miercuri, 27 februarie 2008

Un tânăr căsătorit, tată al unui copil minor, acuzat că a violat o bătrână



Un tânăr în vârstă de 28 de ani, căsătorit, tată al unui copil minor, a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti, fiind acuzat că a bătut şi violat o bătrână în vârstă de 82 de ani, din satul Probota.

Respectivul individ, Ionel G., care este consătean cu victima, a fost săltat, ieri, de poliţiştii oraşului Dolhasca şi dus la sediul Poliţiei pentru audieri.

Deşi iniţial a negat că ar fi avut vreo legătură cu violul, pe măsură ce anchetatorii au început să-i înşiruie probele pe care le au împotriva lui, tânărul şi-a dat drumul la limbă şi a mărturisit cum, în miezul nopţii, a dat buzna în casa bătrânei şi a obligat-o să întreţină raporturi sexuale. Fapta s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă (22/23 februarie a.c.), iar victima se află şi în prezent internată în Spitalul Municipal Fălticeni.

Pe lângă faptul că a violat-o, tânărul în vârstă de 28 de ani şi-a bătut victima şi a supus-o perversiunilor sexuale.

Deşi victima nu le-a putut oferi prea multe indicii despre violator anchetatorilor, întrucât nu vede şi nici nu aude bine, poliţiştii au reuşit să-i dea de urme, urmând ca astăzi să-l ducă în faţa procurorilor şi, cel mai probabil, şi a judecătorilor, pentru a fi arestat preventiv.

0 comentarii: