luni, 14 ianuarie 2008

S-a spânzurat la locul de muncă



O tânără în vârstă de 30 de ani, mamă a doi copii minori, şi-a pus capăt zilelor, chiar în magazinul în care lucra ca vânzătoare. Corpul neînsufleţit al acesteia a fost găsit de patroana magazinului, care, alertată de faptul că angajata sa nu răspunde la telefon, a venit tocmai de la Botoşani să vadă ce se întâmplă.

Toată această terifiantă poveste s-a petrecut sâmbătă dimineaţă, în comuna Hânţeşti. În jurul orei 8:30, Mihaela G., din localitate, i-a spus soţului ei că pleacă la lucru. Câteva ore mai târziu, patroana magazinului i-a bătut la uşă şi l-a întrebat unde-i este soţia, precizându-i că a sunat-o de mai multe ori pe telefonul mobil, însă aceasta nu i-a răspuns. Împreună au mers la magazin şi au făcut macabra descoperire, tânăra fiind găsită spânzurată într-o dependinţă a magazinului.

Deşi au urcat-o într-o maşină şi au dus-o în grabă la Spitalul Judeţean Suceava, pentru Mihaela G. nu s-a mai putut face nimic.

Soţul tinerei a rămas şocat de gestul consoartei sale, cu atât mai mult cu cât, le-a povestit el poliţiştilor, nu aveau datorii şi se înţelegeau bine. Poliţiştii nu au găsit, de altfel, nici un bilet, prin care tânăra să explice de ce a recurs la un asemenea gest disperat.

Încă un tânăr, în ştreang

La sfârşitul săptămânii trecute, un alt tânăr şi-a găsit sfârşitul în ştreang.

Sâmbătă, poliţiştii din municipiul Rădăuţi au fost sesizaţi despre faptul că Marian I., în vârstă de 29 de ani, din localitate, a fost găsit spânzurat în podul locuinţei sociale în care locuia, situată pe strada „1 Mai” din localitate. Din spusele poliţiştilor, tânărul mai avuse două tentative de suicid.

„În cauză nu sunt suspiciuni de comitere a vreunei fapte penale şi în funcţie de rezultatul necropsiei se va dispune procedural”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

0 comentarii: