marți, 25 martie 2008

Gavril Mîrza solicită poliţiştilor suceveni să rămână apolitici


Politica




Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Suceava, Gavril Mîrza, a făcut luni, un apel la şeful Poliţiei Judeţului Suceava, Nicuşor Todiruţ, pentru „aplicarea legii în mod unitar pentru toate partidele politice”. Liderul social-democraţilor suceveni a spus luni, într-o conferinţă de presă, că face apel la Nicuşor Todiruţ „pentru a aplica legea cu aceeaşi unitate de măsură pentru toate partidele”, legându-se direct de incidentul de la Cornu Luncii, când candidatul PSD pentru Primărie, Gheorghe Fron, a fost amendat cu 10.000.000 de lei vechi pentru că a organizat o şedinţă în faţa Căminului Cultural din localitate, în condiţiile în care primarul în funcţie i-a refuzat organizarea acesteia în Cămin, pe motiv că vor începe lucrările de reconstrucţie.

Gavril Mîrza a mai spus că, în condiţiile în care Poliţia nu-şi va face treaba în egală măsură pentru toţi participanţii la alegerile locale, va merge prin a demasca toate acţiunile de „protecţie a Poliţiei” pe care le va sesiza.

„Altfel, voi face toate demersurile pentru a arăta modul în care se comportă organele de Poliţie. I-aş ruga pe poliţişti să rămână apolitici”, a mai spus preşedintele PSD.