vineri, 9 noiembrie 2007

Policlinica Bethesda a deschis un centru modern de imagistică


Sanatate



Policlinica Bethesda a deschis un centru modern de imagistică Singura unitate sanitară din judeţ ce are în dotare un computer tomograf, este Policlinica privată „BETHESDA” din Suceava, care a deschis un centru de imagistică modern. Centrul medical de diagnostic imagistic de la „BETHESDA” dispune de un tomograf de ultimă generaţie, un osteodensitometru, un mamograf şi un aparat ROENTGEN, iar din martie 2008 va fi dotat şi cu un aparat de Rezonanţă Magnetică Nucleară-RMN.

Şeful Policlinicii „BETHESDA”, medicul chirurg Ştefan Puşcaşu a precizat că preţul pentru analizele de computer tomograf va fi cuprins între 150 şi 450 de lei şi a adăugat că printr-un software foarte modern, tomograful este conectat la centre medicale din Craiova şi Bucureşti, iar specialiştii acestora vor putea fi consultaţi la punerea unui diagnostic.

Aflată la inaugurarea Centrului de imagistică de la Policlinica „BETHESDA”, preşedinta Casei Judeţene de Sănătate, Cristina Iordăchel, a declarat că pentru 2008, instituţia pe care o conduce va încheia un contract cu unitatea sanitară privată, pentru efectuarea examenelor de computer tomograf şi RMN.

0 comentarii: