joi, 1 noiembrie 2007

Bucătăria Spitalului Judeţean va intra în igienizare


Sanatate



bucatarie.spitalul.judetean.jpgDirectorul Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, Costică Dăscăliuc a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă că vineri, se va încheia contractul de igienizare a bucătărie unităţii, pentru lucrări fiind alocate 10 miliarde de lei vechi. Pacienţii internaţi în pavilioanele vechi ale Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava vor primi hrană preparată în cantina Colegiului de Informatică „Spiru Haret” Suceava cât timp bucătăria unităţii spitaliceşti va fi în reabilitare.

Directorul Spitalului Judeţean a purtat discuţii cu directorul colegiului, Virginel Iordache astfel problema hranei pentru spitalul vechi va fi rezolvată. Acesta a precizat că lucrările de reabilitare a bucătăriei se vor face într-o primă fază doar pe jumătate din spaţiu, urmând ca în cealaltă jumătate, ce va fi izolată complet prin panouri de termopan pentru a se evita contactul cu spaţiul ce se află în lucru, se va putea prepara o parte din hrană în siguranţă. Cât priveşte apelarea la firme despitalul.jud.bucatarie katering, directorul spitalului judeţean a spus că preţurile sunt mult prea mari şi unitatea nu-şi poate permite.

Conducerea Direcţiei Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Suceava a efectuat o verificare la unitatea spitalicească judeţeană dat fiind faptul că 1 noiembrie este termenul acordat de DSVSA Suceava pentru aducerea cantinei spitalului judeţean la parametrii normali de funcţionare. După acţiune, directorul DSVSA Suceava, Petrea Dulgheru preciza că lucrările de modernizare nu se pot efectua în acelaşi timp cu prepararea hranei pentru bolnavi, astfel că hrana va fi preparată la alte cantine din municipiul Suceava.

0 comentarii: