joi, 21 februarie 2008

E.ON România, E.ON Moldova si Prefectura Suceava au proiecte comune pentru atragerea investitiilor în judetul Suceava

O delegatie formata din Gunther Schubert–presedintele Directoratului E.ON Energie România, Georgeta Dinu–director Comunicare E.ON Energie România, Catalin Dragoi–director general E.ON Moldova Distributie si Vasile Ilie–director Relatia cu Autoritatile Locale E.ON Moldova Distributie, au prezentat, în cadrul unei discutii cu prefectul Orest Onofrei, principalele investitii facute în infrastructura de distributie a energiei electrice de la preluarea pachetului majoritar de actiuni, precum si prioritatile pentru viitor, transmite corespondentul AMOS News.

Întrucât cele doua institutii au obiective comune, mai ales în ceea ce priveste proiectele de dezvoltare vizând atragerea de investitii pentru judet, cu totii au fost de acord ca realizarea acestora va fi posibila numai dupa punerea la punct a infrastructurii de utilitati, inclusiv de energie electrica, bine dezvoltate.

De asemenea, prefectul Onofrei a declarat ca este multumit de “timpul de reactie” al echipelor E.On la interventia pentru remedierea defectiunilor în cazul unor situatii de urgenta.

Prefectul de Suceava a propus ca lista viitoarelor investitii pentru extinderea retelelor de distributie a energiei electrice sa fie “convenita” împreuna cu autoritatile locale. Invitatii de la E.On au fost de acord cu aceasta maniera de lucru.

0 comentarii: