joi, 19 iulie 2007

Eugen Bejinariu saluta demisia lui Dancu

Eugen Bejinariu saluta demisia lui Dancu

19 Iulie 2007

Eugen Bejinariu saluta demisia lui Dancu

Deputatul Eugen Bejinariu a salutat, miercuri, decizia vicepresedintelui PSD Vasile Dancu de a demisiona din functie, decizie pe care o considera fireasca, atata timp cat "un vicepresedinte nu este lasat sa vorbeasca liber".

Bejinariu a spus ca aceasta e "o practica" introdusa odata cu preluarea presedintiei partidului de catre Mircea Geoana. "Trebuie sa se termine cu asemenea practici asupra unor persoane din partid. In anumite momente sunt puse persoane obediente sa sara la gatul unor lideri.

Dancu era unul dintre lideri, iar in momentul in care si-a exprimat un punct de vedere liber s-a trecut la practica obisnuita", a afirmat Bejinariu. El a spus ca nu exclude posibilitatea de a fi interzise declaratiile, dar apreciaza ca liderii cu personalitate, care vor avea ceva de spus, pertinent, o vor face, in ciuda oricaror interdictii.

Deputatul de Suceava considera ca, in prezent, avand in vedere sondajele de opinie, PSD ar trebui sa puna accent pe coeziunea din partid si nu pe tot felul de dispute interne. "Avem treburi mai importante. E posibil sa ne punem problema daca ramanem peste pragul de a ajunge in Parlament", a spus Bejinariu.

0 comentarii: