vineri, 7 decembrie 2007

Un siretean a incendiat casa soacrei


Actualitate



incendiu casa Un tânăr din oraşul Siret a incendiat casa soacrei, imobil în care locuia şi el. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava, Garda de intervenţie Siret a intervenit, miercuri seară, cu două autospeciale pentru localizarea şi stingerea incendiului izbucnit la locuinţa cetăţenei Maria C., din oraşul Siret, strada 9 Mai nr. 69. La sosirea gărzii de intervenţie, incendiul se manifestase atât la locuinţă - bucătărie, hol cât şi la un autoturism Opel Kadett.

Focul a distrus bunuri casnice şi elemente de mobilier din interiorul locuinţei, materiale combustibile (bord, tapiţerie scaune) din interiorul autoturismului.

Din primele cercetări, a rezultat că Mugurel B.C., din Siret, ce locuia cu soţia în casa soacrei, a folosit intenţionat o sursă de aprindere cu flacără pentru a genera incendiul.

Pompierii au reuşit să salveze locuinţa proprietarei şi două gospodării vecine, pagubele fiind estimate de proprietară la 6000 lei.

După stingerea incendiului, echipajul SIAMUD s-a deplasat la aceeaşi adresă, în vederea acordării asistenţei medicale ginerelui ce şi-a provocat o plagă tăiată la antebraţul stâng.

0 comentarii: