marți, 4 decembrie 2007

Astăzi debutează pe BVB IPO Casa de Bucovina - Club de Munte

Astăzi debutează, pe piaţa de capital, oferta publică iniţială a companiei Casa de Bucovina – Club de Munte. Oferta se va desfăşura prin sistemul electronic al Bursei de Valori Bucureşti sub simbolul BCM. Investitorii pot subscrie până pe 11 ianuarie la sediile Rombell Securities, societatea de brokeraj care se ocupă de listarea societăţii, precum şi la sediile oricărui intermediar autorizat.

Casa de Bucovina, controlată de SIF Muntenia, va oferi spre subscriere 45,5 milioane de acţiuni la preţul de vânzare de 20 de bani pe acţiune şi un preţ nominal de 10 bani pe titlu. Compania hotelieră îşi propune să strângă de pe piaţa de capital 9,1 milioane de lei.

SIF Muntenia are la Casa de Bucovina Club de Munte, companie ce activează în domeniul turistic, o participaţie de 85,49%. Metoda de alocare în cazul suprasubscrierii acţiunilor din cadrul ofertei va fi în conformitate cu prevederile prospectului de ofertă. Acţiunile emise de Casa de Bucovina – Club de Munte ar urma să fie admise la tranzacţionare pe piaţa reglementată administrată de Bursa de Valori Bucureşti.

Acesta este al doilea IPO de anul acesta de pe Bursa de Valori Bucureşti, după cel de la Transgaz.

0 comentarii: