marți, 11 decembrie 2007

Expoziţie cu vânzare de obiecte şi decoraţiuni de Crăciun realizate de copii cu nevoi speciale de la Centrul „Blijdorp”


Actualitate



Expozitie craciunComplexul Terapeutic pentru copilul cu handicap sever şi moderat „Blijdorp România-O nouă viaţă” din Suceava, găzduieşte până miercuri, expoziţia cu vânzare de obiecte şi decoraţiuni de Crăciun „Simte Crăciunul alături de noi”. Directorul Complexul Terapeutic Blijdorp, Brînduşa Bialy a precizat luni, la deschiderea expoziţiei că, cele mai multe dintre decoraţiuni sunt realizate de copii din centru cu ajutorul părinţilor şi al personalului care îi îngrijeşte iar restul de beneficiarii Fundaţiei „O nouă viaţă” Siret. Brînduşa Bialy a menţionat că, banii care se vor strânge vor fi utilizaţi pentru achiziţionarea materialelor necesare pentru expoziţia de anul viitor.

Directorul Complexul Terapeutic Blijdorp a declarat că sucevenii s-au obişnuit cu această expoziţie organizată la sfârşit de anExpozitie craciun blijdorp şi chiar renunţă să cumpere cadouri de Crăciun din alte părţi. Aceasta a mai afirmat că obiectele sunt făcute de copiii în cadrul atelierelor protejate scopul fiind dezvoltarea deprinderilor de viaţă cu efect benefic asupra lor. „Expoziţiile pe care noi le realizăm sunt o recunoaştere a muncii lor, o apreciere a implicării copiilor”, a declarat Brînduşa Bialy.

La vernisajul expoziţiei au participat consilierul local Neculai Bosancu, viceprimarul municipiului Suceava, Angela Zarojanu şi directorul adjunct al ASP Suceava, Alexandru Lăzăreanu.

0 comentarii: