miercuri, 2 ianuarie 2008

Clubul de presă „Bucovina” şi-a premiat „elitele”


Actualitate



Premiere Club Presa-Cristi MarcuLa cea dea VII-a ediţie Clubul de Presă „Bucovina” din Suceava, a înmânat, diplome şi premii în bani reprezentanţilor fiecărei instituţii media din judeţ. Acţiunea s-a desfăşurat vineri, în Club 60, premiul pentru un debut jurnalistic care se dovedeşte a fi de bun augur, nu pentru „trecători” prin presa locală ci mai degrabă un colaborator ce-i „inspiră” pe colegii de breaslă, i s-a acordat jurnalistului sportiv de la cotidianul „Crai Nou”, Cristian Marcu.

Premiul „Jurnalistul anului” i-a revenint Danei Humoreanu de la cotidianul „Obiectiv”, nominalizaţi, alături de aceasta fiind Dumitru Brădăţan de la cotidianul „Crai Nou” şi Sergiu Rusu de la cotidianul „Monitorul”.

Printre ceilalţi premianţi ai Clubului de Presă „Bucovina” se mai află Daniela Micuţariu şi Marius Şuiu de la „Monitorul”, Oana Şlemco fotoreporter la „Crai Nou”, Dinu Zară de la „Obiectiv”, Cristina Scorţariu de la „Bucovina TV”, Alexandra Beale de la „PLUS TV” şi Adriana Dascălu de la Radio Top. Un alt premiu a fost acordat, pentru consecvenţă, postului de televiziune „INTERMEDIA PRIMA TV”, adică fostului studio local al „ANTENA 1”.

0 comentarii: