luni, 14 ianuarie 2008

Familia germană Keller, căutată şi la Suceava



Dispariţia misterioasă a familiei germane Keller, venită să-şi petreacă Sărbătorile de iarnă în România, i-a pus pe jar şi pe poliţiştii suceveni.

Contactat telefonic în cursul zilei de ieri, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean, comisarul şef Ioan Nicuşor Todiruţ, a declarat că şi la Suceava se fac verificări în acest caz.

Potrivit şefului Poliţiei, până în prezent, s-au făcut numeroase verificări în zonele muntoase turistice, la mănăstiri, în locurile izolate şi drumurile greu accesebile. Totodată, a spus Todiruţ, s-au verificat şi rapoartele întocmite de poliţiştii de la Circulaţie din luna decembrie 2007, în căutarea unor posibile indicii.

„Se fac verificări specifice în astfel de cazuri... Au trecut prin judeţul nostru, urmează să vedem ce indicii mai găsim”, a precizat Todiruţ.

Ion (45 de ani) şi Maria Keller (43 de ani), cetăţeni germani de origine română, şi fiul lor Dennis (16 ani), au fost declaraţi dispăruţi în data de 3 ianuarie de către Petru Savu, fratele femeii.

Au intrat în pământ

Cei trei membri ai familiei Keller au trecut graniţa în noaptea de 13-14 noiembrie 2007, pe la PCTF Cenad, şi s-au îndreptat spre Timişoara, la bordul unui autoturism VW Passat Combi, cu numere de Germania, HU-ST 445.

Circa o săptămână au rămas la domiciliul fratelui Mariei Keller, care are un apartament în Timişoara, după care au plecat să viziteze mănăstirile din zona Moldovei şi Bucovinei. Deşi trebuiau să se întoarcă în Timişoara de Crăciun, de atunci şi până astăzi nimeni nu mai ştie nimic de ei.

La mijlocul săptămânii trecute, toţi cei trei membri ai familiei Keller au fost daţi în urmărire la nivel naţional.

0 comentarii: