luni, 26 mai 2008

Soţia lui Mihai Albu vrea să i-o tragă Monicăi Columbeanu


Deşi au plictisit poporul cu cearta care le-a pătat frumoasa prietenie, pe care-au întreţinut-o aproape doi ani, Iulia Albu şi Monica Columbeanu continuă să-şi scoată ochii, prin corespondenţă, informează cotidianul Atac.
După ce şi-au aruncat vorbe jignitoare în presă, au trecut la indiferenţa manifestată reciproc, cu precădere la evenimentele mondene. Nu s-au scuipat, dar mult nu mai aveau până s-o facă. În această perioadă a existenţei lor, în care nu ştiu ele care e mai deşteaptă, încearcă să şi-o tragă de la distanţă, prin reuşitele profesionale şi familiale înregistrate. Mai puţin mediatizata doamnă Albu încearcă să-i dea soţiei lui Irinel lovitura de graţie, prin apariţia într-un realityshow, realizat despre propria sa viaţă.
Propunerea nu a venit din partea unei televiziuni, ci a fost ini- ţiativă personală a fostului manechin, cel mai probabil din dorinţa de a-i lua faţa fostei sale prietene. Iulia Albu a început deja filmările pentru serialul în care îşi dore şte să apară, însă în compania unei echipe de filmări a unei case de producţii independente. Surse din apropierea consoartei designerului de pantofi Mihai Albu ne-au povestit că blonda ar fi declarat c-o să facă tot posibilul ca acest episod pilot să fie cumpărat de una dintre televiziunile naţionale sau particulare, chiar dacă asta înseamnă să dezvăluie multe dintre secretele ce ţin de fosta sa carieră de model sau amănunte din intimitatea ei cu Mihai Albu. Potrivit acelora şi surse, designerul n-ar fi fost de acord, din prima, cu tentativa de răzbunare a soţiei sale, dar, în cele din urmă, s-a lăsat influenţat şi chiar a sponsorizat filmarea numărului pilot.