duminică, 25 mai 2008

Bătăuşii care au omorât un tânăr în faţa discotecii au fost identificaţi

Încăierare mortală



Agresorii tânărului care a fost omorât în bătaie, în noaptea de miercuri spre joi, în faţa discotecii din Măzănăeşti au fost identificaţi de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale.

Anchetatorii susţin că printre cei care vor fi cercetaţi penal pentru moartea violentă a tânărului respectiv se numără şi administratorul discotecii cu pricina, Ion Pop, în vârstă de 36 de ani, din localitate.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, pe lângă Pop, în faţa procurorilor criminalişti vor da cu subsemnatul şi alţi doi indivizi, Constantin Hogea şi Dănuţ Ioan Lucaci, în vârstă de 25, respectiv 40 de ani, din Măzănăeşti.

Toţi trei vor fi cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte, după ce în noaptea de 21/22 mai a.c., în jurul orei 00:30, l-ar fi bătut pe Ioan Cristinel Cajvan, în vârstă de 33 de ani, din comuna Cornu Luncii.

„I-au aplicat lovituri cu pumnii şi picioarele în zona capului, producându-i leziuni care, la scurt timp, au dus la decesul victimei”, se precizează în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Încăierarea cu final tragic a avut loc chiar în faţa discotecii cu pricina, SC Vladianis SRL.

„Cei trei învinuiţi sunt cercetaţi în stare de libertate, iar pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea reţinută ca fiind săvârşită de aceştia este închisoare de la 5 la 15 ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, procuror Luminiţa Hurjui.