joi, 23 august 2007

Podul de la Vama a fost redeschis

Podul de la Vama a fost redeschis

23 August 2007

Podul provizoriu de la Vama, surpat din cauza inundatiilor in urma cu doua saptamani, a fost redat circulatiei, joi, fiind practicabil pentru toate tipurile de autovehicule, indiferent de tonaj, a informat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Suceava, Alin Botezat, transmite corespondentul ROMPRES.
Totodata, sursa citata a precizat ca este permis accesul oricaror vehicule pana in localitatea Iacobeni, insa din acest punct este interzis. Decizia a fost luata dupa ce, in urma precipitatiilor abundente cazute in zona localitatii Iacobeni, pe DN 17, cu cateva zile in urma, s-a surpat un podet de la iesirea din comuna spre municipiul Vatra Dornei.
De asemenea, IPJ Suceava recomanda pentru soferii care vin dinspre Gura Humorului si se indreapta spre Vatra Dornei/Ardeal ruta ocolitoare Gura Humorului - Frasin - Stulpicani - Ostra - Brosteni - Vatra Dornei (traseul peste Puzdra).
Conducatorii auto sunt sfatuiti sa respecte semnificatia indicatoarelor instalate in zonele afectate si semnalele politistilor rutieri care ii indruma pe traseul pe care se circula.

0 comentarii: