi proiectele realizate de acest partid, încercând să inducă ideea că acestea aparţin democrat liberalilor. „PD-L vrea să facă ceea ce în anii ’30 a făcut Hitler şi cu partidul lui”, a încheiat Mihai Steiciuc.

Zece noi zone de risc la inundaţii în judeţ


Autorităţile sucevene au identificat zece noi zone de risc la inundaţii în judeţul Suceava. Anunţul a fost făcut de prefectul de Suceava, Alexandru Băişanu, care a precizat în ultimii ani, în aceste zone, s-au produs inundaţii, în urma cărora au fost înregistrate pierderi de vieţi omeneşti, dar şi importante pagube materiale. Băişanu a spus în cursul zilei de ieri a avut o şedinţă cu conducerile Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA), Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Agenţiei pentru Îmbunătăţiri Funciare şi Secţiei de Drumuri Naţionale Suceava, stabilindu-se ca acestea să întocmească un program de măsuri pentru limitarea pagubelor în eventualitatea producerii unor inundaţii.

Prefectul a precizat că cele zece noi zone de risc în care ar trebui să fie luate aceste măsuri sunt Arbore-Clit-Iaslovăţ-Milişăuţi, Ciocăneşti-Cârlibaba, Nisipitu-Ulma şi Dorna Arini, în zona Ortoaia, Păiseni, Fundu Moldovei-Humor, Frasi-Ostra, Baia, Capu Câmpului, Mănăstirea Humorului - Poiana Micului.

„Am dispus deja completarea planului judeţean cu zonele de risc. În acelaşi timp vom atenţiona populaţia ce deţine construcţii, şi mă refer aici în special la case, în zonele inundabile. De altfel am cerut tragerea la răspundere a tuturor funcţionarilor din primării care au avizat realizarea de construcţii în zonele inundabile, dar şi a constructorilor care nu au executat lucrările conform prevederilor legale”, a spus Băişanu. Pe de altă parte, el a adăugat că a solicitat SGA Suceava să întocmească şi să-i prezinte o hartă a tuturor zonelor în care trebuie să se realizeze lucrări de regularizare a râurilor şi a celor unde sunt începute astfel de lucrări dar nu au fost finalizate din lipsa fondurilor.Prefectul a mai spus că inundaţiile produse la sfârşitul săptămânii trecute în judeţ au produs pagube de 3,2 milioane de lei, din care 833.000 lei la Iaslovăţ, 751.000 lei la Milişăuţi, 225.000 lei la Volovăţ şi 1,445 milioane lei la Burla.

Mersul trenurilor din Gara de Nord Bucuresti


Mersul trenurilor 2008 - Plecari si sosiri in Gara de Nord

P 13960 01:12 Constanta 19:56 - Palas 20:03 - Dorobantu 20:35 - Medgidia 20:52 - Saligny Gr. Est 21:14 - Fetesti 22:04 - Bucuresti Nord 01:12 -
P 13961 01:39 Bucuresti Nord 01:39 - Fetesti 04:34 - Saligny Gr. Est 05:20 - Medgidia 05:41 - Dorobantu 05:56 - Palas 06:30 - Constanta 06:40 -
A 1692 05:00 Timisoara Nord 20:20 - Lugoj 21:08 - Caransebes 21:35 - Baile Herculane 23:06 - Orsova 23:28 - Drobeta Turnu Severin 23:55 - Filiasi 01:20 - Craiova 01:49 - Caracal 02:41 - Rosiori Nord 03:29 - Videle 04:10 - Bucuresti Nord 05:00 -
R 626 05:02 Arad 18:36 - Deva 20:38 - Simeria 20:51 - Vintu de Jos 21:34 - Sibiu 23:31 - Avrig 00:19 - Ucea 00:41 - Fagaras 01:04 - Brasov 02:16 - Predeal 02:56 - Ploiesti Vest 04:17 - Bucuresti Nord 05:02 -
P 5009 05:15 Bucuresti Nord 05:15 - Brazi 06:14 - Ploiesti Sud 06:30 - Buzau 08:15 - Focsani 10:02 - Marasesti 10:35 -
R 981 05:30 Bucuresti Nord 05:30 - Ciulnita 07:52 - Fetesti 08:39 - Medgidia 09:52 - Constanta 10:43 - Eforie Sud Hm 11:33 - Neptun 12:27 - Mangalia 12:43 -
A 1642 05:32 Baia Mare 17:23 - Ulmeni Salaj 17:54 - Jibou 18:20 - Dej Calatori 19:51 - Beclean pe Somes 20:24 - Saratel 20:45 - Deda 21:52 - Gheorghieni 23:58 - Izvoru Oltului 00:29 - Siculeni 00:50 - Miercurea Ciuc 01:00 - Baile Tusnad Hm 01:27 - Sfintu Gheorghe 02:06 - Brasov 02:38 - Predeal 03:18 - Ploiesti Vest 04:47 - Bucuresti Nord 05:32 -
IC 591 05:47 Bucuresti Nord 05:47 - Rosiori Nord 06:57 - Craiova 08:15 - Drobeta Turnu Severin 10:05 - Baile Herculane 10:50 - Caransebes 12:11 - Lugoj 12:37 - Timisoara Nord 13:20 -
R 752 05:48 Botosani 22:16 - Leorda 22:36 - Veresti 23:15 - Dolhasca 23:53 - Pascani 00:10 - Roman 00:46 - Bacau 01:19 - Adjud 02:05 - Marasesti 02:30 - Focsani 03:00 - Buzau 04:06 - Ploiesti Sud 05:03 - Bucuresti Nord 05:48 -
P 9101 05:50 Bucuresti Nord 05:50 - Titu 06:53 - Tirgoviste 07:41 - Fieni 08:40 - Pietrosita 08:57 -
IC 551 06:00 Bucuresti Nord 06:00 - Ploiesti Sud 06:40 - Buzau 07:41 - Focsani 08:46 - Bacau 10:11 - Roman 10:45 - Pascani 11:16 - Suceava 12:02 - Suceava Nord 12:10 -
R 664 06:06 Iasi 23:37 - Nicolina 23:42 - Vaslui 00:46 - Crasna 01:02 - Birlad 01:33 - Tecuci 02:18 - Focsani 03:18 - Buzau 04:24 - Ploiesti Sud 05:21 - Bucuresti Nord 06:06 -
R 374 06:08 Bucuresti Nord 06:08 - Ploiesti Vest 06:49 - Predeal 08:04 - Brasov 08:35 - Sighisoara 10:35 - Medias 11:05 - Blaj 11:41 - Alba Iulia 12:14 - Simeria 13:02 - Deva 13:20 - Arad 15:22 - Curtici 15:39 -
R 382 06:10 Giurgiu Nord 04:25 - Bucuresti Nord 06:10 -
P 3001 06:16 Bucuresti Nord 06:16 - Brazi 07:28 - Ploiesti Vest 07:56 - Buda 08:04 - Predeal 09:56 - Brasov 10:37 -
R 361 06:18 Timisoara Nord 21:48 - Lugoj 22:39 - Caransebes 23:05 - Baile Herculane 00:28 - Orsova 00:49 - Drobeta Turnu Severin 01:15 - Filiasi 02:50 - Craiova 03:18 - Caracal 04:06 - Rosiori Nord 04:49 - Bucuresti Nord 06:18 -
R 895 06:23 Bucuresti Nord 06:23 - Titu 07:08 - Pitesti 07:53 - Costesti 08:17 - Slatina 09:14 - Piatra Olt 09:34 - Bals 09:47 - Craiova 10:18 -
A 1742 06:27 Satu Mare 17:05 - Carei 17:34 - Valea lui Mihai 18:01 - Sacuieni Bihor 18:20 - Oradea 19:02 - Bratca 20:04 - Piatra Craiului 20:16 - Ciucea 20:28 - Huedin 20:52 - Cluj Napoca 21:48 - Razboieni 23:16 - Aiud 23:34 - Teius 23:49 - Blaj 00:13 - Copsa Mica 00:42 - Medias 00:54 - Sighisoara 01:36 - Rupea 02:26 - Brasov 03:27 - Predeal 04:07 - Ploiesti Vest 05:42 - Bucuresti Nord 06:27 -
R 825 06:30 Bucuresti Nord 06:30 - Ploiesti Vest 07:10 - Predeal 08:30 - Brasov 08:59 - Fagaras 10:11 - Ucea 10:32 - Avrig 10:54 - Sibiu 11:30 -
P 7032 06:30 Urziceni 04:56 - Bucuresti Nord 06:30 -
A 1822 06:36 Arad 20:28 - Radna 20:58 - Savirsin 21:44 - Ilia 22:21 - Deva 22:40 - Simeria 22:52 - Subcetate 23:23 - Petrosani 00:35 - Valea Sadului 01:26 - Tirgu Jiu 01:51 - Carbunesti 02:19 - Filiasi 03:04 - Craiova 03:32 - Caracal 04:20 - Rosiori Nord 05:06 - Videle 05:46 - Bucuresti Nord 06:36 -
P 9021 06:44 Bucuresti Nord 06:44 - Titu 07:49 - Golesti 09:08 - Pitesti 09:18 -
R 791 06:45 Bucuresti Nord 06:45 - Videle 07:26 - Rosiori Nord 08:05 - Caracal 08:48 - Craiova 09:30 - Filiasi 10:00 - Drobeta Turnu Severin 11:35 -
IC 575 07:00 Bucuresti Nord 07:00 - Ploiesti Sud 07:41 - Buzau 08:42 - Faurei 09:40 - Galati 10:54 -
A 1644 07:06 Sighetu Marmatiei 17:39 - Valea Viseului 18:15 - Viseu de Jos 19:22 - Salva 21:15 - Beclean pe Somes 21:52 - Saratel 22:32 - Deda 23:22 - Gheorghieni 01:19 - Izvoru Oltului 01:50 - Siculeni 02:11 - Miercurea Ciuc 02:22 - Baile Tusnad Hm 02:50 - Sfintu Gheorghe 03:29 - Brasov 04:02 - Predeal 04:42 - Ploiesti Vest 06:19 - Bucuresti Nord 07:06 -
A 1645 07:06 Sighetu Marmatiei 17:39 - Valea Viseului 18:15 - Viseu de Jos 19:22 - Salva 21:15 - Beclean pe Somes 21:52 - Saratel 22:32 - Deda 23:22 - Gheorghieni 01:19 - Izvoru Oltului 01:50 - Siculeni 02:11 - Miercurea Ciuc 02:22 - Baile Tusnad Hm 02:50 - Sfintu Gheorghe 03:29 - Brasov 04:02 - Predeal 04:42 - Ploiesti Vest 06:19 - Bucuresti Nord 07:06 -
A 1748 07:08 Bucuresti Nord 07:08 - Ploiesti Vest 07:48 - Predeal 09:08 - Brasov 09:40 - Augustin 10:37 - Rupea 11:12 - Sighisoara 12:01 - Medias 12:35 - Copsa Mica 12:48 - Blaj 13:15 - Teius 13:35 - Aiud 13:48 - Razboieni 14:08 - Cluj Napoca 15:16 - Dej Calatori 16:24 - Jibou 17:57 - Ulmeni Salaj 18:36 - Baia Mare 19:08 - Satu Mare 20:34 -
A 1745 07:08 Bucuresti Nord 07:08 - Ploiesti Vest 07:48 - Predeal 09:08 - Brasov 09:40 - Augustin 10:37 - Rupea 11:12 - Sighisoara 12:01 - Medias 12:35 - Copsa Mica 12:48 - Blaj 13:15 - Teius 13:35 - Aiud 13:48 - Razboieni 14:08 - Cluj Napoca 15:16 - Dej Calatori 16:24 - Jibou 17:57 - Ulmeni Salaj 18:36 - Baia Mare 19:08 - Satu Mare 20:34 -
P 5032 07:12 Ploiesti Sud 06:13 - Bucuresti Nord 07:12 -
IC 581 07:16 Bucuresti Nord 07:16 - Ciulnita 09:33 - Constanta 11:48 -
R 638 07:18 Ploiesti Sud 06:22 - Ploiesti Vest 06:29 - Bucuresti Nord 07:18 -
R 637 07:18 Ploiesti Sud 06:22 - Ploiesti Vest 06:29 - Bucuresti Nord 07:18 -
R 892 07:24 Curtea de Arges 05:05 - Pitesti 05:55 - Titu 06:45 - Bucuresti Nord 07:24 -
R 696 07:26 Timisoara Nord 22:50 - Lugoj 23:38 - Caransebes 00:06 - Baile Herculane 01:39 - Drobeta Turnu Severin 02:26 - Craiova 04:37 - Bucuresti Nord 07:26 -
R 831 07:30 Bucuresti Nord 07:30 - Ploiesti Vest 08:10 - Predeal 09:34 - Brasov 10:13 -
P 9104 07:33 Tirgoviste 05:51 - Titu 06:33 - Bucuresti Nord 07:33 -
P 3003 07:36 Bucuresti Nord 07:36 - Ploiesti Vest 08:32 - Buda 08:40 - Predeal 10:31 -
R 632 07:37 Oradea 20:50 - Cluj Napoca 23:16 - Teius 01:12 - Blaj 01:35 - Medias 02:12 - Sighisoara 02:50 - Brasov 04:39 - Predeal 05:22 - Ploiesti Vest 06:48 - Bucuresti Nord 07:37 -
R 794 07:43 Craiova 05:00 - Caracal 05:36 - Rosiori Nord 06:18 - Videle 06:58 - Bucuresti Nord 07:43 -
R 983 07:45 Bucuresti Nord 07:45 - Ciulnita 10:21 - Medgidia 11:48 - Constanta 12:38 -
P 3012 07:46 Predeal 04:30 - Buda 06:02 - Ploiesti Vest 06:10 - Ploiesti Sud 06:17 - Bucuresti Nord 07:46 -
P 5021 07:51 Bucuresti Nord 07:51 - Brazi 08:55 - Ploiesti Sud 09:08 - Buzau 10:42 -
P 8121 07:52 Bucuresti Nord 07:52 - Urziceni 09:37 - Brosteni 09:55 - Slobozia Veche 11:06 -
A 1654 07:52 Vatra Dornei Bai h 21:49 - Cimpulung Moldovenesc 22:50 - Cimpulung Est 23:01 - Vama 23:18 - Gura Humorului Oras 23:41 - Suceava Nord 00:34 - Suceava 00:59 - Veresti 01:12 - Dolhasca 01:30 - Pascani 01:48 - Roman 02:25 - Bacau 02:59 - Adjud 03:45 - Marasesti 04:11 - Focsani 04:42 - Buzau 05:57 - Ploiesti Sud 06:59 - Bucuresti Nord 07:52 -
A 1718 08:17 Cimpulung 05:50 - Golesti 06:58 - Titu 07:38 - Bucuresti Nord 08:17 -
IC 558 08:26 Bicaz 02:29 - Piatra Neamt 02:58 - Bacau 04:06 - Adjud 04:51 - Focsani 05:46 - Buzau 06:47 - Ploiesti Sud 07:41 - Bucuresti Nord 08:26 -
R 901 08:30 Bucuresti Nord 08:30 - Ploiesti Vest 09:10 - Predeal 10:24 - Brasov 10:55 -
A 1683 08:34 Brasov 06:00 - Predeal 06:28 - Ploiesti Vest 07:48 - Bucuresti Nord 08:34 - Ciulnita 11:21 - Fetesti 11:58 - Medgidia 12:56 - Constanta 13:56 -
A 1636 08:34 Brasov 06:00 - Predeal 06:28 - Ploiesti Vest 07:48 - Bucuresti Nord 08:34 - Ciulnita 11:21 - Fetesti 11:58 - Medgidia 12:56 - Constanta 13:56 -
R 681 08:38 Bucuresti Nord 08:38 - Ciulnita 10:52 - Fetesti 11:15 - Medgidia 12:13 - Constanta 12:52 -
R 797 08:45 Bucuresti Nord 08:45 - Videle 09:24 - Rosiori Nord 10:00 - Caracal 10:49 - Craiova 11:35 -
R 742 08:49 Satu Mare 20:55 - Baia Mare 22:05 - Jibou 23:09 - Dej Calatori 00:15 - Teius 02:27 - Sighisoara 04:10 - Brasov 05:59 - Predeal 06:38 - Ploiesti Vest 08:06 - Bucuresti Nord 08:49 -
R 371 08:49 Curtici 22:37 - Arad 22:55 - Alba Iulia 01:56 - Teius 02:16 - Sighisoara 04:10 - Brasov 05:59 - Predeal 06:38 - Ploiesti Vest 08:06 - Bucuresti Nord 08:49 -
R 743 08:49 Satu Mare 20:55 - Baia Mare 22:05 - Jibou 23:09 - Dej Calatori 00:15 - Teius 02:27 - Sighisoara 04:10 - Brasov 05:59 - Predeal 06:38 - Ploiesti Vest 08:06 - Bucuresti Nord 08:49 -
P 9010 09:01 Pitesti 06:25 - Golesti 06:37 - Titu 07:55 - Bucuresti Nord 09:01 -
IC 572 09:05 Galati 05:50 - Faurei 07:01 - Bucuresti Nord 09:05 -
IC 536 09:07 Brasov 06:35 - Predeal 07:03 - Ploiesti Vest 08:22 - Bucuresti Nord 09:07 -
R 680 09:14 Constanta 04:21 - Medgidia 05:05 - Fetesti 06:09 - Ciulnita 06:43 - Bucuresti Nord 09:14 -
A 1598 09:20 Tirgoviste 08:05 - Titu 08:33 - Bucuresti Nord 09:20 -
P 8122 09:28 Slobozia Veche 06:10 - Brosteni 07:18 - Urziceni 07:32 - Bucuresti Nord 09:28 -
IC 537 09:30 Bucuresti Nord 09:30 - Ploiesti Vest 10:10 - Predeal 11:48 - Brasov 12:26 -
