miercuri, 26 decembrie 2007

Nechifor şi Puşcaşu oamenii anului în Topurile "Monitorul"

Nechifor şi Puşcaşu oamenii anului în Topurile

Devenit deja un eveniment anual consacrat, Topurile „Monitorul”, a reunit la sfârşitul săptămânii trecute „crema” politicii şi administraţiei judeţului Suceava. Ajuns deja la a treia evenimentul s-a bucurat de prezenţa a numeroşi parlamentari, primari, politicieni, dar şi oameni de afaceri, care au venit să primească trofeele pentru anul 2007, sau să-i susţină pe cei care au primit aprecierea cititorilor Monitorului de Suceava. Şi pentru că ceremonia de acordare a premiilor a fost organizată în preajma sărbătorilor de Crăciun, manifestarea nu putea să fie completă fără un concert de colinde, care, de data aceasta, a fost susţinut de binecunoscuta formaţie Hara. Încă de la începutul premierilor, redactorul şef al Monitorului de Suceava, Tiberiu Avram, a subliniat faptul că stabilirea clasamentelor s-a făcut în urma voturilor acordate de cititorii acestui ziar, dar şi a celor acordate de mai mulţi politicieni şi reprezentanţi ai societăţii civile din judeţul Suceava. În urma centralizării acestor voturi, au fost stabilite şi premiile pentru toate cele şase categorii ale „Topurilor Monitorului 2007”, respectiv cei mai activi primari, cele mai active femei, cei mai activi oameni politici, cei mai activi parlamentari, cel mai frumos gest al anului şi omul anului 2007.

Premianţi au primit diplome şi trofee din partea „Monitorului de Suceava”

Topurile „Monitorului” 2007 au debutat cu premierea celor mai active femei din judeţul Suceava, podiumul fiind ocupat de directorul Casei de Asigurări de Sănătate, Cristina Iordăchel şi consilierul judeţean Carmen Agoutin – locul 3, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Stela Acatrinei şi parlamentarul PSD Mirela Adomnicăi – locul 2 şi viceprimarul Sucevei, Angela Zarojanu – locul 1. În discursul său, Angela Zarojanu a ţinut să mulţumească celor care i-au acordat votul la această categorie, arătând că premiul obţinut este dedicat tuturor femeilor din judeţul Suceava.

Următorii premianţi au fost parlamentarii suceveni, trofeele la această categorie ajungând la Gheorghe Flutur, Romică Andreica, Eugen Bejinariu – locul 3, Mihai Sandu Capră, Dumitru Pardău, Mirela Adomnicăi – locul 2, Tiberiu Prodan şi Ioan Stan – locul 1. Aşteptată mai ales de politicienii judeţului Suceava, categoria „cel mai activ om politic al anului 2007” a fost câştigată de vicepreşedintele PD-L, Gheorghe Flutur, urmat de liderul PSD Suceava, Gavril Mîrza, dar şi de Dumitru Pardău şi Cătălin Nechifor – locul 2, în timp ce trofeele pentru locul 3 au ajuns la Ion Lungu, Marius Ursaciuc, Virginel Iordache şi Ovidiu Donţu. Nu în ultimul rând, în urma voturilor primite de la suceveni şi politicieni, au fost premiaţi cu diplome şi trofee şi cei mai activi primari din judeţul Suceava. Aici, trofeul pentru primul loc a fost atribuit primarilor din Suceava şi Gura Humorului, Ion Lungu, respectiv Marius Ursaciuc. Celelalte trepte ale podiumului au fost ocupate de primarii din Vasile Andriciuc (Şcheia), Constantin Huţanu (Vatra Dornei)– locul 2 şi Ioan Cătălin Iordache (Şaru Dornei), Mihai Frunză (Rădăuţi) – locul 3.

Trofeul „Omul Anului” a ajuns la Cătălin Nechifor şi Ştefan Puşcaşu

Cei care au obţinut cele mai multe nominalizări la categoria „Omului Anului 2007” au fost europarlamentarul PSD, Cătălin Nechifor, şi directorul Policlinicii Bethesda – Ştefan Puşcaşu. După primirea trofeului şi a diplomei, Cătălin Nechifor, mulţumit celor care i-au acordat votul, şi şi-a exprimat speranţa şi dorinţa ca în viitor judeţul Suceava să continue să fie reprezentat în Parlamentul European.

Nu în ultimul rând, ultimul premiu acordat de Monitorul de Suceava a fost cel pentru „gestul anului”, categorie nou introdusă, acesta revenind lui Gerald Schweighofer, pentru finanţarea de peste 60.000 de euro acordată pentru modernizarea secţiei de urgenţe a Spitalului Rădăuţi, dar şi pentru alte acţiuni caritabile.

Participanţii la Topurile „Monitorului” au fost colindaţi de „Hara”

Invitaţii evenimentului de la sfârşitul săptămânii trecute au fost membrii formaţiei „Hara”, care a încântat publicul prezent cu un concert, care a cuprins atât colinde de Crăciun, cât şi o parte din cele mai cunoscute melodii ale lor. Declarându-se „prieteni ai Bucovinei”, membrii formaţiei Hara au cântat colinde „culese” din toate zonele ţării, care de altfel se regăsesc şi pe ultimul disc al acestora. Nu în ultimul rând, trebuie spus că alături de diplomele şi trofeele Topurile „Monitorului”, Fundaţia „Ana” şi Asociaţia JUVENTUS a acordat diplome principalilor colaboratori din anul 2007, cu care au organizat acţiunile dedicate tinerilor suceveni.

0 comentarii: