duminică, 18 mai 2008

Mîrza susţine că PD-L va scoate "o fiţuică" împotriva sa


Preşedintele Consiliului Judeţean şi al PSD Suceava, Gavril Mîrza, candidat la un nou mandat, dezvăluie faptul că PD-L pregăteşte să lanseze pe piaţă „o fiţuică” de opt pagini care va fi tipărită în 60.000 de exemplare cu articole împotriva sa. Reacţia lui Mîrza vine după ce PD-L a anunţat prin vocea secretarului general al organizaţiei judeţene, Marius Vatavu, că PSD pregăteşte „o fiţuică” împotriva liderului judeţean al PD-L, senatorul Gheorghe Flutur, contracandidatul social democratului la şefia Consiliului Judeţean.

Gavril Mîrza a declarat că „fiţuica” democrat liberalilor este realizată de „un ziarist adus de la Bucureşti şi de un altul pe care Flutur l-a pus şef la o instituţie pendinte de Ministerul Agriculturii”. „După principiul „hoţul strigă hoţul” ei anunţă că PSD va pregăti o fiţuică. Îi liniştesc şi le spun că PSD nu pregăteşte nici o fiţuică şi să nu se facă a nu şti nimic pentru că noi cunoaştem faptul că au adus un ziarist de la Bucureşti care a mai făcut şi altădată campanie negativă în judeţ şi un alt ziarist pe care l-a pus şef la o instituţie pendinte de Ministerul Agriculturii şi i-au cuplat pentru a scoate o fiţuică d e opt pagini în 60.000 de exemplare împotriva lui Mîrza. Cunoaştem şi hai să informăm şi noi populaţia că aceşti băieţi nu sunt în stare de nici o acţiune pozitivă şi nici o idee pozitivă pentru viitor. Ei sunt specializaţi în meseria de gropar, în meseria de demolator şi de denigrare”, a declarat Mîrza.

Recepţia parcărilor la mănăstiri şi a Centrului Multicultural

Preşedintele Consiliului Judeţean a anunţat că în această lună vor fi recepţionate lucrările la două obiective importante realizate în acest mandat şi anume parcările la 13 mănăstiri din judeţ şi Centrul Multicultural. Mîrza i-a invitat să participe la inaugurarea lucrărilor şi pe reprezentanţii partidelor politice indiferent de culoarea lor.

„Văd că sunt unii băieţi care nu văd nimic deşi poartă şi ochelari şi tot întreabă de realizările lui Mîrza. Le fac cunoscut că şi în această lună o să recepţionăm două obiective mari şi anume parcările la cele 13 mănăstiri care o să aducă şi elementul de civilizaţie atât de necesar în judeţ, încă un obiectiv pe fonduri europene, un proiect care o să ducă la dezvoltarea turismului. Tot luna asta luni 26 mai vom recepţiona şi inaugura Centrul Multicultural din Bucovina la care vor fi invitaţi o parte dintre partenerii noştri externi care vor primi spaţii în această clădire cât şi ambasadorii unor state cu care avem parteneriate”, a precizat Mîrza.