A 1620 09:38 Bucuresti Nord 09:38 - Ploiesti Vest 10:19 - Predeal 12:01 - Brasov 12:41 - Fagaras 14:04 - Ucea 14:29 - Avrig 14:51 - Sibiu 15:28 - Saliste 16:12 - Vintu de Jos 17:20 - Sibot 17:39 - Simeria 18:09 - Deva 18:22 - Ilia 18:45 - Margina 19:31 - Lugoj 20:24 - Buzias 20:55 - Timisoara Nord 21:38 -
A 1621 09:38 Bucuresti Nord 09:38 - Ploiesti Vest 10:19 - Predeal 12:01 - Brasov 12:41 - Fagaras 14:04 - Ucea 14:29 - Avrig 14:51 - Sibiu 15:28 - Saliste 16:12 - Vintu de Jos 17:20 - Sibot 17:39 - Simeria 18:09 - Deva 18:22 - Ilia 18:45 - Margina 19:31 - Lugoj 20:24 - Buzias 20:55 - Timisoara Nord 21:38 -
R 871 09:40 Bucuresti Nord 09:40 - Urziceni 10:39 - Faurei 11:46 - Galati 12:56 -
R 821 09:45 Bucuresti Nord 09:45 - Videle 10:32 - Rosiori Nord 11:09 - Caracal 12:02 - Piatra Olt 12:30 - Dragasani 12:58 - Govora 13:29 - Rimnicu Vilcea 13:40 - Calimanesti 14:02 - Pausa h 14:08 -
R 894 10:07 Craiova 06:25 - Bals 06:52 - Piatra Olt 07:08 - Slatina 07:26 - Costesti 08:20 - Pitesti 08:38 - Bucuresti Nord 10:07 -
A 1724 10:10 Tirgu Jiu 05:15 - Rovinari 05:42 - Turceni 06:15 - Filiasi 06:40 - Craiova 07:09 - Caracal 07:52 - Rosiori Nord 08:40 - Videle 09:21 - Bucuresti Nord 10:10 -
P 3002 10:18 Brasov 06:15 - Predeal 06:53 - Buda 08:38 - Ploiesti Vest 08:46 - Brazi 08:58 - Bucuresti Nord 10:18 -
P 9025 10:19 Bucuresti Nord 10:19 - Titu 11:27 - Golesti 12:39 - Pitesti 12:50 -
R 465 10:30 Bucuresti Nord 10:30 - Videle 11:16 -
R 903 10:30 Bucuresti Nord 10:30 - Ploiesti Vest 11:20 - Predeal 12:49 - Brasov 13:22 -
A 1674 10:45 Galati 06:55 - Barbosi 07:14 - Faurei 08:14 - Urziceni 09:35 - Bucuresti Nord 10:45 -
R 691 10:45 Bucuresti Nord 10:45 - Videle 11:26 - Rosiori Nord 12:06 - Caracal 12:58 - Craiova 13:40 - Filiasi 14:12 - Drobeta Turnu Severin 15:38 - Orsova 16:04 - Baile Herculane 16:25 - Caransebes 17:54 - Lugoj 18:21 - Timisoara Nord 19:05 -
IC 562 10:54 Iasi 05:23 - Nicolina 05:27 - Vaslui 06:17 - Birlad 06:59 - Tecuci Nord hc 07:33 - Focsani 08:18 - Buzau 09:18 - Ploiesti Sud 10:11 - Bucuresti Nord 10:54 -
R 751 11:03 Bucuresti Nord 11:03 - Ploiesti Sud 11:46 - Buzau 12:54 - Focsani 14:03 - Marasesti 14:33 - Adjud 14:58 - Bacau 15:37 - Roman 16:17 - Pascani 16:49 - Dolhasca 17:06 - Veresti 17:25 - Leorda 18:15 - Botosani 18:46 -
IC 552 11:19 Suceava Nord 05:05 - Suceava 05:10 - Pascani 05:52 - Roman 06:21 - Bacau 06:54 - Focsani 08:25 - Buzau 09:29 - Ploiesti Sud 10:29 - Bucuresti Nord 11:19 -
R 905 11:32 Bucuresti Nord 11:32 - Ploiesti Vest 12:12 - Predeal 13:33 - Brasov 14:03 -
R 897 11:45 Bucuresti Nord 11:45 - Pitesti 13:15 - Costesti 13:40 - Slatina 14:38 - Piatra Olt 14:58 - Bals 15:16 - Craiova 15:47 -
R 826 11:50 Sibiu 06:32 - Avrig 07:04 - Ucea 07:25 - Fagaras 07:48 - Brasov 08:57 - Predeal 09:36 - Ploiesti Vest 11:01 - Bucuresti Nord 11:50 -
R 661 12:01 Bucuresti Nord 12:01 - Ploiesti Sud 12:42 - Buzau 13:47 - Focsani 14:54 - Tecuci 15:44 - Birlad 16:39 - Vaslui 17:28 - Nicolina 18:31 - Iasi 18:38 -
IC 582 12:05 Constanta 07:05 - Medgidia 07:42 - Fetesti 08:54 - Ciulnita 09:31 - Bucuresti Nord 12:05 -
R 466 12:17 Videle 11:30 - Bucuresti Nord 12:17 -
IC 525 12:30 Bucuresti Nord 12:30 - Ploiesti Vest 13:10 - Predeal 14:23 - Brasov 14:52 - Sighisoara 16:50 - Medias 17:21 - Blaj 17:57 - Alba Iulia 18:30 - Vintu de Jos 18:43 - Simeria 19:24 - Deva 19:38 - Arad 21:42 -
R 693 12:45 Bucuresti Nord 12:45 - Rosiori Nord 14:01 - Caracal 14:44 - Craiova 15:26 - Filiasi 15:58 - Drobeta Turnu Severin 17:17 - Orsova 17:45 - Baile Herculane 18:07 - Caransebes 19:40 - Lugoj 20:07 - Timisoara Nord 20:51 -
A 1662 12:48 Iasi 05:47 - Nicolina 05:52 - Buhaiesti 06:39 - Vaslui 07:02 - Crasna 07:18 - Birlad 07:50 - Tecuci 08:42 - Focsani 09:44 - Buzau 10:51 - Ploiesti Sud 11:51 - Bucuresti Nord 12:48 -
R 902 13:01 Brasov 10:00 - Predeal 10:27 - Ploiesti Vest 12:06 - Bucuresti Nord 13:01 -
P 5005 13:11 Bucuresti Nord 13:11 - Brazi 14:15 - Ploiesti Sud 14:30 - Buzau 16:16 - Focsani 17:54 - Marasesti 18:25 - Adjud 18:59 -
R 876 13:12 Galati 09:20 - Faurei 10:28 - Buzau 11:22 - Ploiesti Sud 12:25 - Bucuresti Nord 13:12 -
IC 583 13:20 Bucuresti Nord 13:20 - Ciulnita 15:44 - Fetesti 16:25 - Medgidia 17:18 - Constanta 18:13 -
A 1673 13:30 Bucuresti Nord 13:30 - Urziceni 14:24 - Faurei 15:34 - Barbosi 16:40 - Galati 17:01 -
IC 531 13:30 Bucuresti Nord 13:30 - Ploiesti Vest 14:09 - Predeal 15:23 - Brasov 15:52 - Sighisoara 17:48 - Medias 18:19 - Blaj 18:54 - Teius 19:15 - Razboieni 19:44 - Cluj Napoca 20:52 - Huedin 22:02 - Oradea 23:49 -
IC 534 13:34 Cluj Napoca 05:31 - Teius 07:12 - Blaj 07:36 - Medias 08:13 - Sighisoara 08:52 - Brasov 10:49 - Predeal 11:27 - Ploiesti Vest 12:51 - Bucuresti Nord 13:34 -
IC 592 13:40 Timisoara Nord 06:00 - Lugoj 06:41 - Caransebes 07:07 - Baile Herculane 08:29 - Drobeta Turnu Severin 09:13 - Craiova 10:53 - Bucuresti Nord 13:40 -
R 347 13:55 Curtici 04:12 - Arad 04:30 - Deva 06:35 - Simeria 06:47 - Alba Iulia 07:43 - Blaj 08:16 - Medias 08:52 - Sighisoara 09:28 - Brasov 11:20 - Predeal 11:58 - Ploiesti Vest 13:15 - Bucuresti Nord 13:55 -
R 651 14:00 Bucuresti Nord 14:00 - Ploiesti Sud 14:40 - Buzau 15:41 - Focsani 16:49 - Adjud 17:44 - Bacau 18:24 - Roman 19:06 - Pascani 19:38 - Dolhasca 19:55 - Veresti 20:14 - Suceava 20:26 - Suceava Nord 20:34 -
P 3005 14:06 Bucuresti Nord 14:06 - Brazi 15:08 - Ploiesti Vest 15:22 - Buda 15:31 - Predeal 17:14 - Brasov 18:05 - Feldioara 18:33 -
P 9103 14:13 Bucuresti Nord 14:13 - Titu 15:19 - Tirgoviste 16:18 - Fieni 17:16 - Pietrosita 17:30 -
P 7033 14:20 Bucuresti Nord 14:20 - Urziceni 15:55 -
R 907 14:30 Bucuresti Nord 14:30 - Ploiesti Vest 15:10 - Predeal 16:28 - Brasov 16:58 -
R 652 14:31 Suceava Nord 07:54 - Suceava 07:59 - Veresti 08:11 - Dolhasca 08:30 - Pascani 08:48 - Roman 09:18 - Bacau 09:51 - Adjud 10:49 - Focsani 11:44 - Buzau 12:50 - Ploiesti Sud 13:47 - Bucuresti Nord 14:31 -
A 1725 14:45 Bucuresti Nord 14:45 - Videle 15:26 - Rosiori Nord 16:05 - Caracal 16:52 - Craiova 17:35 - Filiasi 18:03 - Turceni 18:27 - Rovinari 19:01 - Tirgu Jiu 19:30 -
IC 557 15:00 Bucuresti Nord 15:00 - Ploiesti Sud 15:41 - Buzau 16:39 - Focsani 17:42 - Adjud 18:29 - Bacau 19:13 - Piatra Neamt 20:25 - Bicaz 21:07 -
R 904 15:01 Brasov 12:27 - Predeal 12:54 - Ploiesti Vest 14:18 - Bucuresti Nord 15:01 -
R 692 15:05 Timisoara Nord 06:35 - Lugoj 07:16 - Caransebes 07:45 - Baile Herculane 09:11 - Orsova 09:33 - Drobeta Turnu Severin 10:01 - Filiasi 11:24 - Craiova 11:53 - Caracal 12:39 - Rosiori Nord 13:25 - Videle 14:16 - Bucuresti Nord 15:05 -
R 896 15:29 Craiova 11:45 - Bals 12:12 - Piatra Olt 12:28 - Slatina 12:49 - Costesti 13:43 - Pitesti 14:01 - Titu 14:51 - Bucuresti Nord 15:29 -
R 827 15:30 Bucuresti Nord 15:30 - Ploiesti Vest 16:10 - Predeal 17:21 - Brasov 17:51 - Fagaras 19:09 - Ucea 19:29 - Avrig 19:51 - Sibiu 20:27 -
P 3007 15:37 Bucuresti Nord 15:37 - Brazi 16:41 - Ploiesti Vest 16:55 - Buda 17:03 - Predeal 18:54 - Brasov 19:43 -
IC 593 15:45 Bucuresti Nord 15:45 - Craiova 18:10 - Drobeta Turnu Severin 19:51 - Baile Herculane 20:36 - Caransebes 21:57 - Lugoj 22:23 - Timisoara Nord 23:06 -
IC 571 15:45 Bucuresti Nord 15:45 - Faurei 17:48 - Galati 19:02 -
A 1717 15:50 Bucuresti Nord 15:50 - Titu 16:36 - Golesti 17:19 - Cimpulung 18:25 -
A 1661 16:00 Bucuresti Nord 16:00 - Ploiesti Sud 16:42 - Buzau 17:46 - Focsani 18:56 - Tecuci 19:47 - Birlad 20:48 - Crasna 21:21 - Vaslui 21:41 - Buhaiesti 22:02 - Nicolina 22:47 - Iasi 22:53 -
P 8124 16:05 Slobozia Veche 12:41 - Brosteni 13:49 - Urziceni 14:08 - Bucuresti Nord 16:05 -
P 8123 16:27 Bucuresti Nord 16:27 - Urziceni 18:07 - Brosteni 18:21 - Slobozia Veche 19:26 -
IC 533 16:30 Bucuresti Nord 16:30 - Ploiesti Vest 17:09 - Predeal 18:25 - Brasov 18:53 - Sighisoara 20:47 - Medias 21:18 - Blaj 21:53 - Teius 22:13 - Cluj Napoca 23:47 -
P 3004 16:31 Brasov 12:42 - Predeal 13:21 - Buda 15:08 - Ploiesti Vest 15:17 - Brazi 15:31 - Bucuresti Nord 16:31 -
A 1597 16:36 Bucuresti Nord 16:36 - Titu 17:26 - Tirgoviste 18:00 -
R 832 16:41 Brasov 14:15 - Predeal 14:42 - Ploiesti Vest 16:00 - Bucuresti Nord 16:41 -
P 5013 16:43 Bucuresti Nord 16:43 - Brazi 17:54 - Ploiesti Sud 18:08 - Buzau 20:09 -
A 1823 16:45 Bucuresti Nord 16:45 - Videle 17:26 - Rosiori Nord 18:04 - Caracal 18:49 - Craiova 19:30 - Filiasi 19:58 - Carbunesti 20:35 - Tirgu Jiu 21:07 - Valea Sadului 21:29 - Petrosani 22:21 - Subcetate 23:28 - Simeria 00:01 - Deva 00:18 - Simeria 00:43 - Sibot 01:13 - Vintu de Jos 01:29 - Alba Iulia 01:38 - Teius 01:56 - Aiud 02:08 - Razboieni 02:28 - Cluj Napoca 03:36 -
A 1826 16:45 Bucuresti Nord 16:45 - Videle 17:26 - Rosiori Nord 18:04 - Caracal 18:49 - Craiova 19:30 - Filiasi 19:58 - Carbunesti 20:35 - Tirgu Jiu 21:07 - Valea Sadului 21:29 - Petrosani 22:21 - Subcetate 23:28 - Simeria 00:01 - Deva 00:18 - Simeria 00:43 - Sibot 01:13 - Vintu de Jos 01:29 - Alba Iulia 01:38 - Teius 01:56 - Aiud 02:08 - Razboieni 02:28 - Cluj Napoca 03:36 -
IC 553 17:00 Bucuresti Nord 17:00 - Ploiesti Sud 17:40 - Buzau 18:41 - Focsani 19:46 - Bacau 21:14 - Roman 21:49 - Pascani 22:20 - Suceava 23:06 - Suceava Nord 23:14 -
R 346 17:08 Bucuresti Nord 17:08 - Ploiesti Vest 17:47 - Predeal 18:58 - Brasov 19:27 - Sighisoara 21:21 - Medias 21:52 - Blaj 22:27 - Alba Iulia 23:00 - Simeria 23:49 - Deva 00:06 - Arad 02:09 - Curtici 02:28 -
R 798 17:15 Craiova 14:25 - Caracal 15:02 - Rosiori Nord 15:47 - Videle 16:28 - Bucuresti Nord 17:15 -
IC 576 17:25 Galati 13:40 - Faurei 14:52 - Buzau 15:48 - Ploiesti Sud 16:42 - Bucuresti Nord 17:25 -
A 1643 17:30 Bucuresti Nord 17:30 - Ploiesti Vest 18:13 - Predeal 19:39 - Brasov 20:11 - Sfintu Gheorghe 21:05 - Baile Tusnad Hm 21:47 - Miercurea Ciuc 22:14 - Siculeni 22:26 - Izvoru Oltului 22:47 - Gheorghieni 23:18 - Deda 01:17 - Saratel 02:21 - Beclean pe Somes 02:44 - Salva 03:27 - Viseu de Jos 05:31 - Valea Viseului 06:25 - Sighetu Marmatiei 07:17 -
R 906 17:31 Brasov 15:00 - Predeal 15:27 - Ploiesti Vest 16:47 - Bucuresti Nord 17:31 -
R 795 17:45 Bucuresti Nord 17:45 - Videle 18:24 - Rosiori Nord 19:03 - Caracal 19:48 - Craiova 20:30 -
IC 561 18:00 Bucuresti Nord 18:00 - Ploiesti Sud 18:41 - Buzau 19:40 - Focsani 20:45 - Tecuci Nord hc 21:28 - Birlad 22:02 - Vaslui 22:46 - Nicolina 23:38 - Iasi 23:43 -
P 7034 18:07 Urziceni 16:35 - Bucuresti Nord 18:07 -
R 899 18:23 Bucuresti Nord 18:23 - Pitesti 19:53 - Costesti 20:18 - Slatina 21:12 - Piatra Olt 21:31 - Bals 21:44 - Craiova 22:15 -
R 639 18:30 Bucuresti Nord 18:30 - Ploiesti Sud 19:11 -
R 822 18:32 Pausa h 14:15 - Rimnicu Vilcea 14:38 - Govora 14:50 - Dragasani 15:20 - Piatra Olt 15:49 - Caracal 16:16 - Rosiori Nord 17:02 - Videle 17:43 - Bucuresti Nord 18:32 -
R 469 18:39 Bucuresti Nord 18:39 - Videle 19:17 -
A 1747 18:39 Satu Mare 05:07 - Baia Mare 06:28 - Ulmeni Salaj 07:14 - Jibou 07:40 - Dej Calatori 09:00 - Cluj Napoca 10:03 - Razboieni 11:29 - Aiud 11:50 - Teius 12:05 - Blaj 12:29 - Copsa Mica 12:59 - Medias 13:11 - Sighisoara 13:53 - Rupea 14:43 - Augustin 15:09 - Brasov 15:47 - Predeal 16:27 - Ploiesti Vest 17:53 - Bucuresti Nord 18:39 -
A 1746 18:39 Satu Mare 05:07 - Baia Mare 06:28 - Ulmeni Salaj 07:14 - Jibou 07:40 - Dej Calatori 09:00 - Cluj Napoca 10:03 - Razboieni 11:29 - Aiud 11:50 - Teius 12:05 - Blaj 12:29 - Copsa Mica 12:59 - Medias 13:11 - Sighisoara 13:53 - Rupea 14:43 - Augustin 15:09 - Brasov 15:47 - Predeal 16:27 - Ploiesti Vest 17:53 - Bucuresti Nord 18:39 -
R 744 18:40 Bucuresti Nord 18:40 - Ploiesti Vest 19:19 - Predeal 20:33 - Brasov 21:04 - Sighisoara 22:55 - Teius 00:15 - Dej Calatori 02:24 - Jibou 03:56 - Baia Mare 04:48 - Satu Mare 06:22 -
R 370 18:40 Bucuresti Nord 18:40 - Ploiesti Vest 19:19 - Predeal 20:33 - Brasov 21:04 - Sighisoara 22:55 - Teius 00:15 - Alba Iulia 00:50 - Arad 03:46 - Curtici 04:03 -
R 741 18:40 Bucuresti Nord 18:40 - Ploiesti Vest 19:19 - Predeal 20:33 - Brasov 21:04 - Sighisoara 22:55 - Teius 00:15 - Dej Calatori 02:24 - Jibou 03:56 - Baia Mare 04:48 - Satu Mare 06:22 -
P 9107 18:46 Bucuresti Nord 18:46 - Titu 19:54 - Tirgoviste 20:41 - Fieni 21:38 -
R 875 19:00 Bucuresti Nord 19:00 - Ploiesti Sud 19:41 - Buzau 20:41 - Faurei 21:39 - Galati 22:50 -
R 792 19:05 Drobeta Turnu Severin 14:20 - Filiasi 15:43 - Craiova 16:11 - Caracal 16:51 - Rosiori Nord 17:35 - Videle 18:16 - Bucuresti Nord 19:05 -
R 468 19:17 Videle 18:25 - Bucuresti Nord 19:17 -
R 685 19:18 Bucuresti Nord 19:18 - Ciulnita 22:13 - Fetesti 22:50 - Medgidia 23:47 - Constanta 00:34 -
IC 538 19:24 Brasov 16:49 - Predeal 17:17 - Ploiesti Vest 18:38 - Bucuresti Nord 19:24 -
A 1741 19:30 Bucuresti Nord 19:30 - Ploiesti Vest 20:14 - Predeal 21:43 - Brasov 22:15 - Rupea 23:22 - Sighisoara 00:11 - Medias 00:45 - Copsa Mica 00:58 - Blaj 01:24 - Teius 01:44 - Aiud 01:57 - Razboieni 02:17 - Cluj Napoca 03:26 - Huedin 04:39 - Ciucea 05:03 - Piatra Craiului 05:16 - Bratca 05:28 - Oradea 06:27 - Sacuieni Bihor 07:14 - Valea lui Mihai 07:33 - Carei 08:00 - Satu Mare 08:30 -
R 982 19:33 Constanta 14:35 - Medgidia 15:19 - Fetesti 16:24 - Bucuresti Nord 19:33 -
P 7035 19:39 Bucuresti Nord 19:39 - Urziceni 21:22 -
R 383 19:39 Bucuresti Nord 19:39 - Giurgiu Nord 21:19 -
R 754 20:08 Botosani 12:36 - Leorda 12:56 - Veresti 13:34 - Dolhasca 14:12 - Pascani 14:29 - Roman 15:05 - Bacau 15:38 - Adjud 16:23 - Focsani 17:17 - Buzau 18:24 - Ploiesti Sud 19:21 - Bucuresti Nord 20:08 -
A 1629 20:17 Timisoara Nord 08:23 - Buzias 09:04 - Lugoj 09:48 - Margina 10:44 - Ilia 11:30 - Deva 11:48 - Simeria 12:00 - Sibot 12:31 - Vintu de Jos 12:58 - Saliste 14:05 - Sibiu 14:35 - Avrig 15:19 - Ucea 15:41 - Fagaras 16:04 - Brasov 17:16 - Predeal 17:57 - Ploiesti Vest 19:31 - Bucuresti Nord 20:17 -
A 1622 20:17 Timisoara Nord 08:23 - Buzias 09:04 - Lugoj 09:48 - Margina 10:44 - Ilia 11:30 - Deva 11:48 - Simeria 12:00 - Sibot 12:31 - Vintu de Jos 12:58 - Saliste 14:05 - Sibiu 14:35 - Avrig 15:19 - Ucea 15:41 - Fagaras 16:04 - Brasov 17:16 - Predeal 17:57 - Ploiesti Vest 19:31 - Bucuresti Nord 20:17 -
IC 539 20:30 Bucuresti Nord 20:30 - Ploiesti Vest 21:11 - Predeal 22:29 - Brasov 22:58 -
R 684 20:31 Constanta 15:53 - Medgidia 16:28 - Fetesti 17:37 - Ciulnita 18:04 - Bucuresti Nord 20:31 -
A 12558 20:35 Marasesti 17:05 - Focsani 17:33 - Buzau 18:43 - Ploiesti Sud 19:45 - Bucuresti Nord 20:35 -
R 898 20:36 Craiova 16:55 - Bals 17:22 - Piatra Olt 17:38 - Slatina 17:56 - Costesti 18:49 - Pitesti 19:07 - Bucuresti Nord 20:36 -
R 908 20:43 Brasov 18:10 - Predeal 18:37 - Ploiesti Vest 20:00 - Bucuresti Nord 20:43 -
A 1821 20:45 Bucuresti Nord 20:45 - Videle 21:26 - Rosiori Nord 22:05 - Caracal 22:51 - Craiova 23:33 - Filiasi 00:10 - Carbunesti 00:48 - Tirgu Jiu 01:20 - Valea Sadului 01:50 - Petrosani 02:42 - Subcetate 03:52 - Simeria 04:25 - Deva 04:36 - Ilia 05:00 - Savirsin 05:33 - Radna 06:18 - Arad 06:48 -
A 1825 21:00 Cluj Napoca 09:14 - Razboieni 10:28 - Aiud 10:46 - Teius 11:01 - Alba Iulia 11:24 - Vintu de Jos 11:36 - Sibot 11:53 - Simeria 12:34 - Deva 12:44 - Simeria 13:11 - Subcetate 13:50 - Petrosani 15:03 - Valea Sadului 15:54 - Tirgu Jiu 16:19 - Carbunesti 16:46 - Filiasi 17:32 - Craiova 18:01 - Caracal 18:43 - Rosiori Nord 19:29 - Videle 20:11 - Bucuresti Nord 21:00 -
A 1824 21:00 Cluj Napoca 09:14 - Razboieni 10:28 - Aiud 10:46 - Teius 11:01 - Alba Iulia 11:24 - Vintu de Jos 11:36 - Sibot 11:53 - Simeria 12:34 - Deva 12:44 - Simeria 13:11 - Subcetate 13:50 - Petrosani 15:03 - Valea Sadului 15:54 - Tirgu Jiu 16:19 - Carbunesti 16:46 - Filiasi 17:32 - Craiova 18:01 - Caracal 18:43 - Rosiori Nord 19:29 - Videle 20:11 - Bucuresti Nord 21:00 -
A 1653 21:00 Bucuresti Nord 21:00 - Ploiesti Sud 21:43 - Buzau 22:50 - Focsani 00:02 - Marasesti 00:34 - Adjud 00:59 - Bacau 01:40 - Roman 02:16 - Pascani 02:49 - Dolhasca 03:13 - Veresti 03:33 - Suceava 03:45 - Suceava Nord 03:53 - Gura Humorului Oras 04:59 - Vama 05:20 - Cimpulung Est 05:37 - Cimpulung Moldovenesc 05:44 - Vatra Dornei 06:47 - Vatra Dornei Bai h 06:51 -
R 872 21:03 Galati 17:40 - Faurei 18:55 - Urziceni 20:03 - Bucuresti Nord 21:03 -
A 1684 21:04 Constanta 16:09 - Medgidia 16:53 - Fetesti 17:57 - Ciulnita 18:32 - Bucuresti Nord 21:04 - Ploiesti Vest 22:05 - Predeal 23:23 - Brasov 23:52 -
A 1635 21:04 Constanta 16:09 - Medgidia 16:53 - Fetesti 17:57 - Ciulnita 18:32 - Bucuresti Nord 21:04 - Ploiesti Vest 22:05 - Predeal 23:23 - Brasov 23:52 -
R 828 21:15 Sibiu 16:21 - Avrig 16:53 - Ucea 17:14 - Fagaras 17:37 - Brasov 18:47 - Predeal 19:17 - Ploiesti Vest 20:29 - Bucuresti Nord 21:15 -
R 662 21:24 Iasi 14:55 - Nicolina 15:00 - Vaslui 16:04 - Birlad 16:49 - Tecuci 17:35 - Focsani 18:39 - Buzau 19:44 - Ploiesti Sud 20:41 - Bucuresti Nord 21:24 -
A 1641 21:30 Bucuresti Nord 21:30 - Ploiesti Vest 22:13 - Predeal 23:35 - Brasov 00:10 - Sfintu Gheorghe 00:59 - Baile Tusnad Hm 01:50 - Miercurea Ciuc 02:17 - Siculeni 02:33 - Izvoru Oltului 02:54 - Gheorghieni 03:25 - Deda 05:18 - Saratel 06:15 - Beclean pe Somes 06:43 - Dej Calatori 07:12 - Jibou 08:40 - Ulmeni Salaj 09:23 - Baia Mare 10:07 -
R 360 21:45 Bucuresti Nord 21:45 - Rosiori Nord 23:01 - Caracal 23:44 - Craiova 00:26 - Filiasi 01:03 - Drobeta Turnu Severin 02:22 - Orsova 02:52 - Baile Herculane 03:14 - Caransebes 04:37 - Lugoj 05:03 - Timisoara Nord 05:45 -
R 984 21:49 Mangalia 15:03 - Eforie Sud Hm 15:49 - Constanta 16:21 - Medgidia 17:20 - Fetesti 18:30 - Ciulnita 19:13 - Bucuresti Nord 21:49 -
A 12557 22:00 Bucuresti Nord 22:00 - Ploiesti Sud 22:41 - Buzau 23:42 - Focsani 00:50 - Marasesti 01:22 -
R 694 22:00 Timisoara Nord 13:50 - Lugoj 14:31 - Caransebes 14:58 - Baile Herculane 16:22 - Orsova 16:48 - Drobeta Turnu Severin 17:15 - Filiasi 18:36 - Craiova 19:04 - Caracal 19:51 - Rosiori Nord 20:34 - Bucuresti Nord 22:00 -
IC 526 22:03 Arad 12:20 - Deva 14:35 - Simeria 14:46 - Vintu de Jos 15:33 - Alba Iulia 15:43 - Blaj 16:17 - Medias 16:54 - Sighisoara 17:33 - Brasov 19:22 - Predeal 20:02 - Ploiesti Vest 21:19 - Bucuresti Nord 22:03 -
IC 532 22:22 Oradea 11:45 - Huedin 13:24 - Cluj Napoca 14:16 - Razboieni 15:41 - Teius 16:11 - Blaj 16:35 - Medias 17:13 - Sighisoara 17:52 - Brasov 19:43 - Predeal 20:21 - Ploiesti Vest 21:37 - Bucuresti Nord 22:22 -
R 695 22:45 Bucuresti Nord 22:45 - Craiova 01:16 - Drobeta Turnu Severin 03:02 - Baile Herculane 03:48 - Caransebes 05:12 - Lugoj 05:50 - Timisoara Nord 06:50 -
IC 584 22:53 Constanta 18:01 - Fetesti 19:43 - Bucuresti Nord 22:53 -
R 663 23:00 Bucuresti Nord 23:00 - Ploiesti Sud 23:41 - Buzau 00:42 - Focsani 01:50 - Tecuci 02:41 - Birlad 03:36 - Crasna 04:09 - Vaslui 04:28 - Nicolina 05:32 - Iasi 05:40 -
IC 554 23:07 Suceava Nord 16:45 - Suceava 16:50 - Pascani 17:33 - Roman 18:16 - Bacau 18:49 - Focsani 20:19 - Buzau 21:23 - Ploiesti Sud 22:23 - Bucuresti Nord 23:07 -
R 375 23:26 Curtici 13:27 - Arad 13:45 - Deva 15:49 - Simeria 16:01 - Alba Iulia 17:01 - Blaj 17:34 - Medias 18:11 - Sighisoara 18:50 - Brasov 20:39 - Predeal 21:19 - Ploiesti Vest 22:43 - Bucuresti Nord 23:26 -
R 631 23:30 Bucuresti Nord 23:30 - Ploiesti Vest 00:13 - Predeal 01:30 - Brasov 02:00 - Sighisoara 03:52 - Medias 04:23 - Blaj 04:57 - Teius 05:17 - Cluj Napoca 06:49 - Oradea 09:24 -
IC 594 23:35 Timisoara Nord 16:00 - Lugoj 16:40 - Caransebes 17:05 - Baile Herculane 18:27 - Drobeta Turnu Severin 19:11 - Craiova 20:57 - Rosiori Nord 22:15 - Bucuresti Nord 23:35 -
R 753 23:40 Bucuresti Nord 23:40 - Ploiesti Sud 00:23 - Buzau 01:23 - Focsani 02:33 - Adjud 03:25 - Bacau 04:04 - Roman 04:39 - Pascani 05:12 - Dolhasca 05:36 - Veresti 05:56 - Leorda 06:47 - Botosani 07:12 -
A 1691 23:45 Bucuresti Nord 23:45 - Videle 00:26 - Rosiori Nord 01:05 - Caracal 01:51 - Craiova 02:33 - Filiasi 03:08 - Drobeta Turnu Severin 04:37 - Orsova 05:05 - Baile Herculane 05:27 - Caransebes 06:50 - Lugoj 07:19 - Timisoara Nord 08:02 -
R 625 23:50 Bucuresti Nord 23:50 - Ploiesti Vest 00:33 - Predeal 01:54 - Brasov 02:26 - Fagaras 03:51 - Ucea 04:13 - Avrig 04:35 - Sibiu 05:12 - Vintu de Jos 06:59 - Simeria 08:08 - Deva 08:20 - Arad 10:24 -