marți, 11 decembrie 2007

Pretenţii PSD de la consilierii PNL

Pretenţii PSD de la consilierii PNL


Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Virginel Iordache, a declarat că reprezentanţii acestui partid în Consiliul Local al municipiului reşedinţă de judeţ vor vota doar în anumite condiţii bugetul Sucevei pentru anul 2008. Iordache a precizat că în condiţiile în care amendamentele consilierilor locali PSD nu vor fi susţinute de către primarul Sucevei, Ion Lungu, şi de către grupul consilierilor PNL, social democraţii nu vor vota bugetul şi vor părăsi sala de şedinţă în semn de protest.

„Cetăţenii Sucevei nu trebuie să mai fie amăgiţi cu promisiuni deşarte, şi din acest motiv trebuie să se facă ceva concret pentru ei, nu numai când este campanie electorală. Pe această cale, informăm toţi sucevenii că, în cazul în care amendamentele noastre nu vor fi prinse în bugetul pe 2008, şi care vizează alocarea de fonduri pentru reparaţii de străzi sau pentru construcţia de locuri de joacă pentru copii, consilierii PSD nu vor vota pentru adoptarea acestuia”, susţine Virginel Iordache.

El a arătat că principalele amendamente la bugetul Sucevei pe anul 2008 vizează alocarea de fonduri pentru realizarea unor investiţii în cartierele Iţcani, Burdujeni, Burdujeni sat, George Enescu, Zamca şi Obcini.

Astfel, în Iţcani, PSD vizează reparaţia străzilor Câmpului, Decebal, Mitocului, Cimitirului, Depoului, precum şi amenajarea unui loc de joacă pentru copii lângă fosta fabrică Străduinţa. În ceea ce priveşte cartierul Burdujeni, lista de priorităţi a social democraţilor vizează repararea străzilor Jean Bart, Prieteniei, Privighetorii, Iacob Zadik, Nicolae Iorga, porţiunea de drum dintre Calea Unirii şi 22 Decembrie, dar şi amenajarea unui loc de joacă pentru copii în zona străzii Iacob Zadik.

În ceea ce priveşte cartierul Burdujeni sat, Virginel Iordache a spus că reprezentanţii PSD în Consiliul Local vor solicita alocarea de fonduri pentru balastarea străzilor Lev Tolstoi, Făgetului, Nicolae Grigorescu, Dobrilă Eugen.

Iordache a spus că în cartierul George Enescu se impune realizarea de reparaţii capitale pe Aleea Lalelelor. „Dat fiind faptul că în cartierul George Enescu sunt foarte mulţi copii vom propune amenajarea unui parc de joacă pentru aceştia, mai mare ca suprafaţă. În ceea ce priveşte cartierul Obcini om solicita fonduri pentru reparaţii la străzile Slătioarei, Măgurei, Bistriţei, Fîntâna Albă, dar şi pentru reamenajarea locurilor de joacă pentru copii existente. Tot în cartierul Obcini, se impune semaforizarea intersecţiei dintre Strada Corneliu Coposu şi Calea Obcinilor. De asemenea vom avea în vedere şi amenajarea grădiniţei din acest cartier”, a declarat preşedintele PSD Suceava.

Nu în ultimul rând, el a spus că pentru cartierul Zamca, social democraţii vor solicita fonduri pentru repararea străzilor Vişinilor, Ion Neculce, Grigore Ureche şi reamenajarea locurilor de joacă pentru copii.

„Dacă aceste amendamente vor fi aprobate, consilierii locali suceveni ai PSD vor vota aprobarea bugetului pentru anul 2008”, a încheiat Iordache.

0 comentarii: