luni, 21 iulie 2008

Ce se vede la GSP TV


In grila noului post de sport figureaza meciurile Ligii I, 11 talk-show-uri dar si emisiuni care au un format international

102 meciuri va transmite GSP TV in turul acestei editii a Ligii I. Calculul este simplu: cel putin 6 meciuri din fiecare etapa inmultit cu 17 etape, egal 102 meciuri. Partidele vor fi transmise pe cele 4 frecvente ale postului, GSP TV, GSP TV 2, 3 si 4 in fiecare week-end, incepind cu ora 18:00.

11 talk-show-uri
Pe linga meciurile Ligii I GSP TV are in grila de programe si o serie de talk-show-uri moderate de unii dintre cei mai conuscuti oameni de media si din TV dar si jurnalisti GSP. Acestea sint 11 la numar. Lor li se adauga emisiunile de stiri programate din ora in ora (principalul jurnal incepe la ora 18:00 si dureaza 50 de minute), breaking-news insa si formate internationale.

Au preluat si formate intenationale
In aceeasi grila de programe exista si emisiuni preluate din afara precum Global Football, Footballers' lives, Muhamad Ali, Motor World sau Biography. Acestea sint in general programate dupa amiaza si acopera sporturi cum ar fi fotbalul, boxul sau sporturile cu motor.

LIGAment si Derby cu Viorel Grigoroiu
In aceeasi grila vor mai intra doua emisiuni realizate de Viorel Grigoroiu: Derby (talk-show avancronica a celui mai important meci din etapa; joi intre 19:00-20:00) si LIGAment (talk-show despre accidentarile din etapa precedenta; marti si miercuri intre 22:15-23:00). De asemenea, Meteo Fotbal (prezentarea prognozei meteo pentru orasele in care se desfasoara etapa; vineri, simbata si duminica inaintea meciurilor si in cadrul stirilor) si Top Liga sint alte doua formate propuse de GSP TV (rezultatele Ligii I comentate in platou). Ultima urma sa fie realizata de Adrian Dobre, care nu a mai semnat cu postul de sport. Exista si emisiuni preluate din afara precum Global Football, Footballers' lives, Muhamad Ali, Motor World sau Biography. Acestea sint in general programate dupa-amiaza si au ca baza fotbalul, boxul sau sporturile cu motor.