luni, 16 iulie 2007

Se impune asanarea discursului politic, sustine deputatul Dumitru Pardau

Se impune asanarea discursului politic, sustine deputatul Dumitru Pardau

16 Iulie 2007

Proaspat ales presedinte al liberal democratilor suceveni, deputatul Dumitru Pardau si-a fixat printre obiective schimbarea structurii clasei politice si asanarea discursului politic, atat ca ton, cat si ca vocabular, transmite corespondentul ROMPRES. "Vom fi permanent alaturi de oameni, nu doar din patru in patru ani. Trebuie sa dispara linguseala din campaniile pentru alegeri, precum si aroganta de dupa.

Trebuie sa fim corecti cu alegatorii, sa vorbim deschis cu ei, sa gasim solutiile cele mai bune, dar sa le spunem si ce inseamna modernizarea Romaniei. Sa lasam deoparte populismul desantat gen PSD, cu mici, bere, cremvursti gratuiti, sau populismul guvernamental fara acoperire manifestat de PNL si Guvernul Tariceanu", a spus Dumitru Pardau.

Liderul judetean al PLD isi propune ca formatiunea pe care o reprezinta sa devina "partidul numarul 1-2 in judetul Suceava", obtinerea unui procent de minim 15% la alegerile pentru Parlamentul European, a unui numar cat mai mare de mandate de consilier judetean si local, minim 30 de mandate de primar precum si obtinerea, impreuna cu PD, a jumatate din numarul de parlamentari ce revin judetului Suceava. PLD Suceava are in evidente 6.400 de membri si si-a ales deja structurile de conducere in 73 dintre cele 114 localitati din judet.

0 comentarii: